Poliser mordhotade efter ingripande i RosengårdStrax efter klockan två natten mot måndag grep Malmöpolisen två män i 20-årsåldern, misstänkta för hot mot tjänsteman.

”De följde i bil efter fyra kollegor som cyklade från sitt arbetspass i Rosengård. Vid Pildammsparken skreks det ut ett hot om att de skulle skjutas, säger Stig Möller vid polisens krimjour i Malmö.

Då fanns två till fyra personer i bilen. En liten stund senare anträffades bilen med två personer i vid Lundavägen. Det var där gripandena gjordes.

Tidigare under kvällen hade polismännen gjort ett ingripande i rosengård, som möjligen kan ha samband med hotet”.

Poliser som arbetar runt Rosengård har ett helvete, förstår mycket väl att dom kallar slöddren för Apadjälvar.

Rosengård består nästan uteslutande av avfallsprodukter som aldrig kommer att bidra med något positivt till vårt land. Poliser som utför sitt arbete blir mordhotade av apadjävlar som tror att dom skall styra och ställa.

Iraniern som ni hör på Ring P1 och har sin åsikt klar om kriminella invandrare, dom var brottslingar redan vid ankomsten. Om en svensk skulle sagt likdant rakt ut i etern då hade dom kopplat bort honom omgående.

Beröm till honom som vågar säga det som andra tänker. Är han rasist nu när han sade sanningen rakt ut? Att söka skydd i ett land och sedan begå brott och våldshandlingar är enligt Iraniern förkastligt.

PK-isten försöker lägga orden i munnen på mannen, men han ger henne svar på tal direkt.

Hotade skjuta polismän

Annonser

12 Responses to Poliser mordhotade efter ingripande i Rosengård

 1. TARZAN skriver:

  En blatte kan kalla svenska kvinnor för horor – han kan vara stökig och besvärlig – han kan uppföra sig som ett svin.
  MEN han kan inte hota 4 st poliser
  då tar snällheten slut.
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
  Jag tror att några poliser måste bli skjutna i Malmö innan myndigheter vaknar upp.
  I Malmö behandlas blatte brottslingar med silkesvantar efter order av Reepaluu

 2. Jehovah skriver:

  Det är väl de små apejävlarna som är ute och härjar igen. Dessa djur som polisledningen och korrekta politiker vill att polisen ska behandla med respekt. Fy fan det är ju så man kan spy. I afrikas djungler hör de hemma.

 3. Skogsmannen skriver:

  Skönt att höra en normal skötsam invandrare förklara vansinnet i detta land.
  Sådana mänskor är hjärtligt välkomna,de tillför något.
  Tror att t.o.m detta uttalande ses som rasistiskt i vissa avgrundsläger.

 4. ulrika skriver:

  Bra kille,reder sig själv och tänker själv.
  Hjärtligt välkommen till Sverige!

 5. lasse1 skriver:

  Skönt att höra att även invandrade ser på saker o. ting som många svenskar förfasar sig över..

  Det är i sig inget nytt utspel från många av de hitkomna. Vi har hört det tidigare från nyanlända, där man tycker att slappheten har tagit över det sunda förnuftet i Sverige…

  Synd att inte våra etablerade PK – politiker tillsammans med PK – media inte törs inse den faktiska verkligheten, samt uppfatta de signaler och den oro som många känner inför utvecklingen.
  Både från svenskar och nysvenskar.

 6. Hasse 51 skriver:

  Taxichauffören borde ha en utmärkelse fr Konungen !
  Rödstrumpan i etern borde omg fråntas alla Svenska rättigheter samt å de snaraste förpassas fr landet på livstid ! Man hörde ju klart o tydligt att hon ”tyckte” att han överdrev & var ute och cyklade…….Vad är det som driver sådana ”fosterlandsförrädare” ?

  Hasse ( med mer snö)

 7. Per-Åke skriver:

  Droskägaren slog huvudet på spiken, trevligt att det finns invandrare som är skötsamma och arbetsamma.
  Hasse 51 har fullständigt rätt, apskaftet som intervjuvade honom skall avskedas.

 8. Bravo, Ni invandrare MÅSTE tala ut och tala högt, annars kommer skiten hit ännu mera. Gå med i SD och tillsammans skall vi slänga ut dom som vill bråka, dom som vill arbeta är alltid och sköta sig, välkomna.

  Jag har flera invandrare på mitt IT-jobb, Irak, Iran, MENA och dessa funkar helt normalt, men skillnaden är att dom inte gillar Islam mer än familjetraditioner.

  SD
  SD
  SD

 9. Il Padre skriver:

  Inget PUT innan muslimerna avprogrammerats! Nazister, islamister, anarkister, radikalister det är ju för hundan FARLIGA MÄNNISKOR! Poliserna i invandrartäta områden är antingen rena kärringar och då ”går man ju in i väggen” och byts ut på det viset. De andra poliserna uthärdar, men vad händer den dag som hoten gör att pressen gör att poliserna tvingas sätta kårsammanhållningen främst för att överleva passet? Då fins risken för att det kommer att handla om annat än ”apadjävlar”… VA FAEN HÅLLER VÅRA POLITIKER PÅ MED?

 10. Robin Shadowes skriver:

  Vi svenskar borde ha nåt i stil med amerikanarnas Navy Seals som vi kunnat skicka in blattistan-områdena. Dom skall givetvis ges samma befogenheter som 007 – license to kill om nödvändigt. Först då kan vi visa mussarna var skåpet skall stå.

 11. Toksvensken skriver:

  Det är den typen av invandrare som Sverige verkligen behöver, som vågar/vill ta avstånd från det avskum som politikerna suger av vid alla tänkbara tillfällen! De värsta brottslingarna i samhället är INTE invandrarna, det är de FÖRTROENDEVALDA GEISHORORNA inom svensk politik som snackar skit och lurar folk! De ska straffas hårt och resolut för missbruk av folkets förtroende och pengar!! Har fått elräkningen efter vinterns kyla (konstigt att det är kallt här på vintern), det är svindyrt för oss skattebetalare att göda galna politiker!! Slå ihjäl dom eller välj bort dom!!

%d bloggare gillar detta: