Våldtäkter och våld en del av det nya Sverige


En 26-årig kvinna har polisanmält att hon har utsatts för våldtäkt. Dådet ska ha utförts natten mot lördag och anmälan gjordes på lördagsmorgonen.

”Söderortspolisen är försiktig med uppgifter kring händelsen, men berättar att våldtäkten ska ha utförts inomhus, i en lägenhet i Bredäng.

En man född 1989 sitter anhållen, misstänkt för att ha utfört våldtäkten, säger Krister Sehlstedt, stationsbefäl vid Söderortspolisen, till Sveriges Nyheter.

Ytterligare en man, han är född 1990, är anhållen misstänkt för skyddande av brottsling, säger Krister Sehlstedt till Sveriges Nyheter.

Kvinnan har inte fått allvarliga, fysiska skador av våldtäkten.

Men hon mår så klart inte bra, säger Krister Sehlstedt till Sveriges Nyheter. Senast tisdag måste åklagaren begära de båda männen häktade”.

Det kommer mera från vårt mångkulturella land.

”På lördagskvällen utbröt ett stort bråk i Östberga, och omkring 30 ungdomar ska ha varit inblandade.

Det var omkring kvart över nio på lördagskvällen som polisen larmades om att ett stort antal ungdomar slogs på ungdomsgården i Östberga.

Men när patrullerna kom till platsen hade de misstänkta slagkämparna avvikit, säger Ulf Lindgren, presstalesperson vid Stockholmspolisen, till Sveriges Nyheter.

Kvar fanns sönderslagna stolar och ärendet handlar i nuläget i första hand om skadegörelsen. Några misstänkta gärningsmän är inte gripna.

Det borde gå att identifiera flera av dem, eftersom det inträffade på en ungdomsgård och personalen borde ju vara bekant med de inblandade, säger Ulf Lindgren till Sveriges Nyheter”.

Tragiskt av Sverige blivit ett land som styrs av hjärndöda politiker som inte rör ett finger för att få stopp på invandrar-våldet och alla våldtäkter som fullkomligt exploderar och sprider sig över hela landet.

Men som sagt vill ni ha det så även i fortsättningen välj då något parti ur 7-klövern. Vill ni ha en förändring rösta på svenskvänliga Sverigedemokraterna.

Två män anhållna efter våldtäkt

30 ungdomar i våldsamt bråk vid Östberga

4 Responses to Våldtäkter och våld en del av det nya Sverige

 1. annullera skriver:

  Våldtäkter, grova rån, hot, misshandel och mord har blivit vardagsmat i Sverige som förr var ett tryggt land att leva i. Detta är dock inget som våra styrande i Sverige prioriterar, de har fullt upp med att engagera sig i en sjuk flyktingpolitik.

 2. Stene skriver:

  Reinfelt Vart är du? Jag vet att det inte är Bjästa men Kommentera detta! Är du karl nog till det?
  Det är kanske i PK för dig….

  • Robin Shadowes skriver:

   Han är väl strängt upptagen med att ligga i likkista och dricka blod med sina frimurar-polare och att tillbedja SATAN!!

 3. lasse1 skriver:

  De etablerade riksdagspartierna skiter fullständigt i företeelser såsom; våldtäkter, misshandel, mordbränder/skolbränder, knarksmuggling, skadegörelser, mord o. dråp.
  Händelser som vi dagligen och stundligen får vetskap om, även från PK-media (konstigt nog)

  Hur kan Du påstå detta, kan någon frågar sig.
  Av den enkla anledningen…. att man nedprioriterar anslagen till dem som skall förmås stävja ovanstående verksamheter…Polis, rättväsende o. kriminalvård.
  Den politiken har varit riktmärke sedan minst 10 år tillbaka..
  20-tusen poliser sade man för exakt 10 år sedan.
  Alltjämt fastlåst med, c:a 18.000 poliser. Oförändrat under en 10 årsperiod, m.a.o.
  Rättningstjänst o. tull får alltid rödpennan i sina anslagsäskanden…

  Det är väl en god insikt om något..

  Politiker… Ett nödvändigt ont om man så vill…

%d bloggare gillar detta: