Pedofilen Briton Mervyn Wright alias Mervyn Johnson på fri fot och sexhealar igen


Den 63-årige sexhealern våldtog en 14-årig flicka under en behandling. Efter flera år i fängelse frigavs han nu healar han igen.

”Jag har förståelse för att brottsoffren fasar över att han får fortsätta sin verksamhet, säger åklagare Peter Claesson.

Sexhealern från Värmland kom i kontakt med sina sju offer via healingverksamheter i bland annat Värmland och Västerås. Sessionerna började med massage och healing, men slutade med att han utnyttjade kvinnorna sexuellt. Övergreppen skedde mellan 2001 och 2005.

Vid ett tillfälle våldtog han en 14–årig flicka vars mamma hade tagit livet av sig.

Han dömdes för flera av övergreppen till fem år i fängelse. Nu har han frigivits och har redan blivit aktiv inom healingkretsar.

”Jag litar på honom”

Förra veckan var han på ett healingmöte i föreningen Trollsländan i Västerås. Då ska han ha gett flera personer behandling.

Han har gett oss i teamet healing. Han har varit här på en healingkväll, säger ordförande i föreningen.

Hon är övertygad om att han har blivit oskyldigt dömd och menar att rättegången inte gick riktigt till.

Jag litar på honom till hundra procent.
Känner du dig trygg om han ska heala minderåriga? Han ger aldrig minderåriga healing utan målsmans sällskap. Men jag har aldrig tvivlat på honom”.

Peter Claesson, som var åklagare i fallet, menar att brotten han dömdes för var grova.

Han har klart gått över gränsen för vad som är lagligt och utnyttjat sin ställning som ledare. Det var allvarliga brott. Han fick fem års fängelse så det var inte vilka brott som helst, säger han.

Healingen
Sessionerna inleddes med massage och healing och gick över till sexuellt utnyttjande. Enligt Timesonline valde han ut sina offer genom deras energi och sa till dem att ta av sina kläder för att inte blockera kontakten med den spirituella världen. Om kvinnorna pratade om anmälan hotade han dem med dödliga sjukdomar.

Kvinnan som anser att sexhealern Mervyn Johnson även kallad Briton Mervyn Wright är oskyldig är ordförande hos VSF Trollsländan/Västerås Spiritualistiska Förening.

Den hjärntvättade kvinnan/monstret heter Helena Axelsson. Klart som tusan att både Helena och pedofilen Mervyn Johnson, måste stoppas innan andra barn också råkar illa ut av dessa svin.

Tråkigt att Expressen inte vågar visa hans ansikte, men det löste sig bra ändå. Hoppas nu att hans fula tryne publiceras på fler ställen så eländet med barnvåldtäkter inte upprepas.

Om någon vill kontakta Helena så har ni uppgifter här ”Telefon till informations- och bokningstelefon: 0735-772 773 Måndag – Fredag 17.00-21.00”

Pedofiler och våldtäktsmän som Mervyn Johnson skall hängas ut så risken att det inte händer igen kan begränsas avsevärt.

Sexhealern fri behandlar igen

Ex-frun: Han är livsfarlig

Västerås Spiritualistiska Förening Trollsländan
Helena Axelsson

Annonser

6 Responses to Pedofilen Briton Mervyn Wright alias Mervyn Johnson på fri fot och sexhealar igen

 1. TARZAN skriver:

  För er som inte vet det här med spiritualism i Sverige, det är stort, men det är sällan det står något om det i tidningarna.
  Jag får väl då också berätta att spiritism tanter kan vara mycket naiva precis som de fri kyrkliga tanterna. Förmodligen är det skönt att ha en andlig ledare och slippa tänka själva – faktiskt det påminner lite om socialdemokrater dom vill inte heller använda hjärnan …..!

  • ann skriver:

   Herr Tarzan…Att jämföra spiritualister,spiritister och frikyrkliga tanter med socialdemokrater och sen tala om att inte använda hjärnan är kränkande. Uppenbarligen vet du väldigt litet om de personer du drar över en kam. Det tyder på okunnighet i ämnet.Alla är inte socialdemokrater fast du kanske är det själv då du verkar känna till dom…

 2. Robin Shadowes skriver:

  Hahaha det finns new age-tanter som tror man kan leva på bara ljus och inte mat. Som kommunicerar telepatiskt med delfiner. Som tror att den själsliga frekvensen kommer ändras så att dom tack vare allt mediterande snart kommer gå över i den fjärde dimensionen medan alla vi andra negativa kommer få stanna kvar här på jord-helvetet. Gud hjälpe oss alla om dom råkar ut för nån muslimsk dawa-predikant. Dom skulle säkert bli omvända på fem minuter om mussen har tillräckligt smort munläder.

 3. RICHARD skriver:

  Hoppas dom mediterar sig själva till en annan dimension,får gärna ta med sig alla blattar o sossar,miljöpartister mm,så underbart allt skulle bli.
  Kanske dags att ha grillparty,jag bor i närheten o det känns ju inte så kul att ha en pedofil springandes lös,speciellt när jag har 2 minderåriga döttrar.
  Han är välkommen in i mitt garage för en healing session,jag lovar han blir botad för all framtid,sittandes i sin rullstol lyssnandes på valsång o delfintjatter.

 4. Marianne skriver:

  Jag var med i föreningen i Västerås i många år samtidigt som Mervyn. Han är en otroligt karismatisk stark personlighet. Jag blev inte det minsta förvånad över vad som hade hänt, mer förvånad över att jag inte hade förstått tidigare och kanske kunnat göra något innan flickorna blivit utsatta.

  Finfint att du lade ut bokningstelefonen. Tyvärr har oftast hennes syster Annelie eller mor Barbro den.

  Mervyn måste stoppas! Det ryktas att han är portad i sin hemkyrka i England pga exakt samma saker som han dömts för här i Sverige.

  Vill passa på att tipsa om att hans dåvarande fru Mia Ottosson (omgift numera) har skrivit en väldigt bra bok om hela händelsen som heter ”Sexhealern”.

%d bloggare gillar detta: