KD-politiker åtalad misshandlade sin fru vid upprepade tillfällen


Nu åtalas en politiker i Töreboda misstänkt för grov misshandel. Mannen ska enligt åtalet ha misshandlat sin fru under flera år.

”Den åtalade politikern är bland annat ledamot i kommunfullmäktige och ska bland annat ha slagit sin fru med en spiskrok, skriver Skaraborgs Allehanda. Misshandeln stärks av flera vittnesuppgifter.

Mannen säger till Skaraborgs Allehanda att åtalet inte hindrar honom från att sitta kvar i fullmäktige året ut eftersom han säger att han är oskyldig”.

Eftersom det inte handlar om en politiker som är Sverigedemokrat så väljer media att mörka hans namn.

Spikharry skiter totalt i kommunist-media och därför hänger jag ut slöddret från Kristdemokraterna, mannen som står åtalat för grov misshandel som på gick i 3 år 2005-2008 heter Mattias Reinhard, och är gruppledare för Kristdemokraterna i Töreboda.

Fick nyss reda på av en annan politiker i Töreboda att Mattias Reinhard knappt varit närvarande i kommunfullmäktige men likförbaskat får han full lön ändå. Var en Socialdemokrat i kommunfullmäktige som jag talade med som mer än gärna hängde ut Mattias.

Misshandla din fru utebli får dom flesta möten men lyft din lön ändå. Töreboda kommun uppdaterade sin hemsida den 2009-12-15 och trots allt skit Mattias Reinhard ställt till med står han fortfarande kvar på listan över dom som finns med i Kommunfullmäktige.

Kristdemokraterna skriver på sin hemsida att familjen är det viktigaste, underligt att han då piskar på sin fru.

Brottsmisstanken är grov fridskränkning. Och grov misshandel vid tre tillfällen. Vad är det som händer med förtroendevalda politiker.

Misshandel, fyllekörning, dömda pedofiler, valfusk, miljonskulder hos kronofogden, bedrägeri mot handikappade i miljonklasen etc etc.

7-klöverns väljare borde känna sig väldigt oroliga inför framtiden när deras förtroendevalda hellre begår brott än sköter sina förtroendeuppdrag som väljarna gett dom.

Politiker åtalas för misshandel

Töreboda kommun: Mattias Reinhard (kd) sitter fortfarande med som ledamot i Kommunfullmäktige

Annonser

7 Responses to KD-politiker åtalad misshandlade sin fru vid upprepade tillfällen

 1. sten skriver:

  Den här händelsen kommer säkert inte att publiceras i PK media. Men har en SD representant fått en betalningsanmärkning hade vi nog fan fått veta det.

 2. TARZAN skriver:

  Ibland hör man folk säga dom kristna är dom värsta……..
  Jag vet inte hur många gånger jag har läst i tidningarna om ”kristna ”
  som har misshandlat barn eller fruar. Detta måste vara en anledning till att KD ligger så risigt till i opinionsundersökningar.
  Skönt att veta att katolska kyrkan med sina peddos är sju resor värre än våra kristna tomtar

 3. A-mannen skriver:

  Som hand i handske med muslimer i KD alltså.
  Undrar om de andra i sjuklövern har slutat slå sina fruar?

 4. Per-Åke skriver:

  Abd al Haqq Kielan (fritt översatt sanningens underdånige tjänare) har visst satt sin muslimska prägel på KD.
  En krisdemokrat finns i töreboda kommunfullmäktige, så visst borde svenska journalister också klara av att gräva fram sanningen som Spiken gjort.

  Förlåt tänkte mig inte för, misshandlaren tillhör förrädarna och dom hängs inte ut av svensk media.

 5. Robin Shadowes skriver:

  Använde han tandborste för att tillrättavisa sin hustru? Kanske lärde han det från sin partikollega Leffe Karlsson?

 6. Toksvensken skriver:

  Nä nu blir jag irriterad, hörde om en SD-politiker som kört bil med fel skattemärke! Ett grovt allvarligt brott som t.o.m Islambladet missat! SD:s representanter begår grymma brott, någon hade visst gått på övergångsställe mot röd gubbe! Hehe, de etablerade partierna kastar dinosarieskit på dagis, SD är ju att likna vid kyrkokören jämfört med alla tokstolligheter som samtliga övriga partier fösöker sopa under mattan – slutar med att dom får såga upp golvet för att få undan all skit!! Som sagt, rösta rött – hehe skojar igen, rösta RÄTT menar jag förstås! Rösta på det enda kvarvarande parti som värnar om svenska arbetare och svensk rätt – SD!! Om du törs, kan ju dyka upp nån våldsam V eller KD-anhängare!! Betyder KD KukDumhaqqiballen? Men du och jag är kaxiga typer som inte räds rösta på svensk framtid, eller hur??

 7. Toksvensken skriver:

  Spikharry har som vanligt huvet på spiken men vi inom KD vill ha lite draghjälp! Har just dödat frun och behöver hjälp att dra ut henne till bilen och gömma henne i bakluckan…..Mvh KrisDemokraterna och Mats Alm!!

%d bloggare gillar detta: