SvD/DN sponsrar anti-SD sajt med reklam-utrymme


Alla som inte håller med Sverigedemokraterna uppmanas att vara mer aktiva på nätet. En ny kampanj har som mål att bland annat putta ned partiets officiella sajt från förstaplatsen på Google. Initiativtagaren säger till SvD.se att syftet är att bemöta ”medveten propaganda från SD”.

”En ny kampanj vill att Sverigedemokraterna ska möta mer motstånd på nätet. Initiativtagaren är en man i 20-årsåldern som är anonym.

Det finns en risk för att råka illa ut. Jag tror inte att det går att göra det här med namn, säger han till SvD.se.

Han har själv skapat sajten sverigedemokraterna.de och idén är att få människor som inte håller med Sverigedemokraterna att vara mer aktiva, till exempel på kommentarsfunktioner och sociala medier.

Andelen personer som stöder Sverigedemokraterna är ganska liten, under 4 procent. Folk som inte håller med kan bidra på olika sätt genom att länka och gå in på tidningars kommentarsfunktioner och svara. Det här är en uppmuntran till alla att engagera sig.

På hemsidan finns bland annat ett Twitterflöde med kommentarer kring Sverigedemokraterna. Där finns också en uppmaning att läsa mer om partiet, särskilt för de som funderar på att rösta på dem.

Med hjälp av en lista på fem punkter uppmanas de som inte håller med SD att agera, bland annat genom att länka till sajten sverigedemokraterna.de för att putta ned den officiella sajten från förstaplatsen på Google.

Hur realistiskt är det tror du?

Deras sida är ganska dålig och de är dåliga på sökoptimering. Men Google kan ju straffa en för att det inte är den officiella sajten.

Initiativtagaren hävdar att han inte tillhör något parti eller organisation, och endast är ute efter att uppmuntra människor att bemöta Sverigedemokraterna där de syns och hörs.

Det är ett fåtal som strategiskt sitter och skriver kommentarer och det finns en risk att de verkar vara fler än vad de är. Om inte folk vågar eller orkar svara kanske fler tar till sig åsikterna”.

Skall själv länka till sidan så alla läsare förstår vilka puckon det är som har sajten. Vad dom inte förstår är det deras sajt kommer att gynna SD, men problemet med vinrödsvänstern och deras bihang AFA är att deras IQ är lika låg som trottoarkanterna i Öknen.

Svenska Dagbladet fortsätter med sin hatkampanj mot SD. Ser även att Dagens Nyheter har en artikel om Sverigedemokraternas manifest som är en härlig läsning för alla svenskvänliga.

Kommenaterna som DN annars brukar plocka bort när det handlar om andra partier som råkar ut grova påhopp lögner, förtal etc etc, får dock stå kvar då det nu handlar om SD.

Skrev själv en kommentar om rödvinsvänstern och deras brottslingar, poff 5 minuter senare var den bort plockad.

Har nog aldrig läst grövre påhopp och lögner och nedsättande epiteter om SD än dom som Dagens Nyheter släpper igenom.

Kampanj på nätet för att utmana SD och hjälp på vägen får dom av Svenska Dagbladet genom en helsides annons gratis

Mångmiljardlöften i SD-manifest

Dagens Nyheter tillåter nedsättande epiteter och lögner om SD flöda fritt i kommentarerna

Anti-SD sajten som SvD gör reklam för

Kraftig explosion på Hipp i Malmö

Sverigedemokraterna.de tar fajten mot SD

Annonser

13 Responses to SvD/DN sponsrar anti-SD sajt med reklam-utrymme

 1. annullera skriver:

  Dagens Nyheter eller vilka media det än må vara som far med lögner och förtal om SD borde kunna anmälas. SD borde också kunna kräva feta skadestånd för förtal och kränkningar. Det måste väl i HEDERNS och DEMOKRATINS namn kunna gå att kunna komma åt ful- och lögnmedia. Man tror inte det är sant att det får gå till på det här viset. Få människor att inte rösta på SD genom att skriva en massa lögner, finns det något mer ODEMOKRATISKT? Skall man se krasst på det hela kan media skriva vilka lögner som helst helst helt ostraffat. Vad hade hänt om media exempelvis skrivit att Mona Shalin muslim är prostituerad, eller att Reinfeldt är pedofil? Vad hade hänt då?

 2. Pia skriver:

  Dom flesta medier sponsrar allt och alla om deras mål är smutskastning och lögner om Sverigedemokraterna. Tänk att hatet mot svenskar är så omfattande att även media misskrediterar oss.

  //Pia

  • Mrs Churchill skriver:

   Det handlar inte om hat utan en ren och skär rädsla. Rädda människor blir ofta desperata och sluggar vilt omkring sig. Det vi ser nu är PK-elitens dödsångest.

 3. Robin Shadowes skriver:

  Märkligt att dom måste hålla på så där om nu SD bara har anhängare under 4% som dom hävdar. Om det verkligen vore sant så kunde dom bara lägga ner och låta naturen ha sin gång. Men dom verkar ju ha liknande tvångstankar som sina kompisar musslorna.

 4. Allemand skriver:

  Har skrivit till SVD och jag tänker inte förnya min årsprenumeration.

 5. Patrik skriver:

  Ehh nej, Google kan inte straffa en site för att den inte är den ”officiella”. Skulle Microsoft ha monopol på varenda sökfras innehållande Microsoft då, menar du? Pfft. Skitsnack.

  Men bortsett från det… vad är din poäng, exakt? Ska man inte få lägga upp en domän som är IRL-motsvarigheten till en riktad demonstration? Och vart ligger det här reklamutrymmet? Hade det inte varit för den här bloggposten, så hade jag inte haft en aning om sverigedemokraterna.de, så jag antar att site-ägaren kan tacka dig för att du pushar den lite extra?

 6. m skriver:

  jag är långt ifrån sverigedemokrat men jag håller med dig, det här gynnar bara sd, har ingen märkt att mediakampanjerna och utfrysningarna bara gör sd till martyrer och lockar till sig väljare som annars aldrig skulle rösta på ett ”nationalistiskt” parti eller som väljer sd som en proteströst? (med tanke på att sd bara råkar ut för samma sak som alla andra som ifrågasätter det socialdemokratiska tankegångarna som infekterar den hela debatten så är det inte konstigt att personer som känner sig utfrysta ur samhället och debatten gör så). Det enda sidan kommer leda till är att de som redan är övertygade motståndare till sd kommer besöka dem, sverigedemokraterna och deras sympatisörer kommer få mer bränsle för sin valkampanj och där emellan kommer troligen inte ändra påverkas nämnvärt eller bli mer positiva till sd

 7. jossan skriver:

  SvD och DN tillhör de som censurerar inlägg på nätet.
  CensurHelin som flirtar med antisemitiska grupper, etc vad har den svenska pressen för rätt att hindra demokratin. De Svenska ”överhetsjournalisterna” måste bort. DN SvD och den övriga ”överhetspressen” står för ett konservativt inslag. Pinsamt. Kom i håg Sten Dehlgren som var Chef red för DN 1922 till 1946 som agerade censurapparat under 30 talet och under kriget.
  DN har inte mycket att slå sig för bröstet när det gäller pressfrihet.

 8. jossan skriver:

  En röst på SD är en röst mot överheten!

  Jossan

 9. Per-Åke skriver:

  Lite tråkigt när PK-eliten pga sin egen rädsla länkar vidare till sidor som far med lögner.
  Har besök otaliga antirasistiska sidor, och 99,99% av dom far med lögner, finns inte en länk till något av deras påstående.

  Foliehatten sitter som gjuten på dom.

 10. Göran skriver:

  Konstigt att journalister är helt obegåvade nu för tiden.Man har säker tagit bort orden etik,etikett och sunt förnuft ur journalishögskolornas program. För varend journalist leker polis,domare och åklagare,dom uppblåsta journalisnollorna,ej ärda skiten under skorna med sin politiskt korrekta dårskap sittande i regimens knä.

 11. Carl Högberg skriver:

  Enligt svensk lagstiftning så kan man inte förtala eller kränka en politiskt organisation, företag eller en politisk åsikt – bara personer.

 12. bernt skriver:

  Det är skillnad mellan en öppen politisk debatt där man möter motståndarens argument och en kampanj med avsikt att smutskasta och manipulera sökresultat etc.

  Den här sajten för enbart en kampanj, inget annat. Eftersom de inte vill, vågar eller kan möta SD i debatt erkänner de att de saknar argument och måste ta till manipulationskampanjer.

  Hela det politiska klimatet har börjat bli demokratiskt tvivelaktigt. Vad hände med den fria debatten där upplysta medborgare debatterar och kan skilja mellan dåliga och bra argument? Vårt samhälle börjar mer och mer glida in ett skymningsland där andra saker än övertygande via argumentation får in massan i rätt fålla. Idag är det SD, i morgon något annat.

%d bloggare gillar detta: