Sveriges Unga Muslimer låter imam som vill mörda homosexuella tala på deras konferens


Mohamed Omar har gått från respekterad poet och samhällsdebattör till extremist och antisemit. En gång i tiden var han älskad av Kultursverige, idag vill ingen ta i honom med tång. Vad hände?

”I september hölls en märklig demonstration på Sergels torg i Stockholm. Mötet leddes av poeten Mohamed Omar, 33, tillsammans med två kända antisemiter, Ahmed Rami och Lasse Wilhelmsson, och syftet var att stödja Palestina.

Ett år tidigare var Omar ”allas vår liberala muslim” – en respekterad svensk kulturpersonlighet, flitig skribent i stora tidningar, och brobyggare mellan kulturer och religioner.

Idag stödjer han Hamas och Hizbollah, anser att Iran är demokratiskt, att homosexualitet ska bestraffas och att attacken på World Trade Center var planerad av ”sionisterna”.

Enligt honom själv var det Gazakriget som fick upp ögonen på honom, även om han alltid haft de åsikter som han idag uttrycker, fast hållit igen, för att skaffa sig fördelar. Med andra ord, han har lurat oss.

Somliga bedömare instämmer, som författaren Torbjörn Elensky, som menar att Omar har ”slitit av sig masken” och först nu visat sitt rätta jag.

Andra ser Omars historieskrivning som en efterkonstruktion.

Han har ändrat åsikt. Detta är en ny fas, men det vill han inte låtsas om, säger Knut Lindelöf, webbredaktör på Fib/Kulturfront och under många år Omars politiske mentor.

Det var hemskt att se hur kultureliten åmade sig och svassade för Omar, berättar Lindelöf, och gjorde honom till expert på både det ena och andra, från islam och persisk kultur till integrering och svenska förorter. Ibland kunde det äckla honom, men samtidigt var han fåfäng och tyckte om att stå i centrum.

Även socialantropologen Aje Carlbom betraktar Omar som en del av något större: ”andra generationens europeiska islamister”, en växande grupp som talar majoritetsspråket utan brytning och som förstår hur samhället fungerar.

Han tror att många svenska islamister idag är missnöjda med Omar och ”att den här sortens idéer formuleras offentligt, för det försvårar projektet att öppna upp Europa för islam”.

Enligt Carlbom vill islamisterna ha ”inflytande, resurser och respekt, men utan att anpassa sig till samhällets rådande normer”.

Vad gör du om tio Mohamed Omar?

”Då har vi ett antisionistiskt parti i Sverige. Vi kanske inte sitter i riksdagen, men har några procent och 10–20 bildade och hängivna personer som arbetar för saken. Jag är partiledare”

Vad har hänt med Mohamed Omar? frågar SvD.

Inget har hänt mer än att han likt många andra muslimer nu visat upp sitt rätta jag.

Omars samarbete med nazister, antisemiter, islamister och kommunister var känt innan han gick ut offentligt med sina ståndpunkter, men media blundande som vanligt och såg inte skogen pga av alla träd.

En ny muslimsk skandal uppdagades idag Sveriges Radios P3 Nyheter (kors i taket). Sveriges Unga Muslimer låter Imamen Sheik Abdullah Hakim Quick tala på en stor muslimsk konferens som hålls i påskhelgen.

Sheik Abdullah Hakim Quick har även hävdat att den islamska ståndpunkten, när det gäller homosexuella, är att de ska straffas med döden.

Homosexuella är en av de mest farligaste grupperna i samhället och de kommer att ”ta över” om ingenting görs. ”Och när de tar över – så är sammanbrottet nära”, säger Abdullah Hakim Quick.

Mohammed Kharraki, ordförande i Sveriges Unga Muslimer säger:

”Konferensen skall handla om ungas framtid och ska inspirera unga att sikta högt”

Storken är far till alla barn också eller?? När några SD:are skall prata i skolorna då fyller media sina tidningar till bredden och övriga PK-ister spyr galla överallt.

Men knappt ett ord skriver dom när Sveriges Unga Muslimer låter en imam tala under deras konferens som anser att homosexuella skall straffas med döden.

Kan man bli annat än spyfärdig och hatiskt när PK-ister dag efter dag förminskar Sverigedemokrater, men glömmer av att skriva om muslimer som vill avrätta alla homosexuella.

Mohamed Omar har gått från respekterad poet och samhällsdebattör till extremist och antisemit.

Då har vi ett antisionistiskt parti i Sverige

Sveriges Unga Muslimer låter imam som vill avrätta alla homosexuella tala på deras påsk-konferens

Sveriges Unga Muslimer måste bryta med jude- och böghatarna

14 Responses to Sveriges Unga Muslimer låter imam som vill mörda homosexuella tala på deras konferens

 1. Pia skriver:

  Kan det sägas tydligare än vad Aje Carlbom skriver-

  (Enligt Carlbom vill islamisterna ha ”inflytande, resurser och respekt, men utan att anpassa sig till samhällets rådande normer).

  Tror nästan Reinfeld håller med 😉

  //Pia

 2. Alireza Shirazi skriver:

  Imamen är ett bevis på att muslimer ÄR terrorister! Antingen lyder man Islam eller blir man av med sina kroppsdelar framför ögonen av andra på stan, tills man dör!!! Död åt muslimer. Jag spottar på pedofilen Muhammeds grav!
  Alireza (Ex-muslim från Iran)

  ps, Lars Wilks hade fel faktiskt om Muhammed. Muhammed var INTE hund, han var en GRIS! Ds

 3. TARZAN skriver:

  Han ska starta ett parti.
  Han lever på socialhjälp- får ej jobb. Hans anhängare har inga pengar fattiga som kyrkråttor.
  Ska vi va rädda för honom ??
  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
  Lasse Wilhelmsson är antisemit ??
  Hur då han är ju jude – kan judar vara antisemiter ????
  Däremot är han en gammal flumkommunist.

  • Pia skriver:

   Lasse Wilhelmsson har på den här bloggen personligen uttalat sig nedsättande om judar.

   Han skrev under fejkat namn enligt det som Harry visade men med samma IP.

   //Pia

 4. Robin Shadowes skriver:

  Abdullah Hakim Quick (släkt med Thomas?) inser nog inte att han just nu är ännu ett av SD’s bästa val-lokomotiv. Ju fler svenska ögon som öppnas p g a den här pajasens dravel, desto bättre.

 5. Blodsven skriver:

  ”Projektet att öppna upp Europa för islam”? Bara där visar visar idioterna upp sin okunskap! En muslim har helt andra syften och världsuppfattningar, ska det vara så in i helvete svårt att fatta! Vilka ställer till problem var dom än befinner sig i världen? Skolbränder, gruppvåldtäkter, gängmisshandel, stenkastning etc etc… vad i helvete ska få ett politikerarsel och andra PK-arsel att begripa vad det handlar om…

 6. Pia skriver:

  När skötsamma muslimer inte fördmer sina gelikar då ska hela packet utvisas.

 7. annullera skriver:

  Skrämmande läsning! Men alla som har något innanför skallbenet och med ett öppet sinne för vad det verkligen handlar om har insett faran för länge sedan. Jag kan inte förstå hur våra etablerade politiker inte inser hur farligt detta är! Eller också gör dom det, men vågar inte lägga in backen pga av EN STOR RÄDSLA. Vi får inte glömma att Sveriges etablerade politiker är ett av världens mest blinda och hycklande människor som går i ett par skor, skrämmande men sant. De är också fanatiker på sitt sätt likt muslimerna, de har blivit fanatiker i vad det gäller att tro de skall kunna rädda världen och att omvända andra fanatiker. Jag är rädd att det snarare lutar åt andra hållet, det visar Spikharrys inlägg mycket tydligt på. Våra politiker- och PK-arsel som blodsven uttrycker blir lurade och förda bakom ljuset lika bra som de själva lurar- och för det svenska folket bakom ljuset.

 8. Sadman Huissen skriver:

  Muslim = Mördare, Lögnaktiga, Tjuvar, Förtryckare, Rasister.

 9. A-mannen skriver:

  Det som finns i påse har vart i säck.

 10. ole skriver:

  Ingenting förvånar mig som står skrivet här, det är precis detta resultatet man får när man följer den vägen som riksdagspartierna har skapat.

  Resultatet av denna politik och polemik syns nu mer tydligt för var dag som går.
  frågan som man ställer sig med en viss oro är hur fan Sverige kommer att se ut
  om cirka 15 till 20 år.

 11. Henrik skriver:

  Den här soppan är minst sagt rörig och själv hänger jag nog bara delvis med. Kunde vara kul om RFSL ville (vågade) ha en åsikt om Omar.
  När det gäller hans tankegångar kring 9/11 får jag nog dock ge honom rätt, här ett filmtips (90min) i ämnet, ge den en chans:

 12. Mack skriver:

  Hahaha, det rent ut sagt både komiskt och sorgligt att se islam visa sitt fula tryne snart varje dag och göra bort sig. När ska ALLA förstå att många muslimer inte vill anpassa sig till västvärlden utan snarare gör allt för att förvandla våra fria samhällen till samma typ av skitställen som de själva har ”flytt” ifrån.

  Svenska folket är dumma i huvudet som låter detta fortgå och utmåla de som ifrågasätter det som rena rasister.

 13. Anders skriver:

  Är detta samma person som sitter i Folk och Försvars styrelse?
  Se http://www.folkochforsvar.se/index.php/styrelse
  tredje personen uppifrån, han heter också Omar Mustafa och är med i någon muslimsk organisation.

%d bloggare gillar detta: