Muslimfientlige Geert Wilders enligt SvDDet högerextrema Frihetspartiet (PVV) i Nederländerna har sumpat chansen att delta i en styrande koalition i Haag genom att insistera på ett förbud mot huvudduk i offentliga byggnader.

”Eftersom inget annat parti kan acceptera ett sådant förbud så kan inte PVV vara med och styra staden, säger tjänstemannen som på drottning Beatrix uppdrag sonderat terrängen för en koalition i Haag.

PVV som leds av grundaren, den muslimfientlige Geert Wilders, blev näst största parti i Haag i lokalvalen den 3 mars. Partiet fick 16,8 procent och åtta av de 45 platserna i stadsfullmäktige.

PVV har nio av 150 platser i det nederländska parlamentet och fem av landets 25 platser i EU-parlamentet. Partiet har stark medvind i opinionen inför nyvalet till parlamentet den 9 juni”.

Svenska Dagbladet har under några intensiva veckor haft en inbördes tävling med Dagens Nyheter var syfte är att smutskasta allt och alla som har en negativ åsikt om Islam/muslimer.

Nu var det Geert Wilders tur att bli stämplad som ”Muslimfientlig” igen, och det enbart på grund av att han vill stoppa brottsliga och kvinnoförtryckande muslimer.

Undar vilken typ av rubrik SvD skall använda sig av efter hösten riksdagsval när Fredrik Reinfeldt sträckt ut handen mot SD:s partiledare Jimmie Åkesson och bett om stöd för en ny fyraårsperiod.

Lägger på nytt ut svenskfientliga SVT:s intervju med Geert Wilders och ställer frågan, varför anses det vara muslimfientligt att ställa krav?

PS hörde av en tidigare anställd på SvD att tidningen har haft långa diskussioner om att stoppa svenskvänliga bloggar från att länka från deras sida i god tid innan valet.

Om det är någon substans i killen tips får vi snart se. Blir det så då har SvD fått en hel drös med nya läsare från kommunist-håll som jublar över att åsiktsfriheten skall stoppas.

Sjalkrav stänger ute Wilders parti

Annonser

3 Responses to Muslimfientlige Geert Wilders enligt SvD

  1. Robin Shadowes skriver:

    Förhoppningsvis leder detta till att PVV inte blir det andra eller tredje största partiet utan det allra största.

  2. Fredrik skriver:

    Sett inslaget förut. Tyvärr fick inte Geert Wilders alla 18 vittnen han hade önskat till sin rättegång, utan bara 3 beviljades. Den Nederländska inkvisitionen i arbete.

  3. Kim skriver:

    Mums, heta pojkar där vid 1:19. Amsterdam är awesome. :3

%d bloggare gillar detta: