Sveriges unga muslimer i krismöte om böghataren Sheik Abdullah Hakim Quick
Omar Mustafa generalsekreterare för Sveriges Unga Muslimer tror inte på det han hör på bandet av homofoben Sheik Abdullah Hakim Quick.

”Enligt Omar Mustafa är källan till Abdullas uttalande myntande av rasistiska och islamofobiska bloggare och därför inte tillförlitliga.

Detta är ytterligare ett exempel på hur muslimer förvränger allt som inte passar deras agenda. Det var vänstervridna Expressen som var källan, och dom flesta känner nog till att den blaskan tillhör en av dom mest muslimvänligaste i landet.

Intressant är i allfall att Omar blir rejält tillplattad under intervjun och har svårt att förklara sig. Islam accepterar inte homosexuella vilket framgår tydligt när Omar börjar babbla på.

Inget nytt under solen således. Islam är och förblir en cancersvulst som borde utrotas omgående innan smittan sprider sig än mer.

Expressen Skandal-imam till svensk konferens

Annonser

7 Responses to Sveriges unga muslimer i krismöte om böghataren Sheik Abdullah Hakim Quick

 1. Cavatus skriver:

  Det heter taqyyia, muslimers rätt och skyldighet att ljuga och försköna islam, att säga att det är fredens religion, men ha en dold agenda, nämligen att erövra världen och styra efter Koranens regler. Sen jag läste detta har jag svårt att lita på någon enda islamförespråkare.

 2. Robin Shadowes skriver:

  You took the words right out of my mouth!

 3. Sadman Huissen skriver:

  Det lustiga med det hela är. Att många muslimer i arabländerna är just bögar. På grund av bristen på kvinnor så leker pojkarna med var andra.:);):)

 4. A-mannen skriver:

  Vet inte om jag kommenterat det förut men svenska bögar torde vara ett jävligt litet problem i Sverige. Jag har 2 sådana sommargrannar och jag skulle inte byta ut dom mot en endaste arab. En av mina bästa lärare i gymnasiet har ochså en livskamrat av samma sort. Men allvarligt jag dricker hellre kaffe hos dom än hos halvmåna.

 5. Patrik skriver:

  Man kan hu undra varför inte kommunistbloggarna typ Röda Malmö kommenterar detta, varför så tyst från vänsterträsket?

 6. Rikard Svensson skriver:

  Sverige Unga Muslimer får 1,5 miljoner av Skattemedel, per år. Hat-skatt.

 7. Blodsven skriver:

  Helt rätt Spiken! Islam är en cancersvulst, liksom alla naiva PK-arsel som inte begriper vad det handlar om…

%d bloggare gillar detta: