SD har dålig människosyn säger David Sträf, Hedwig Liljeqvist och Johan Swärd


Att alla partier är välkomna till skolorna är bra ur demokratisk synvinkel – men om Sverigedemokraterna sätter upp ett bokbord kan det bli bråk. Det är både lärare och elever på De Geer-gymnasiet överens om.

”På De Geer i Norrköping jobbar man för att så många partier som möjligt skickar representanter till skolan som berättar om deras politiska budskap.

Vi har många förstagångsväljare här. Är du 18 år och ska rösta är det viktigt att du vet vad som passar dina åsikter. Stänger man ute vissa partier blir de bara mer lockande för ungdomarna.

Det är bättre att lyfta fram dem så att eleverna själva kan genomskåda deras åsikter, säger Ulla Nilsson, samhällskunskaplärare.

Jag är inte orolig för att Sverigedemokraterna skulle lyckas fånga väljare bland våra elever genom att komma hit. De har haft en representant här tidigare i en miljödebatt och han gjorde bort sig helt. Men om Sverigedemokraterna skulle sätta upp ett bokbord ute i korridoren skulle det kunna bli bråk.

”Dålig människosyn”

Eleverna David Sträf, Hedwig Liljeqvist och Johan Swärd säger att de skulle bli upprörda om Sverigedemokraterna kom till deras skola.

Demokratiskt sett ska alla partier ha samma rätt, men jag tycker inte att det de tror på är demokratiskt. De har en dålig människosyn, säger David Sträf.

Det skulle kunna bli bråk, det beror på vad de säger. Det skulle i allafall bli diskussioner och många skulle bli upprörda, säger Hedwig Liljeqvist”.

Tragiskt att tre ungdomar och rektorn på skolan piskar upp stämingen mot Sverigedemokraterna genom att varna dom ”Det kan bli bråk”

Ungdomarna på bilden ser jag som förlorade för all framtid. Skolor överlag uppmanar till våld mot demokratiska SD.

När SD-ungdomar besökte Mediagymnasiet i Malmö och påtalade för lärarna att dom utsattes för hot och stenkastning, så vände lärarna på klacken och började istället propagera mot Sverigedemokraterna.

Sverigedemokraterna är det enda partiet som värnar om svenskar och våra svenska traditioner, dom vill förbättra för våra äldre genom höjda pensioner etc etc.

Sverigedemokraternas skuggbudget ger mig hopp och tro på att det finns en framtid även för oss otrogna hundar.

Men dom som har en vänlig inställning till svenska folket får helt enkelt acceptera att bli utsatta för hot, stenkastning, misshandel, yxor i dörrar etc etc.

Inte blir det bättre av att lärare vänder ryggen till och medverkar till att våldsamheter mot Sverigedemokrater kan fortsätta.

”Det kan bli bråk”

Annonser

13 Responses to SD har dålig människosyn säger David Sträf, Hedwig Liljeqvist och Johan Swärd

 1. TARZAN skriver:

  Vi måste förstå att tidningen har raggat upp 3 stycken besserwissers
  Vi vet också att i den åldersgruppen röstar minst 10 procent av killarna på SD och ytterst få brudar i den åldern vet något om politik.
  Egentligen behöver SD inte komma in på skolan dom kan stå utanför och dela ut flygblad.
  -Jag hade löst det på ett annat sätt – jag hade skapat flygblad där jag anklagar lärare för att vara kommunister och en fara för demokratin. Tänk er själva att eleverna kommer in i skolan med flygblad där det står att dom utbildas i kommunistisk anda.
  Jag vill inte skryta men jag fick bort en matte lärare i skolan som var organiserad såsse.

 2. JOG skriver:

  Mycket bra ide´ Tarzan ,kul när du glänser till.

 3. Allemand skriver:

  Det är kanske dags för NO lärarna att berätta om demokrati och vad det innebär. Uppenbarligen har man inte gjort det.

 4. Cavatus skriver:

  Och snart får man inte ens enligt lag vara kritiskt till massinvandringen. Enligt en ny EU-lag som ska implementeras senast i november i år, blir yttrandefriheten rejält kringskuren. Har skrivit om det här:

  http://aktualia.wordpress.com/2010/03/19/europas-yttrandefrihet/

  • TARZAN skriver:

   Vad jag vet har dom försökt att stoppa Radio Islam nu i minst 10 år men inte lyckats. Om man ligger på en server i Syd Amerika då kan dom väl inte stänga ner en.
   Någon som kan svara på det ??

  • Robin_Shadowes skriver:

   Fängelserna är redan överfulla med blattar så var har dom tänkt sätta alla rasistiska svenskar egentligen? Ooops! Det blir väl en allmän amnesti för mussar och vips är ALLA svenska fängelser tömda och redo att ta emot nya ”gäster”. Tänkte inte på det…

 5. Skogsmannen skriver:

  Vad vet de om livet överhuvudtaget,det är bara patetiskt att de med i debatten.
  Men så blir det väl när man söker en identitet och indoktrineras av lärare och PK-media,sorgligt!

 6. Mrs Churchill skriver:

  Ja, vad söta dom är. Unga, naiva och lättleda. Säger den populäraste eleven eller favoritläraren i skolan att SD är rassar så måste dom väl vara det, eller hur baa? Jag håller med Skogsmannen. Vaf f*n vet dessa små fjun om livet? Dom är ju knappt torra bakom öronen.

  Det är nu vi ser resultatet av sosseindoktrineringen i det svenska skolväsendet. Ungarna lär sig inte att tänka kritiskt utan att följa minsta motståndets lag. Allt som är emot S och V är högerextremism. Dom rika är elaka utsugare. Alla kulturer är lika mycket värda. Bl a bl a. En lärare som sprider vänsterpropaganda eller som använder Alliansens politik som något negativt i sin matteundervisning får på sin höjd en varning. En lärare som öppet sympatiserar med SD får avsked på grått papper.

  ” Om man inte är socialist när man är ung så har man inget hjärta. Är man fortfarande socialist när man är äldre så har man ingen hjärna”

 7. Allemand skriver:

  Det är tur att det finns några kvar som tar initiativ:
  http://www.nordiskungdom.com/2010/03/19/nu-jo-anmaler-markus-gullven-m-fl/

 8. lasse1 skriver:

  Att säga sanningen om vissa förhållanden i Sverige lämpar sig icke…
  I den vanliga matematiken i grundskolan så finns det tydligen vissa brister inom mängdläran…

  ” Om fler personer kommer till ett dukat matbord i en familj än vad som är avsett o. planerat, så krävs det vissa åtgärder”…

  Fila på detta påstående och översätt förhållandet till ett större sammanhang..
  Kan vara en ledtråd till de vilsekomna…

 9. A-mannen skriver:

  Ett gymnasieår i somalia vore lärorikt eller ett sommarjobb på närmaste flyktingförläggning alt. boende. De skulle garanterat bli sundare svenskar efter det.

 10. Jehovah skriver:

  Kan ingen hota de ”korrekta partierna med om Ni kommer hit så blir det bråk ?? Då behöver ju ingen komma och de som vill ha diktatur och ofrihet har vunnit. Kanon !!!

 11. Sveas rika skriver:

  Hittade detta på Blogg Claeskrantz.se

  Sverigedemokraterna är på väg att marschera in i riksdagen. Etablissemanget fruktar att det kommer att göra rasismen och diskrimineringen rumsren och accepterad.

  Men snälla ni, det är ju nu den är rumsren och accepterad! Så rumsren att de flesta inte ens ser den.

  När sex somaliska flickor och en mamma dog i en brand i Rinkeby i somras skickade regeringen integrationsministern Nyamko Sabuni till begravningen.

  För regeringen är sju döda, svarta kvinnor i Rinkeby en integrationsfråga. Tror ni att regeringen hade skickat Nyamko om de döda varit helsvenskar?

  Journalisterna som var där och bevakade begravningen trampade på gravar, pratade i mobil under gudstjänsten, rökte och skrattade medan imamen pratade och fotograferna hade inget problem att stoppa begravningståget för att få bra bilder.

  Tror ni att de hade gjort det om det varit blonda, ”svenska” barn som låg i kistorna?

  – Jag har aldrig sett något liknande, jag skämdes för att vara journalist, berättade en kollega som var där.

  En röntgenbild av dagens Sverige.

  Diskriminerande makthavare som beter sig vilsna som en napp i röven, en hycklande mediekår som ömsom smeker, ömsom slår. Och en minoritet, som fortfarande accepterar förödmjukelsen passivt.

  Tyvärr saknas självkritiken, självinsikten. Diskriminerande är alltid de andra.

  \Svea

%d bloggare gillar detta: