Våldtäktsoffer hängs ut som brottslingar


En av flickorna som våldtogs i Bjästa hotades och mobbades redan innan händelsen anmäldes till polisen, berättar mamman i en intervju i tv-programmet Agenda i Sveriges Television.

”Första dagen efter polisanmälan som ”Linnéa” skulle gå till skolan följde jag med och då blev både hon och jag mordhotade, säger mamman.

Vi gick upp till skolchefen och berättade. Den händelsen togs väl ganska mycket på allvar, men kanske inte fullt ut, säger mamman.

Dessutom hölls det senare en demonstration på skolan till stöd för pojken, som flyttats till en annan skola.

Jag ringde till skolan och sa att demonstrationen borde sluta på nu. Men då sa de på skolan att demonstrationer kan man inte stoppa utan det måste de få ha. Jag tänkte: Det kan inte vara sant, säger mamman.

Hon tyckte att det var jobbigt, men hon var fast besluten från början att det inte var hennes fel. Det var inte hon som skulle vara hemma från skolan, säger mamman i intervjun.

Jag är mest besviken på skolan som inte fått rätsida på det hela. Jag har bara önskat att dem skulle ha gjort något så att det skulle sluta, säger mamman. ´

Samtidigt har fel pojke anklagats för att vara våldtäktsman efter Uppdrag gransknings program, skriver Aftonbladet. Pojken har samma namn som SVT valde att kalla den våldtäktsdömde pojken i Bjästa. De två har dessutom gått i samma klass.

Den felaktig utpekade pojken och hans familj har hotats och trakasserats och av rädsla har han nu flyttat till Stockholm.

SVT beklagar att det fanns en person i klassen som delade det fingerade namnet.

Vi kunde inte föreställa oss att det här skulle hända. Men självklart kunde vi ha kollat klasslistan, säger SVT-reportern Nicke Nordmark till tidningen”.

Sverige är fantastiskt! Våldtäktsmännens identitet skall skyddas till varje pris, men den stackars tösens namn och identitet sprids överallt.

Prästen ser ut som ett stort frågetecken och hela samhället inklusive rektorn och dom flesta föräldrarna ställer sig på våldtäktsmannens sida och spottar den lilla tösen rakt i ansiktet.

Offret blir behandlad som en brottsling och vågar inte gå till skolan men våldtäktsmannen hyllas av stora delar av byns invånare och delar ut blommor i kyrkan och kyssar töserna på kinden.

Media hakar sedan på och syftet är naturligtvis att sälja lösnummer och öka på tittarsiffrorna ordentligt. SVT trampar dock vidare i klaveret och kollar inte upp att det finns en kille till i klassen som heter Oskar, nu tvingades även han lämna sitt hem på grund av okunniga halvkommunistiska journalister på SVT som inte klarar av sitt jobb.

Självklart kunde vi ha kollat klasslistan, säger SVT-reportern Nicke Nordmark, och det kom han på när det redan var försent, snabbtänkande journalister är verkligen uppskattade.

Förstår inte vad det är för fel i huvudet på människor som försvarar brottslingarna och indirekt hånar och trakasserar offren som fått sina liva förstörda.

Det största ansvaret ligger hos dom styrande i samhället och medias rädsla för att diskutera den explosion-artade utvecklingen som visar att anmälda våldtäkter i Sverige och dömda våldtäktsmän skjuter i höjden år efter år, men inget gör något.

Är ytterst tragiskt att ett litet land som Sverige ligger i topp när det handlar om våldtäkter, 6 000 våldtäkter anmäldes förra året vilket för Sverige rakt upp den föga aktningsvärda Europa-toppen.

I vårt grannland Danmark anmäldes 460 våldtäkter förra året, beror det på att dansk media överlag inte mörkar utan är väldigt öppna till skillnad mot svensk media?

Känner mig även illamående när Fredrik Reinfeldt först nu vågar öppna truten trots att han vet om att våldtäkter är ett av dom största problemen vi har i landet.

Och vart tar alla feminister vägen? hör aldrig att en enda av dom uttalar sig i någon debatt.

Hoppas verkligen att det hemska som hände den lille tösen kanske kan göra att fler PK-ister vågar lyfta fram den ack så viktiga frågan innan vi har fler våldtäkter än vad Sydafrika har.

PS en av orsakerna till att Danmark har mer färre våldtäkter på tio år än sverige har under ett år, beror på att danskarna utvisar våldtäktsmän, men i vårt pissland får dom stanna kvar.

En av flickorna som våldtogs i Bjästa hotades och mobbades redan innan händelsen anmäldes till polisen

Mordhotades efter våldtäkten

Bjästaborna ber om att hatet ska ta slut

Annonser

12 Responses to Våldtäktsoffer hängs ut som brottslingar

 1. lasse1 skriver:

  Vad kan man begära av ett samhälle som helt har sjunkit o. fastnat i flummets irrgångar…
  Det är mer av flum i det g:a Sverige, än av det sunda förnuft, numera…Helt makalösa händelser som tycks bli allt stolligare, för var dag.
  Skolan, äldrevården, rättväsendet, polisen, kyrkan…
  (Orkar inte fortsätta)

  Vem, skall vi tacka för dessa bedrifter?
  Självklart våra etablerade politiker. Vem annars.

  Strutsmentalitet från minsta kommun till Rosenbad o. Sveavägen 68. (SAP´s kansli)

 2. Ahmed skriver:

  Typiskt svenskt. Ett skitfolk rent ut sagt. Vi utlänningar håller åtminstone ihop. Försök mobba oss men det vågar Ni inte.

  • Robin Shadowes skriver:

   Vad du inte har förstått, musse är följande. Du tycker svenne är vek och svag bara för att han låter sig hunsas av blatte-svin som dig. Men du misstar dig fullständigt. Skillnaden mellan oss och avfallsprodukter som dig är att vi har lång stubin, väldigt lång till och med. Men även än lång stubin brinner färdigt till slut och då kommer det inte vara roligt att vara mohammedan det kan jag lova dig. Ni har missbrukat vår gästfrihet och beter er som ett herre-folk gentemot sina slavar. Därför är ni extremt hatade bland merparten av den svenska befolkning och även i andra länder ni mohammedan-kräk slagit er ned i. Först kommer det explodera i Storbritannien. Sannolikt kommer det explodera i Sverige efter det. Nån mussla kommer göra något som blir droppen dom får glaset att rinna över. Det kommer leda till kravaller som i sin tur leder till bildandet av medborgar-garden som i sin tur kommer lyncha dom mohammedan-kräk som kommer i deras väg. Detta är inget hot. Det är en spådom. Bara vänta och se…

 3. tinky skriver:

  vad den höga våldtäktsstatistiken beror på är inte helt klart – om det är en fråga om högre benägenhet att anmäla eller om det faktiskt sker flervåldtäkter här. Men det är ju egentligen en annan fråga. Här handlar det mer om hur man behandlar offren – bedrövligt! Helt genomjävligt faktiskt.

  men nu ska vi säga såhär – serievåldtäktsmannens identitet är sedan länge röjd och hans identitet utlagd. hans mamma finns på hitta.se och är lätt att rota fram. våldtäktmannens brorsas blogg blev bombarderad, stödgrupperna på facebook försvann. Och nu, det bästa – det var våldtäktmannens bror som själv bidrog med de flesta uppgifterna som röjde identiteten. Inget är hemligt på internet särskilt länge. deras nya ort dyker antagligen också upp, eftersom man relativt lätt kan hitta bilder på de inblandade.

  Enligt mig är våldtäkt ett direkt skambrott och bör med skam fördrivas. jag är 100% för en sex offenders list, särskilt för återfall.Visst kan man bli oskyldigt dömd för EN våldtäkt i vilket fall det kan synas orättvist att förföljas, men två…? på så kort tid..? inte troligt. kastrera skiten och skaffa lista på asen.

 4. annullera skriver:

  Jättebra Spikharry att du lyfter fram det skitmedia döljer! Man blir så in i he….förb…..när våra etablerade- och styrande tillsammans med skitmedia både mörkar, sopar under mattan, bagatelliserar och framför allt nonchalerar våldtäkter- och gruppvåldtäkter. De skulle själva få bli utsatta riktigt ordentligt för att få känna på vad dessa stackars töser får gå igenom. Emma, Linnea och den unga kvinnan som bilden visar här ovan och som också råkat ut för våldtäkt av våra kulturberikare, de får antagligen skylla sig själva….eller? Hur i he….är Sverige funtat egentligen, skall var och varannan ung tös bli våldtagna- och gruppvåldtagna, misshandlade och näst intill ihjälslagna för att skitmedia och våra etablerade rövhål till politiker skall reagera. Jag finner inte ord! Hur många till skall få sina liv förstörda pga av att samhället näst intill framställer våldtäkter och grov misshandel som något NORMALT! Jag ger inte mycket för svensk journalistik och svenskt skitmedia, de kan dra något gammalt över sig, man skäms över deras LÅGA NIVÅ och jag skäms över våra styrande- och etablerade politiker som bara låter detta rulla på.

  Skitmedias DÅLIGA JOURNALISTIK gör sedan att fel person- personer pekas ut genom att ge våldtäktsmannen- männen fingerade namn, i detta fall ett namn som en annan pojke har som går i samma klass som våldtäktsmannen. Nu är det han som blir utpekad, bespottad och hotad medan den verklige våldtäktsmannen går fri och höjs till skyarna. VART ÄR SVERIGE PÅ VÄG?

 5. KM skriver:

  Kanske värt att poängtera att denna kille som våldtog var en både svensk, snygg och ”snäll” 16-åring och det var därför ingen kunde tro att han kunde göra det han gjort. Var hade du tänkt utvisa honom?

  • spikharry skriver:

   Är nästan unikt att en svensk kille våldtar, är annars dom nya Raketforskarna från mellanöstern och afrika som ligger bakom dom flesta fallen precis som i Oslo.

 6. NIsse skriver:

  Bra bloggpost, som alltid Spiken! =)

  Läge nu:
  Flickorna som våldtogs har hängts ut, flyttat från orten oxå??
  Pojken som råkade ha det fingerade efternamnet har hängts ut, och flyttat från orten??
  Gärningsmannen då?? Hur jävla skevt är inte detta? Man ryser, vilken sketen journalistkår som härjar här, helt sanslöst. Han är dömd i dubbla instanser 2!! ggr och ändå skyddar man gärningsmannen och hänger ut offren?!

  Sköter men sitt publicistiska uppdrag på det sättet, skruvar på sanningen så till den milda grad, förtjänar man att skjutas rakt av, hoppas man får uppleva äkta rättvisa nån gång! =(

 7. TARZAN skriver:

  Tack Spikharry för denna sammanfattning av våldtäkten mycket bra formulerat.
  Vill då bara tillägga en sak, det framkom nu i teve att det innan detta hände i Bjästaskolan var det ett evigt tafsande på tjejerna
  och andra sexuella anspelningar, killarna skulle ha varit hormonstinna!!!!!!!
  Tydligen hade man tagit upp det med föräldrarna men det bara fortsatte.
  – Jag säger nu KILLARNA ÄR PORRSKADADE och dom är fan inte bättre än blattarna.
  Dom har helt enkelt tittat för mycket på porr och kan inte skilja på porrfilmer och verkligheten

 8. RICHARD skriver:

  KM:vad jag förstått så är våldtäktsmannen finsk zigenare,bild och namn finns på FB.

  • TARZAN skriver:

   Jag är inte med på FB och vill inte vara med, jag vet inte om jag kan söka på FB – kan någon av er lägga ut bilden här – jag vill se om det är en finsk zigge

 9. Maria Magdalena skriver:

  Möjligheten att slippa bli dömd för våldtäkt är STOR. Om fallet ens går till domstol. Vi lever i ett land vars lagar har usel anpassning till faktiska förhållanden och vi har stor eftersläpning i straffskalan efter alltför många år med vänsterstyre och därmed en slapp, ömkande syn på brottslingar där man likt prästen i Bjärsta alltid stått på brottslingarnas sida och flummade med vård utan straff, och gärna avslutade rehabiliteringen av brottslingen genom att skicka honom på seglats till Västindien.
  Nej, inför dödsstraff för mord, och kastering vid överfallsvåldtäkt, så skulle fler tänka sej för innan de slet ner gylfen för att våldta svenska tjejer.
  Och om någon händelsevis tror jag menar kemisk kastrering, så ber jag att få rätta er på den punkten…….

%d bloggare gillar detta: