Jättemoské för 3 000 besökare i Tensta


Miljonprogramområdet Tensta är på väg att få Stockholms största moské. I utkanten av förorten, väl synlig från E 18, planeras en jättebyggnad i andalusisk stil på totalt 11 000 kvadratmeter.

”Det finns massor av muslimer i norra Stockholm som i dag får nöja sig med att gå till föreningar som håller till i källarlokaler. För dem vill vi bygga en stor moské med plats för 3 000 besökare, säger imam Abdel Karim Laallam från stiftelsen Stockholms stora moské, som köpte marken redan på 1990-talet.

Planerna har alltså funnits länge, men det är först nu som det finns ekonomiska möjligheter, och det tack vare oljepengar. Prins Abdulazizi ben Fahd son till Saudiarabiens förre kung Fahd kommer att stå för hela kostnaden, som beräknas till 350–400 miljoner kronor.

Han vill ge en gåva för att ära sin döde far, säger Abdel Karim Laalam.
I april tar stadsbyggnadsnämnden ställning till en startpromemoria”.

Vi får inse fakta, när politiker-arslen låter muslimer göra exakt vad dom vill på grund av rädsla att bli stämplade så slutar det illa.

Islamiseringen av Sverige fortsätter med god hjälp av medier och 349 arslen i riksdagshuset. Miljöpartiet som det gullas så mycket med ställer sig välvilliga till allt som kan gynna muslimernas framfart.

Abdel Karim Laallam från stiftelsen Stockholms stora moské säger det vi alla redan visste:

”Det finns massor av muslimer i norra Stockholm”

Han kunde lagt till hela Sverige är fullt av muslimer som vill ta över landet.

Prins vill bygga moské i Tensta

Annonser

15 Responses to Jättemoské för 3 000 besökare i Tensta

 1. Skogsmannen skriver:

  Fy fan,på ren svenska!

 2. Bengt Lundström skriver:

  Vilken eländig, egoistisk ”religion” islam är.! Varför ”satsar” inte rika saudier i stället pengarna på att ta hand om sina fattiga trosfränders materiella behov, utan ”överlåter” försörjningen av dem på oss?!

 3. Göteborgare skriver:

  Här i Göteborg kämpar vi på mot ”vår” planerade moské. 🙂

  http://www.keillerspark.se

 4. TARZAN skriver:

  Ett stort vackert hus i det fula området Tensta Rinkeby som ska inhysa en sinnesrubbad ”religion”
  som bara gör folk dummare…..

 5. Dalkulla skriver:

  Vi har blivit ”lovade” en moské/islamiskt center i lilla Borlänge också. En stad med 48.000 invånare varav 16-17% har utländsk bakgrund och fler blir de.

  Läste i morgonblaskan att somalierna redan är en större grupp än de med ursprung i Finland. HJÄLP!

  Förvirrade kommungubbar tror att ”Den stora invandringen kan ge kommunen goda förutsättningar att möta framtiden”.

  Framtiden ligger tyvärr redan bakom oss ”riktiga” Borlängebor. Staden börjar bli en rejäl skamfläck på Dalarnas karta. Det börjar bli dags att överge sina rötter men vart ska man ta vägen för att slippa muslimer. Förslag mottages tacksamt.

  • TARZAN skriver:

   Egentligen har du bara en väg flytta till en liten stad i NORGE
   utan mussar.
   Borlänge är en såssehåla där korkade politiker tror att man kan lösa arbetslösheten med nya socialfall och få pengar från staten. Snart är pengarna slut och då ……….

 6. Cavatus skriver:

  De muslimska länderna skänkte mindre pengar tillsammans till Haitikatastrofen än vad lilla landet Norge skänkte. Nu ser vi vad de satsar pengarna på, att infiltrera sig världen runt för att nå sitt slutgiltiga mål – världsherravälde.

 7. Robin Shadowes skriver:

  Hur fan stoppar vi den här skiten? Verkar som om det är nåt på gång i min hemstad också även om det mest än så länge tycks vara mussarna som drömmer. Jag bor också i småstad a la Borlänge men i annan del av landet.

 8. svensk1 skriver:

  Bygg en lika stor synagoga i närheten så ska vi se hur bra det fungerar med multikulturalismen.

 9. JOG skriver:

  Vilket jävla larv ,bygga moskeer i Sverige.Det inavlade muslimska patrasket blir mer och mer bortskämt av våra mussevänliga politiker ,med Fredrik huisseini och mona muslimi i spetsen .Konstigt förresten att dom inte verkar i samma parti ,för dom tycks ha precis samma åsikter .Muslimvänliga tvillingsjälar är dom.

 10. Ingemar Thorin skriver:

  Fy fan snart börjar böneutropet, ta hit finnen som sköt ner utroparen.

 11. Rikard Svensson skriver:

  Alla Diktaturer i Världen är fria och bjuds in att sponsra oss med hat, hat och hat. Stoppa detta vansinne. SD SD SD SD SD SD.

 12. Dan skriver:

  Gå in på wikipedia å kolla på mu-hammad så får ni läsa om hur han utrota ett helt folk som inte passa hans sätt å syfte, fy fan va lik Hitler han var, jävla extremist gubbe

 13. Sadman Huissen skriver:

  Ja dessa snuskigt rika araberna. Borde hjälpa sina trosfränder i Irak, Somalia, Afghanistan etc. När Afghanistan var invaderat av Sovjet pumpade man in pengar i kriget. Men efter kriget fanns det inga pengar att bygga upp landet.
  Man gör något snarligt i Sverige. Man bygger ett skrytbygge över sin religion. Men låter det svenska folket försörja församlings medlemmarna. Man ska välja sina ord. Men araber nej nej nej.

 14. Erikson skriver:

  Nu bränner muslimerna svenska flaggan
  i Malaysia. Bättre vore det om de hade
  bränt upp kommunalhuset i Tensta, tillsammans
  de idioter som tillåter byggandet av en
  moske i kommunen.

  Tror någon att detta brännande av svenska
  flaggan kommer att få kommunalidioterna
  i Tensta att tänka om ? Svaret är nej.

  Föreslår att Tensta kommun, ordnar bränning
  av svenska flaggor vid invigningen av moskén.

%d bloggare gillar detta: