Cancersjuke Johan Svensson måste arbeta


Cancersjuke Johan Svensson får ingen sjukpenning.
Försäkringskassan står fast vid sitt tidigare beslut och anser att 53-åringen ska jobba.

”Johan Svensson som försäkringskassan vägrar ge sjukpenning. Sedan september förra året har han inte fått ett öre, trots att flera läkare intygar att hans arbetsförmåga är nedsatt beroende av cancersjukdomen och artros i ett knä.

För en månad sedan fick den 53-årige lantbruks­arbetaren också veta att han riskerar att mista sin 50-procentiga sjuk­pension. Regelverket säger näm­ligen att utan sjukpenninggrundande inkomst, ingen sjukpension.

Och i går kom beskedet från försäkringskassan angående Svenssons begäran om omprövning av det tidigare beslutet att neka honom sjukpenning.

Kassan står fast vid sitt nej Jonas kan arbeta. Det känns för jävligt, säger Johan Svensson.

Kommunals ordförande Lennart Andersson kallar beslutet för en ”stor skam” och ifrågasätter kassans bedömning att 53-åringen ”trots sina besvär kan klara av ett stillasittande arbete där enbart grov handkraft krävs”.

Johan Svensson tänker nu överklaga beslutet till förvaltningsrätten. Kommunal ska också koppla in LO:s rättsskydd i processen. Jag måste fortsätta kämpa, jag har inget val, säger Svensson.

TTELA har utan framgång sökt ansvarig handläggare på försäkringskassan för en kommentar”.

Blir nästa gråtfärdig! en 53 årig lantbrukare som under nästan hela sin levnadstid gått upp runt 3 på morgonen (natten) för andra blir nu bespottat och förnedrad av F-kassan.

Under tiden väller det in så kallade flyktingarbarn som senare visar sig vara upp till 30-40 år gamla, dom kostar 1 miljon per år och kommer troligtvis aldrig att bidra med en enda skattekrona.

Men när dessa skäggbarn fått PUT går dom före andra sökande i bostadskön och erhåller bidrag för rubb och stubb.

Tycker det är så sorgligt och ledsamt att politiker och övriga hycklare beter sig så illa mot en gammal arbetare som säkert kämpat i över 40 år och regelbundet betalt sin skatt för att när han blir sjuk kunna få någon hjälp.

Hjälpen blev som följer: ut och jobba igen du cancer-sjuke man, annars drar vi in din halva pension också.

Sverigedemokraterna behövs verkligen i riksdagen.

Cancersjuk nekas sjukersättning igen

Annonser

14 Responses to Cancersjuke Johan Svensson måste arbeta

 1. Rikard Svensson skriver:

  Klart Johan Svensson måste arbeta, hur i hela världen skall en Somalier ha råd med 14 barn annars, någon MÅSTE ju arbeta åt dom.

  • Blodsven skriver:

   Du har en jävligt bra poäng där, Rikard! Finns bara ett sätt att reda ut skiten: I september ska varenda förrädarsvin i 7-klövern ha en blåslampa i arslet…

 2. lasse1 skriver:

  Ja, det får räcka med Rikard Svenssons inlägg…

 3. sten skriver:

  Skamligt att Sverige beter sig så här förbannat svinaktigt mot sina egna medborgare. Men när det gäller skäggiga barn, då jävlar öppnas alla kranar och det finns hur mycket pengar som helst att dela ut.

  • annullera skriver:

   Inte bara skägg barnen skall ha det bra! Det gäller alla som väller in i detta land från mellanöstern och mena länderna. Då finns det pengar i överflöd, där behövs det verkligen inte sparas! Mona Sahlin muslim har lovat att satsa miljarder på invandrartäta områden, hon tänker även ombesörja att det byggs fler moskéer så att muslimerna skall kunna känna sig riktigt hemma. Alliansen tvingar svårt sjuka att arbeta intill slutet, tacka f…n för det, alla måste vi vara med och bidra till försörjningen av alla så kallade ny svenskar som bara blir fler och fler. Ni kan bara räkna ut vad en somalisk, muslimsk familj på 8-10 personer kostar på ett år. Tacka sjutton för att alla om kan stå på sina ben måste vara med och betala, vem skulle annars göra det? Alla måste vara med, arbetslösa, gamla fattigpensionärer, lågavlönade, ensamstående mammor och pappor och inte minst alla sjuka och svaga i samhället. Någon måste ju arbeta och ombesörja de nysvenska folkets försörjning- och boende, utbildning, hemresor, nöjen och inte minst andra- och övriga krav. Det är stor dj….la skam att våra etablerade och styrande politiker missbrukar sin makt på ett så fullständigt oacceptabelt sätt.
   Jag anser att 7-klövern är grovt kriminella, de förskingrar- och själ folkets skattepengar, de sviker det folk som givit dem sitt förtroende. Svenskarna borde nu om aldrig förr lägga sin röst på SD för att visa de etablerade att NU FÅR DET VARA NOG!

 4. Jehovah skriver:

  Ja hur skall vi annars ha råd med alla sorters blattar i detta land och miljoner och åter miljoner står ju i sta att åka hit och få ta del av svenskens skattepengar.

 5. TARZAN skriver:

  Aftonbladet har haft massor av liknande historier och det är en skam. Emellertid är sanningen att vi har för många fyllepensionärer och blatte pensionärer och nu håller pengarna att ta slut. De senaste 30 åren har inte politikerna velat se problemet.
  Spik harry här tar upp skäggabarnen det är inte riktigt korrekt. FÖR HELA DENNA REFORM syftar till att få pengar i budgeten till att sänka skatten för de RIKA. Kanske detta är den främsta anledningen att Mona Muslim vinner valet.

  • Pia skriver:

   DU HAR FEL IGEN TARZAN.

   Fyllepensionärer köper brännvin för pengarna (går direkt till staten) blattepensionärer kostar mindre än vad skäggbarnen gör utslaget på år efter år.

   Om du håller dig till fakta kan du bli betrodd framöver. Du låter som en grinig vänsterpartist som drar upp gammalt skit som skattesänkningar till rika kostar multum.

   Är en promille av vad invandringen kostat svenskar genom åren.

   //Pia

   • TARZAN skriver:

    Jag har i många många år pratat om att skatterna är för höga i Sverige och jag har läst minst tusen artiklar i ämnet, jag röstade också på moderaterna på 70 och 80 talet.
    När moderaterna införde skattereformen så fick bland annat den svinrike byggmästaren Lundberg en skattesänkning på 50 mille.
    Småföretagarna har däremot inte fått någon skattesänkning som gör någon skillnad däremot en massa nytt krångel.
    Vi ska inte tala om hur moderaterna skyddar stor bankerna. PIA måste förstå att Fredde Kålhuvud är de svinrikas bästa vän vanligt folk skiter han högaktningsfullt i

 6. Robin Shadowes skriver:

  Tydligare än så här att våra egna politiker tillhör fienden kan det inte bli.

 7. lasse1 skriver:

  När skall den svenske medborgaren får klart för sig följande;

  Socialdemokraterna, vänsterpartiet o. miljöpartiet har som sin huvudsakliga uppgift.. Förse den late o. arbetsskygge med allsköns bidrag, så att han slipper att ta del av den mödosamma och slitsamma vardagen…

  Högeralliansen har alltid haft som sin huvuduppgift att vara de besuttnas beskyddare…

  Men sen finns det vissa likheter mellan de två blocken…

  Sverige, som har varit skonat från krig och större naturkatastrofer, måste som ”tack för detta”… vara ett föregångsland och förbli världens samvete vad gäller en generös flyktingpolitik.

  Vi måste och skall till skillnad från de stora rika länderna, tillika de f.d. förtryckar/kolonialmakter, även ta på oss dessa länders moraliska skyldigheter och självklara åtaganden i flyktingpolitiken..

  M.a.o. Sverige skall vara och förbli det land i världen, som tar emot mest flyktingar i förhållande till sin befolkningstorlek…
  Det är de rödgrönas o. alliansens, absoluta övertygelse..

  Rätta till detta missförhållande, den som kan….
  Är ganska så övertygad om, att sverigedeomkraterna har en ståtlig uppförsbacke under minst ett par decennier, om de nu skulle komma in till den svenska riksdagen…

 8. JOG skriver:

  I min naiva enfald trodde jag en gång i tiden att vi betalade skatt för att personer som den cancersjuke Johan Svensson skulle få hjälp.Det tror jag inte längre!För övrigt så ,tycker jag att Lasse1 ,skrivit ett mycket bra och klargörande inlägg.

 9. Ann-Marie skriver:

  Johan Svensson bör byta namn till Mohammed eller dylikt och leva rövare på FS/socialen. Det borde fungera.

%d bloggare gillar detta: