Somalier misstänkt för mordet på Nancy


En 22-årig man häktades i dag på sannolika skäl misstänkt för mord på en 18-åriga kvinna i Göteborgsstadsdelen Hjällbo strax före nyår.

”Mannen nekar till anklagelserna. Han har redan varit häktad i snart två månader för andra våldsbrott. I slutet av januari greps och häktades han misstänkt för försökt till grov våldtäkt och rån i centrala Göteborg den 20 december.

Den 18-åriga kvinnan hade varit på fest och hittades svårt skadad vid en gångväg, i närheten av sin bostad. Hon fördes till sjukhus, men dog av sina skador. På platsen hittades också en stor, krossad glasflaska”.

Lyssnade både på Rapport och Aktuellt läste flera tidningar som förklarade att den misstänkte 22 åringen är Holländsk medborgare.

Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein kommer ursprungligen från Somalia och flydde till Holland för några år sedan, men det var inget som PK-media ansåg att deras lyssnare och läsare behövde ta del av.

För att ytterligare förnedra tjejen han mördade skrev han ett meddelande till henne på Facebook dagen efter det råa mordet där han kallade sig för Mandela Hussien.

Han har flera våldsbrott på sit samvete. våldtäkt, rån, och misshandel där han sparkade ner en kvinna på en spårvagn i Göteborg.

Slöddret gav sig även på en flicka på en skoltoalett medan en vän höll vakt utanför. Han sparkade flickan, knäade henne i ansiktet och dunkade hennes huvud i väggen.

Enligt uppgifter till bl.a GT befann sig våldsmannen och Nancy Tavsan på samma fest kvällen innan hon mördades. Och de har haft kontakt på Facebook innan mordet.

Förvånar mig inte alls om han mördade Nancy på grund av att han blev avvisad. Är ganska normalt beteende när det handlar om vissa ”raketforskare” som blivit en del av det nya Sverige.

SvD En 22-årig man häktades i dag på sannolika skäl misstänkt för mord på en 18-åriga kvinna

Sparkade ner kvinna på spårvagn – skrev till Nancy på Facebook

22-åringen häktades på sannolika skäl misstänkt för mordet

Misstänkte mördaren bodde granne med Nancy

Statens kriminaltekniska laboratorium (SKL) kan knyta 22-åringen till mordet

. I slutet av januari greps och häktades han misstänkt för försökt till grov våldtäkt och rån i centrala Göteborg den 20 december

27 Responses to Somalier misstänkt för mordet på Nancy

 1. Fredrik skriver:

  Rasistlogik: Så länge Nancy var i livet var hon bara en invandrare som utnyttjade systemet och som helst borde skickas ut ur landet tillsammans med hela sin familj. Hade hon råkat ut för en olycka hade ni jublat över att bli av med en av ”parasiterna”, men nu blev hon mördad av en annan invandrare och måste därför plötsligt tillskrivas samma människovärde som en svensk för att er logik ska gå ihop. Fascinerande.

 2. spikharry skriver:

  Du hade uppenbart inget att säga om mördarens fruktansvärda råhet, och hans tidigare brottslighet och kvinnoförtryck.

  Typiskt vänsterdrägg 😦 bara skit som kommer ur er.

 3. Fredrik skriver:

  Mördaren är en vidrig människa.

  Nöjd?

  • Robin Shadowes skriver:

   Mördaren är inte ens en människa utan den felande länken mellan apa och troglodyt. Du däremot är ett utmärkt exempel på en vidrig människa. Nöjd?

 4. RICHARD skriver:

  Rättelse Fredrik:mördaren ÄR ingen människa,det är ett psykopatiskt avsteg från evolutionen.
  Vill påstå att det gäller dig med.

 5. Jo skriver:

  Ett nackskott så är det problemet ur världen. Att våra styrande stillasittande sitter och låter asen hållas övergår mitt förstånd!! Snart är det dags att ta lagen i egna händer fullt ut.

 6. TARZAN skriver:

  Om han nu är medborgare i Holland får vi hoppas att han flyttas till deras fängelser.
  Normalt sätt ska han få livstid men jag är inte säker.
  Sitter han av sitt straff i Sverige kommer han att kosta minimum 15 mille och korkade svenska brudar kommer att slåss för att få bli hans flickvän.
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
  Somalier har blivit Europas nya gissel – som stora svarta gräshoppor som flyger in över vår kontinent

 7. Fredrik skriver:

  Det är nästan skönt att ni rasister bekräftar att ni inte är värda att ta på allvar. Om man uttrycker åsikter som delas av samtliga riksdagspartier, och alltså är allt annat än extrema, så blir man kallad ”vidrig” och ”ett psykopatiskt avsteg från evolutionen”. Ni tycker inte att ni, ehm, tar i lite?

  • Rikard Svensson skriver:

   Fredrik: lugna dig, öppna ögonen, börja lyssna på vanligt folk. Läs bloggen ”Politiskt Inkorrekt”, och om du därefter fortsätter rösta på (s), (v) eller annat Sverige-hatarparti så kommer du tycka framtiden blir ganska obehaglig när Sverigevänliga partier snart tar över skiten ni skapat.

  • Robin Shadowes skriver:

   Det är ni svensk-hatare som är dom verkliga rasisterna. Ni är förrädare mot ert eget folk. Ni ser nämligen aktivt till att vi blir utbytta mot främmade folkslag. Tack vare sådana som er har vi reducerats till andraklass-medborgare i vårt eget land. Precis som Stalin, Lenin och Mao är ni villigt beredda att bygga ert nya utopia på liken av andra. I detta fall råkar de vara på kropparna av ett eget folk. Bara när vi motsträviga är döda och utbytta mot barbarer från tredje världen så kommer ni ha lyckats uppnå ert klasslösa proletariatets diktatur som ni så ivrigt strävar efter. Hur fan har ni tänkt egentligen om ni har tänkt över huvud taget? Att ni den sista spillran av etniskt vita svenskar skall styra öer dom bruna massorna? Är ni verkligen så infantilt korkade att ni tror muslimerna accepterar att bli styrda av kommunister?? Ni kommer bli bland dom första att bli avrättade, era jävla idioter!!! Sedan kommer inte Sverige att finnas mer!!! Och ert kommunistiska ”paradis” kommer aldrig bli förverkligat. Men det är det väl förmodligen värt för att slippa kapitalismen och imperialismen???

 8. JOG skriver:

  Jag har en stark misstanke om att Fredrik är identisk med signaturen snuttis som höll på och larvade sig på den här bloggen för ett tag sen.Hur är det Fredrik är du och snuttis ,samma person.Ni uttrycker er precis lika dant i alla fall,precis samma ordvändningar samma meningsuppbyggnad samma korkade åsikter.Har du bara bytt namn och kanske en annan ip adress ?för säkerhets skull snuttis?Kan du neka till att du är snuttis ,(den lille kaninmannen),Fredrik.Vore kul att veta,skriv bara:jag är inte den lilla kaninmannen snuttis ,om du inte är det.Annars tror jag det.Tycker du det här var lågt snuttis?Tja jag försöker bara vara vänlig och ”PRATA”
  med dig på ett enkelt lite barnsligt språk som du hajar snuttis-fredrik.

 9. Fredrik skriver:

  Robin: Du vet att samtliga riksdagspartier skyr era sverigedemokratiska åsikter som pesten, och ändå utgår du från att jag är kommunist. Varför då? Varför kan jag inte lika gärna vara kristdemokrat eller centerpartist?

  JOG: Jag upptäckte den här bloggen för några dagar sedan. Du får försöka dra dina egna slutsatser av det.

  • Robin Shadowes skriver:

   Därför att det råder konsensus bland dessa sju skit-partier i invandrar och muslim-frågor. Det finns en anledning till att dom benämns sjuklöver eller sjupartiet. Så givetvis är du nån form av kommunist. Den exakta färgen på just din kommunism är därför egal.

 10. Fredrik skriver:

  Det är förresten ganska roligt att folk alltid tror att man är någon annan på sådana här sajter, eftersom man ”uttrycker sig likadant” som personen ifråga. Sanningen är ju att det räcker att skriva korrekt svenska för att man ska sticka ut från white trash-träsket, som de flesta av er tillhör.

 11. RICHARD skriver:

  Freddan,definiera white trash,är det enligt din åsikt svenskar som till slut har vaknat upp från sosse drömmen och börjat inse vad som pågår,eller?
  Du verkar vara en riktig smyg-rasist,och en liten översittare a`la Sahlin.
  Du är en duktig kille,som kan skriva korrekt svenska,men du skulle nog bli förvånad om du visste vilka människor som bloggar här,absolut inte några White-trash människor enl. din definition.
  White trash folk hittar man till vänster,dom är oftast med i AFA,när såg du en kirurg kasta gatstenar på poliser,eller en advokat misshandla nån med ett järnrör??
  Din lilla skit,är det nån som är white-trash,så nog fan är det du själv.

  • spikharry skriver:

   RICHARD!

   Fredrik som kallar oss för white trash arbetar på TDC Sverige AB har inte tid just nu men skall ställa hans chefer frågan om det är okey att deras anställda ägnar sin arbetstid åt att tilldela skribenter på bloggar som
   white trash och rasister.

   Blir ett mejl till alla chefer på TDC d.v.s Erik Heilborn, Catharina Hedborg, Henrik Eigenbrod, Pia Lindberg, Joakim Harging, Matts Amundsen, Magnus Björk som har likartade uppgifter på företaget som Fredrik har som stämplar er alla härinne, Peter Nilsson, Niclas Almgren, och Olof Ottoson (Professional Services).

   • Robin Shadowes skriver:

    Hoppas innerligt att han får sparken. Han skulle nog må bra av att bli arbetslös, bli tvungen att flytta till billigare boende – förhoppningsvis då i HOODEN!!!

 12. Fredrik skriver:

  Man hittar garanterat white trash-människor i AFA, ja. Det är en annan grupp som jag inte har den minsta sympati för.

 13. JOG skriver:

  Ok Fredrik,du vill låta påskina att du och snuttis inte är samma person….??? En undran kring begreppet white trash ?Funderar lite.Efter ditt nästa ”utvecklande samtal ”på TDC är inte white trash en grupp som du själv riskerar att få närmare identifiera dig med ? ( är det elakingarna på drottninggatan löper stackaren onekligen den risken ,sorgligt nog skrattar damen som
  tjuvkikar när jag skriver,hon är revisor white trash revisor kanske,enligt Fredrik, tillägger hon belåtet)

 14. Sadman Huissen skriver:

  En fråga. Går det inte att utvisa en medborgare från ett annat EU land? Man tycker att han redan innan mordet som han är misstänkt för. Skulle ha en enkelbiljett tillbaks till Holland. Med facit i hand hade flicka levt i dag. Om så är fallet.

 15. betongolle skriver:

  Känns skönt att veta att svin som ” Fredrik ” hittat hit till bloggen så hittar säkert massor av normala svenskar åxå hit som senare kommer att rösta på SD

 16. Nils skriver:

  Jag, andra generationens invandrare kommer i ren rädsla och desperation av att se min och min familjs eventuella undergång i framtiden rösta på SD.

  Jag har fått nog av mina ”vänner” muslimerna. De bär på sådant hat mot judar, homosexuella och kristna att det är sinnessjukt. Har sagt upp bekantskapen med alla, trött på att ständigt vara på vakt med att bli huggen i ryggen med hot, våld och annat, rädd även för att uttrycka mig som jag vill.

  Jag spyr över alla muslimer som redan tagit över landet, ”fighten” som alla går och väntar på är redan över. De tog ert land utan fight, hur då? Invandringen har aldrig varit så hög från dessa länder som nu. 2500 barn (unga män) per år + all annan ”vanlig” invandring (+100.000 per år)samt barnafödandet där varje muslimsk kvinna skaffar i snitt 4-8 barn. Effekten? Den kommer synas om 10-20 år då de gått om er svenskar i population.

  Var redo för halshuggningar, för de kommer komma, var så säkra. Och ni som kallar muslimer era vänner kommer ryka först, ni står de närmast… Rent fysiskt.

 17. röd vägg!! skriver:

  ni är ju helt jävla sinnessjuka. ni är sveriges största fiende. inte en sekunds betvivlan på att ni är ”smygnassar” trots att ni är öppna med era rasistiska åsikter här. ni hade väl inte kunnat ställa er på torget och säga dessa saker. eller? hur vågar ni då gömma er bakom en skärm och säga att muslimerna förstör sverige. detta alltså utifrån vad enstaka individer har gjort eller gör? det är ni som rubbar sverige. ni har noll koll på religioner och andra kulturer. vad är skillnaden mellan era åsikter och natzitysklands åsikter? mer än att det för dem handlade om judar och för er muslimer? enligt min menning, inte ett jävla skit. vad hände med er? blev ni mobbade i grundskolan? det finns hjälp isåfall. jag lovar det kommer att ordna sig för dig med. om inte så tror jag på männskligheten och den kommer att övervinna er, så som den alltid har gjort. som sagt ni är sveriges största hot och jag hoppas innerligt att sverige skickar bort er till en öde ö, där ni får ha noll kontakt med resten av världen!

%d bloggare gillar detta: