Sverige kränker fredens religion Islam


Även Iran bannar nu Sverige för publiceringarna av Lars Vilks Muhammedkarikatyr och tycker att regeringen borde förhindra provokationer i medierna. Tidigare har Malaysia kommit med samma uppmaning.

”Det iranska utrikesdepartementets talesman Ramin Mehman-Parast uttryckte i tisdags indignation över publiceringarna och uppmanade den svenska regeringen att motverka kränkningar av religioner, rapporterar den iranska nyhetsbyrån Fars.

Vanhelgande av islam är inte acceptabelt, sade Ramin Mehman-Parast, enligt Fars.

I helgen uppmanade den malaysiska regeringen att agera mot tidningarna som publicerat bilden av Muhammed som rondellhund. Utrikesminister Anifah Aman sade enligt AFP att landet starkt fördömer publiceringarna.

Ett så ansvarslöst agerande är provocerande och stötande till sin karaktär.

Islamistiska partiet PAS i Malaysia meddelade att det blir demonstrationer och protestbrev till svenska ambassaden”.

Iran kräver att Sverige omedlbart upphör med kränkande karikatyrer av deras älskade ”profet” Muhammmed.

Vanhelgande av islam är inte acceptabelt.

En liten teckning upprör Iran och stora delar av den muslimska världen, men hedersmord, syraattacker, våldtäkter, barnsex, kvinnoförtryck, blodiga bombdåd mot otrogna hundar etc etc är acceptabelt.

Irans president Mahmoud Ahmadinejad som bl.a hyllar ”Hitler” förnekar förintelsen och kallar judar för grisar borde sopa rent framför sin egen dörr.

S-kvinnornas vapen Nalin Pekgul känner sig också kränkt när Lars Vilks tecknar profeten som en hund.

Hundar är orena hemska djur enligt Nalin, nu måste vi föra våra hundars talan och anmäla Nalin Pekgul för kränkande uttal om människans bästa vän.

Iran uppmanar Sverige agera mot kränkning av islam

Annonser

26 Responses to Sverige kränker fredens religion Islam

 1. RICHARD skriver:

  Nalin kan gärna diskutera saken med min Doberman,söta lilla Argo,efteråt kan hon byta namn till Malen Köttfärs.
  Sanna mina ord,inom en snar framtid blir hundar förbjudna som husdjur,för att muslim lobbyn kommer att få till lagstiftning om det med hjälp av Måna o co.

 2. Jehovah skriver:

  Fredens religion ??? Finns det nån religion som är så förknippad med våld, terror, självmordsbombare, ofrihet,avrättningar, kvinnoförtyck, krig m m. fy fan för denna otäcka pest.

  • Chris skriver:

   Kristendom?

  • spikharry skriver:

   Var några kända Socialdemokrater som spred budskapet att islam är en fredlig religion.

   Mona Sahlins man gick ett steg längre och skrev ”kärlekens religion”.

   Samma åsikt har Lars Olhy/Kalle Larsson mfl mfl.

 3. Stolt "islamofob" skriver:

  Finns i logikens namn ingenting som heter ”islamofobi” – om det inte samtidigt finns en beteckning som heter ”kristofobi” eller ”buddhafobi”. Den Svenska extremvänsterns muslimska spin-machine går för fullt ser jag. Vi tar det igen: islam/muslimer = INTE en etnisk folkgrupp, INTE en nation, INTE en ras. Att driva med, häckla och provocera islam/muslimer är INTE ”islamofobi”.

 4. TARZAN skriver:

  Jag är så trött på att höra om muslimer rondell hundar muhamed karikatyrer – bråk mellan judar och muslimer – burka och muslimska kränkningar eller att det är synd om judar i Malmö – GAZA och israeliska bosättare etc
  -Denna helt idiotiska konflikt mellan två genomruttna ”religioner” har nu fått fotfäste i Sverige och vi som svenskar förlorar bara på det.
  Kan vi inte säga både till judar och muslimer att vi skiter högaktningsfullt i deras dårskap och konflikter och att dom kan åka hem till sina länder istället

 5. Jonas skriver:

  Människans bäste vän, med ”profetens” huvud. Ironin är ljuv… Bristen på självkritik hos de som representerar islam i den här härvan är ju helt makalös. Jag skulle vilja veta om någon faktiskt förklarat för Ahmadinejad att i vårt samhälle är det inte ”kosher” att t.ex. ta en nio-åring som fru. Han med flera verkar vara helt omedvetna om att många av de seder de har inom islam i många andras ögon är så oändligt mycket värre än någonting som någonsin skulle kunna uttryckas på papper. Seder som de ser som en del av vardagen. Någonting säger mig väl dock att en diskussion skulle vara lika poänglös som att be påven sätta stopp för övergreppen mot barn i kyrkor runt om världen.

 6. Sveas rika skriver:

  @RICHARD
  Det är redan på gång att förbjuda hundar.
  Man kollar just nu upp farligheten hos vissa raser och alla ska klassas i olika nivåer.
  Nu först börjar jag se sambandet i det hela.

  Jag föreslår att alla svenskar skaffar så tora och farliga hundar som bara är möjligt och sen ser vi till att det kryllar av dem i hela Sverige då blir det inte lika attraktivt för musslorna. (Vi kan även låta vildsvinsstammen öka.)

  \Svea

  • Robin_Shadowes skriver:

   När förbudet väl kommer, förväntar dom sig då att svenskarna snällt och villigt skall gå till närmaste veterinär och ge sin familje-medlem en döds-spruta helt frivilligt?

 7. tvil skriver:

  så har den Iranska nyhetsbyrån återigen dragit en ‘fars’ men när den första anfallsvågen med usa:s luftvapen är över så kommer ca. 10.000 mål ha förstörts eller skadats och det borde bekymra fars-mullorna mer….
  när minareternas förvridna armeringsjärn påminer mer om rondellhundar än muslornas helgedom så heheheh…

 8. Gary skriver:

  @Jehovah: Kristendomen ligger inte långt efter. Korståg, häxbränning, inkvisition, ”kristnande” av sydamerikas indianer etc. Bland all denna vidskepelse som kallas religion så är möjligen buddism den minst krigiska.

 9. GalaXyBloggen skriver:

  Ja då smäller det snart här också då. Det är bara en tidsfråga. Först kommer hoten och sen bomberna.

 10. Sveas rika skriver:

  De dj..la idioterna har världens största sandlåda och ändå ska de in och leka i våran!?

  \Svea

 11. Sadman Huissen skriver:

  Hallå Gary! Du tänker inte på tiden. Korståg och häxbränning. Var det i går? Eller!!!!

 12. Jehovah skriver:

  Kristendomens största synder ligger ju i alla fall hundratals år tillbaka i tiden.

 13. nadacomprende skriver:

  Gör som jag, bojkotta affärer restauranger och andra inrättningar som ägs av respektlösa mussar eller skattesmitare. Då kan incitamenten för att flytta till Sverige komma att minska.
  Se det som en form av civil olydnad.

 14. micke skriver:

  Jävla krypande inför religioner. Det är bara en samling trossystem. Varför i hela världen ska vi behandla vissa trossytem med silkesvantar när vi hackar sönder andra trossytem som komunsim, kapitalism osv..

  På dom med all kraft och tryck ner religösa dårar i skorna.

  Dom har fel och vi har rätt.

  peace.

 15. Rase skriver:

  Till siganturen Tarzan.
  Vad i h-vete har du emot judarna i Sverige? Ska de behöva lida för att muslimer angriper dom? Judar har bott i Sverige i över 200 år och först nu med den muslimska massinvandringen (bortsett från nazisterna på 30-talet) har de blivit hotade till sin existens. Medan judarna verkligen har bidragit till Sveriges tillväxt, så har muslimerna, i alla fall hittils, bara bidragit till socialbudgetens tillväxt.
  Om du dessutom kallar judendomen för en rutten religion, vad är då inte kristendomen som i sig innehåller judarnas hela bibel, dvs gamla testamentet?

 16. RICHARD skriver:

  Har redan börjat bojkotta pizzerior,kebabsvarverier,taxin som körs av berikare mm.
  Alla som landat på Bromma vet hur det ser ut i backen där taxi bilarna står,ser ut som i bagdad,jag försöker alltid att ta en taxi som framförs av en vit man,oavsett hur långt bak i kön han står,o då brukar man höra `rasist`ropas av nån somalier,brukar svara att det är jag stolt över.
  Pizza köper jag bara av italienare,dom är få men det finns,kebab,det har jag inte handlat på flera år och komer aldrig att handla igen.

 17. Mats Wern skriver:

  Iranska Massmedia har publicerat karikatyrer på kristna och judar efter en av myndigheterna sanktionerad tävling, protesterade Sverige då? Vad är en diktaturs protester värda?

 18. tutkalla skriver:

  nalin kan gifta med sin hund och hålla käften. Hon MÅSTE VETA VAD SOM GÄLLER I SVERIGE. Eller vet hon ?

 19. Nisse skriver:

  om man skall härja fritt med åsikter och citat bör de vara rätt, speciellt om de rasistiska. Pekul har hela tiden försvarat Vilks teckningar, inget anna. Sen att hon som muslim tycker att det kanske var att gå över gränsen är en helt annan sak. Precis som om du skulle tycka att det är vidrigt att visa en bild av en homosexuell man i naken i kyrkan. För du var säkert med och protesterade mot Homoeco när den visades. Intolerans finns överallt, mest i ens eget huvud.
  Visst teologier är vidriga, för de vill vara själva på tronen. I en demokrati kan vi aldrig tillåta teologisk påverkan på lagar, bemötande, skyldigheter och rättigheter.

 20. Trötter skriver:

  Ingen gillar självmordsbombarsvinen som tror att det är OK att ritual slakta en människa för att deras lilla profet har blivit hånad.

  Men Rasism är också patetiskt.

  Köper gärna av hårt arbetande turkar i pizza eller kebab butikerna, dom är bättre än nazi-svenskar.

 21. Berit skriver:

  Än en gång har islam bevisat vilken våldsam religion den är efter dödshoten mot Vilks för en teckning!

 22. Mr Executor skriver:

  Att påstå att hundar är orena djur är att kränka alla
  hundar och dess ägare. Det är okey i yttrandefrihe-tens namn men dom (mussarna) får också acceptera att
  vi kritiserar pedofilen och hans gäng. För att visa
  vad vi menar skulle alla hundägare samlas på en noga
  utvald plats (exempelvis där religion utövas)och demonstrera mot hundhatarnas bitterhet. Just denna dag vore det tillåtet att lämna bajspåsarna hemma.

  • Sveas rika skriver:

   Vi kan ju samlas på platser där de vill bygga sina moskiter(moskèer)

   \Svea

%d bloggare gillar detta: