Vanligt att killar 15-17 år våldtar barn


Våldtäkten på en 13-årig flicka i Jönköping som tre unga pojkar är misstänkta för är långt ifrån unik.

”För när det handlar om våldtäkter mot barn är gärningsmän mellan 15 och 17 år klart vanligast.

Tre unga pojkar är misstänkta för en gruppvåldtäkt på en 13-årig flicka. Våldtäkten ska ha skett på Råslätt i Jönköping tidigt i höstas.

Och när det gäller våldtäkter mot barn är just tonårskillar den vanligaste gärningsmannen, enligt Cecilia Kjellgren som doktorerat om unga sexualbrottslingar.

I mer än en fjärdedel av fallen är gärningsmannen mellan 15 och 17 år. De tre åldersgrupperna är klart överrepresenterade där, säger hon.

En enkät som Cecilia Kjellgren gjort visar att fem procent av alla killar på gymnasiet någon gång begått ett sexuellt övergrepp.

Det är ju en stor grupp, och det är alltså inte ovanligt att en kille någon gång under tonåren gör detta. Och mörkertalet är stort, bara runt tio procent av de övergrepp som begås anmäls, säger Cecilia Kjellgren.

Och en förklaring till att så många unga begår sexuella övergepp är att sexualiteten är väldigt intensiv och påtaglig under just tonåren.

En del kan inte hantera sin sexualitet på ett bra sätt. De manipulerar eller tvingar andra och gör sexuella saker som inte är önskvärda.

Nästa vecka inleds rättegången mot två av de tre killar som misstänks för våldtäkten på en 13-årig flicka i Jönköping i höstas. Och att våldtäkter sker i grupp menar Cecilia Kjellgren också är något som är klart överrepresenterat bland unga killar”.

Sedan kommer som vanligt hycklare fram som vet varför våldtäkterna ökar (men sanningnen undanhåller dom) Cecilia Kjellgren som doktorerat om unga sexualbrottslingar säger:

”En förklaring till att så många unga begår sexuella övergepp är att sexualiteten är väldigt intensiv och påtaglig under just tonåren”

Cecilia! det beror uteslutande på invandrare och har inget med det du påstår att göra. Tråkigt när forskare tillhörande PK-eliten undanhåller sanningen.

Är du rädd att bli uthängd i media om du erkänner att det är dom sista tjugo årens mass- invandring som skapat det helvetet som är nu.

Här är några av de våldtäktsfall och sexuella övergrepp av unga som uppmärksammats den senaste tiden i Sverige. (fram till 4 december 2009)

* En 15-årig pojke misstänks för flera våldtäkter och våldtäktsförsök i Göteborg under tiden augusti-november.

* En 16-årig pojke misstänks ha våldtagit en sjuårig pojke i en koja vid en soptipp i Falköpings kommun i september.

* En 13-årig pojke från Växjö misstänks i november ha våldtagit en jämnårig flicka.

* En 13-årig pojke från Kronobergs län misstänks för våldtäkt på en 16-årig flicka i slutet av november.

* En 12-årig pojke försökte i slutet av november våldta en 19-årig kvinna i Borås.

Cecilia Kjellgren har lämnat flera rapporter om våldtäkter och hur utbrett mörkertalet är, men hennes politiska korrekthet förstör ett annat bra arbete.

Unga gärningsmän vanligast när det handlar om våldtäkter mot barn

Annonser

13 Responses to Vanligt att killar 15-17 år våldtar barn

 1. Mrs Churchill skriver:

  Våldtäkt handlar inte om sex utan ytterst om makt och förnedring av offret. Det är i den ändan du måste börja Cecilia Kjellgren. Det är därför som våldtäkt av fiendens kvinnor är en viktig del av det psykologiska kriget. Det bryter ner moralen och splittrar familjer då de kvinnor som blir utsatt ofta förskjuts av sina familjer då dom anses ha dragit vanära över familjen då de blev gruppvåldtagna under vapenhot. Jag förmodar att det är lättare att skylla på kåta tonårspojkar som inte kan behärska sig så fort dom ser en kvinna istället för att vända blicken och fokusera på de kulturer där kvinnoförakt är en naturlig del av vardagen. Fegt men föga förvånande av en pk-nissa. Hos några av de invandare som kommer nu så är våldtäkt av både kvinnor och män en initieringsrit i många gäng. Våldtar du och kränker en svensk/a så får du vara med dom stora pojkarna.

  Om nu våldtäkt nu var en naturlig del av tonårspojkarnas könsdrift som borde gruppvåldtäkter vara en gammal företeelse. Det är som bekant inte fallet utan dom kan sättas i direkt samband med invandringen från muslimska länder med starka klanbildningar. T ex Somalia, Afghanistan och Irak.

 2. RICHARD skriver:

  När jag växte upp existerade inte något som gruppvåldtäkter utförda av 15-åriga svenska killar.

  Ej heller att en 13-åring ska ha försökt våldta.

 3. Allemand skriver:

  Jag har inte våldtagit någon överhuvudtaget och jag har också haft kroppen full av testostron. Inte mina kompisar heller för den delen, vi drömde och läste Piff o Puff istället.

 4. Sveas rika skriver:

  I helvete att det var vanligt förr,vad är det för dj..la batikhäxa som hittat de siffrorna.
  Siffrorna i detta fall har framtagits de senaste åren och då ser det ut som det gör i statistiken.
  Jämnför sen invandrar siffrorna med hennes så kommer det fram !
  Förbannade dj..la vänsterflum.
  Jag blir så arg så jag nästan kokar över av all denna missvisande statistik.

  \Svea

 5. Jehovah skriver:

  Detta är ju den ”kultur” de tar med sig. Det skall vi väl bara acceptera ??

 6. Skogsmannen skriver:

  När vi grabbar växte upp på 60,70-talet fanns inte ens
  ordet våldtäkt i vår vokabulär.
  Vi behandlade flickor,kvinnor mer som gentlemen vilket kändes helt naturligt.
  Dock är det inte så i detta land idag,och alla vet vi varför.Så vad Cecilia Kjellgren har för dunkla motiv med denna enkät vet nog bara hon själv och hennes lierade.

 7. Per-Åke skriver:

  Tillhör nog en av dom äldre härinne? hade i min ungdom vänner från söder till norr.
  En gång försökte en flyktig bekant till oss våldta en tjej en enda gång……….. Det hände aldrig mer och grabben blev förmodligen steril av den behandling vi gav honom.

  Idag hyllar muslimska våldtäktsmän varandra så fort dom förstört livet för en svensk tjej.

  Instämmer även med den andre skribeten som skriver att det handlar om makt och inte sex. I alla tider har våldtäkter mon inhemska befolkningen varit en krigshandling var syfte är att göra folket ursinniga för att sedan krossa dom.

  En arg eller upprörd boxare åker alltid på däng osv osv. Araber är som alla känner till uppfostrade sedan dom kunde krypa till att förnedra kvinnor.

  Elen har blivit dyr men jag har lösningen 🙂

 8. TARZAN skriver:

  Jag känner några Perser ( iranier)
  Dom säger att araber har hål i huvudet och att dom kan knulla vad som helst en kamel en anka eller en get – konstigt nog har jag hört liknande tongångar från syrianer. Konstiga människor !

 9. annullera skriver:

  Varför inte hänga ut alla våldtäktsmän- och pojkar med deras rätta etnicitet och nman för att ge en riktig och ärlig bild av vad det egentligen handlar om. Jag antar att det inte är politiskt korrekt, men att ge en missvisad och felaktig bild för att gynna kulturberikarna i detta land är helt ok!

 10. Widar Nord skriver:

  När det gäller ungdomar under 15 år så är lagen lite speciell vilket snedvrider statistiken.

  Man döms nämligen för ”våldtäkt mot barn” även vid frivilliga samlag. Det är därför svårt att veta hur många av ”övergreppen” som är våldtäkter, och hur många som är frivilliga samlag med en för ung sexualpartner. Inte så konstigt att ”gärningsmännen” i så fall ofta själva är runt 15 år.

  Sen är det givetvis sant att invandrare och barn till invandrare våldtar alldeles för mycket. 4,5 – 7 gånger så många våldtäkter per person som svenskar beroende på land. Värst är det med män från muslimska länder, enligt BRÅ 1996. Även BRÅ 2005 pekar på samma sak.

 11. Robin_Shadowes skriver:

  Skär av pitten på alla mussar så kommer nog våldtäktsstatistiken sjunka dramatiskt.

%d bloggare gillar detta: