Våldtäktsmaskinen Enver Durakovic psyksjuk


En 16-årig pojke som våldtagit och gjort sig skyldig till flera andra sexbrott mot ett stort antal kvinnor i Göteborg har nu klassats som allvarligt psykiskt störd. Det uppger åklagaren i målet.

”Tingsrätten har redan funnit pojken skyldig men inte meddelat vilket straff han får. Det beskedet kommer på torsdag.

Den då 15-årige pojken greps i november misstänkt för att ha tagit sig in och överfallit ensamma kvinnor i deras hem i stadsdelen Johanneberg och på andra håll i Göteborg. Offren var mellan 30 och 70 år gamla”.

Sluten ungdomsvård i något år sedan är våldtäktsmaskinen Enver Durakovic på fri fot igen och kan fortsätta förstöra livet för svenska kvinnor.

Han kommer aldrig någonsin att sluta upp med dessa grova våldsbrott, finns bara en sak att göra, upphäv hans medborgarskap och skicka tillbaks honom till hålan där han kom ifrån.

Grabben åtalades i 17 fall, varav 15 handlar om sexbrott och två om våld mot tjänsteman.

Tre fall handlar om våldtäkt och rån. Nio fall om sexuellt ofredande, två fall om försök till våldtäkt alternativt sexuellt ofredande. Ett fall om försök till våldtäkt.

Lägg där till att flera kvinnor blev hotade till livet om dom inte gjorde det som våldtäktsmaskinen Enver Durakovic krävde.

16-årig sexbrottsling är psyksjuk

Annonser

11 Responses to Våldtäktsmaskinen Enver Durakovic psyksjuk

 1. TARZAN skriver:

  Tro det eller ej men det finns folk som har varit inlåsta på hispan i mer än 40 år här i Sverige. Men nu är det en kostnadsfråga och man kommer snarare att försöka ”integrera” zigge dåren i samhället.
  Jag undrar hur mycket varje zigge kostar det svenska samhället i snitt – skulle svenska folket få reda på den verkliga kostnaden kanske vi skulle kunna få stopp på importen
  från syd och öst Europa.

 2. Jo skriver:

  Mitt samvete rymmer en hel del och detta lilla äckel ryms där utan problem! Så GE han till mig så ger jag honom den behandling han så väl behöver på stört!

 3. lasse1 skriver:

  Hur har killen fått varit ute i det fria och hunnit med det 17:e brottet… innan han blev föremål för ett gripande????? Han var ju välkänd för sitt utseende..Eller?
  15 våldtäkter och nu rättegång???..
  Nää…
  Det säger ju lite om svensk polis o. rättväsende.
  Han kanske inte fick gripas, fast man visste vem killen var…
  Skyddad av någon PK – politiker, kanske?

  Allt är möjligt i Sverige numera…

  • TARZAN skriver:

   Allt är möjligt i Sverige.
   För ett antal år sedan så fanns det en ung turk skurk i Sollentuna
   han begick 48 brott utan att hamna i fängelse – vid det 49:e åkte han in i ett riktigt fängelse

 4. Mr Executor skriver:

  Att han är sjuk är väl självklart men han skall väl
  kastreras för allas bästa annars kommer han snart att begå nya brott.

 5. m skriver:

  Jag tycker att det är konstigt att du anser att landsförvisning är det enda rätta. Ifall han skulle bli landsförvisad skulle han bli släppt fri och våldta andra kvinnor. Felet här är väl att straffen är för dåliga, men kastrering är inget alternativ här i Sverige, vilket jag själv anser vara passande i detta fall. Utan att kunna få upp den kan han inte våldta fler kvinnor och straffet skulle avtjänas på t ex ungdomsanstalt.

 6. m skriver:

  Håller med om att kastrering vore ett bra sätt. Att landsförvisa innebär ju bara att han kommer på fri fot efter ett tag och kan våldta andra kvinnor (tro det eller ej, men de kvinnorna är lika mycket värda som svenska kvinnor, om det nu är i rättvisans namn du talar ). Att kastrera skitungen skulle förhindra nya våldtäkter och han skulle ändå bestraffas genom att sitta på ungdomsanstalt.

 7. Toksvensken skriver:

  Korsfäst aset på sergels torg och sälj ruttna ägg bredvid – lovande kommers plus mycket skoj! Det har skändaren gjort sig väl förtjänt av! När det roliga är slut skjuts han med kpist!

 8. Robin Shadowes skriver:

  Ge mig en timme i enrum med avfallsprodukten och jag svär att han kommer aldrig att skada någon annan person igen.

 9. annullera skriver:

  Hur många sjuka människor utifrån har inte Sverige tagit emot? Det är Sverige i ett nötskal, vi skall ohejdat ta emot all världens folk utan någon som helst urskiljning. Det är bara att fylla på landet till bredden med både psykiskt sjuka, grovt kriminella- och våldsbenägna, våldtäktsmän, religiöst hjärntvättade offer som kan mörda för sin tro och gör det också, analfabeter, bidragstagare som varken vill-eller kan få ett arbete pga språksvårigheter och annan anpassningsförmåga. Det finns inte resurser till att ta emot dem, men ändå gör vi det. Vi blir påtvingade inte bara ekonomiskt, utan även psykiskt och fysiskt. Trots det måste vi vara med och betala miljarders miljarder varje år, pengar som vi hade behövt satsat på sjukvård, omsorg, skolan m.m. m.m Hur länge kan detta vårt skepp flyta utan att gå under?

 10. lasse1 skriver:

  @ annullera 07:11

  En kontenta. En realitet…
  Men, gå ut och säg detta till en bredare allmänhet.
  Du blir betraktad som en främlingsfientlig varelse, en rasist..Ja, t.o.m. nazist av allt för många…

  Media, samtliga etablerade politiker, kyrkan, de kvasintellektuella, självutnämnd förståsigpåare och större delen inom de vänstra/liberala församlingarna.

  Då förstår ju var och en, näst intill ogörligt att få en debatt på en konstruktiv o. fruktbar nivå.
  Det finns ett gammalt bondespråk..
  ”Ju mer man rör i skiten desto mer luktar det”..

  Det är det bistra sanningen i Sverige idag…
  Man snackar inte om det.. Bättre då, att svälja förtreten…
  Otroligt smärtsamt för kommande generationer som skall betala för dagens illusioner…

%d bloggare gillar detta: