Muslimsk kvinnosynÄr vida känt hur kärvänliga muslimer är mot sina och andras kvinnor, vi måste ha fyra kvinnor, om den ena inte ställer upp gör den andre det säger aset.

Han glömde tillägga: om ingen av hans fyra fruar ställer upp, då våldtar han en svenne-hora, det är så dom ser på svenska kvinnor.

Förstår personligen inte varför svenska tjejer/kvinnor beblandar sig med muslimska drägg som enbart ser på dom som svenne-horor.

Annonser

4 Responses to Muslimsk kvinnosyn

 1. Blodsven skriver:

  Betänk att redan i småskolan inbillar man barnen att mångkultur är något fint och bra. Inte så underligt kanske att man växer upp i en inbillad verklighet där alla är lika goda. Dags att folk tar det ansvaret politikersvinen inte tar…

 2. Hasse 51 skriver:

  Ring P1 lyssnar jag nästan dagligen på. Om någon så mycket som ens ”yppar” något negativt om invandring/spolitik eller det hemskaste av allt : säger nått positivt om SD……..snoppas han/hon av omedelbart. Men när någon av våra kära ”utlandsfödda” ”kulturberikare/raketforkare” ringer in och försvarar sina stenåldersåsikter om som nu i detta ex: deras kvinnosyn , ooooooohhh då får de hur stor del utav programtiden som helst ! Varför ?
  Jag såg en framtida valaffisch för ett tag sedan : GE OSS SVERIGE TILLBAKA ( kommentar överflödig).

  hasse ( snart utan snö…)

 3. svansken skriver:

  Vilken ”underbar” syn på kvinnor . Alla kvinnor är tydligen horor, som ”tar betald” för sex – om inte dom får betald, då är det stängt!
  Kan det snart bli värre??

 4. Robin Shadowes skriver:

  Ett MENA-slödder som heter Niklas??? Möjligtvis kan jag gå med på att det är halva namnet på den omskurne. Fy fan vilket vidrigt kräk! Hon som var programledare borde tvingas bli en av hans fruar.

%d bloggare gillar detta: