Mordhot, misshandel, sexövergrepp etc på Migrationsverkets förvar


Mannen attackerade andra intagna med möbler. Blodet strömmade från munnen som han sytt ihop med nål och tråd. Förvaren blir allt stökigare, säger Niclas Axelssson, förvarsexpert.

”Interna rapporter som Aftonbladet tagit del av visar att över 200 mer eller mindre allvarliga händelser inträffade mellan februari 2009 fram till februari i år inom Migrationsverket.

Det handlar om allt ifrån spektakulära rymningar via matslussar, eller där intagna grävt sig ut, till personer som tänt eld på sig själva med tändvätska eller startat våldsamma upplopp mot personalen”.

Orsaken sägs ofta bero på att dom fått ett avvisningsbeslut och flippar över totalt. Aftonlögnen sorterade bort alla sexuella övergrepp och våldtäktsförsök som personalen råkat ur för.

Över 200 händelser från februari 2009 till februari 2010. Skäggbarn och andra asylsökande uppför sig som andra invandrare i landet.

Går något emot dessa idioter då är våld det första dom tänker på.

Här kommer det som Aftonlögnen kallar för incidenter!!!!

Mottagningsenheten (okänt var): En sökande blir under ett bråk skuren i halsen med en brödkniv av annan sökande.

Förvarsenheten Gävle: En arbetsledare på förvaret får flera sparkar i ryggen samt bett i armen av en förvarstagen i samband med tumult. Skadas.

Mottagningsenhet 3 Solna: Under samtal med en handläggare tar en psykiskt instabil mor till en sökande fram en kniv ur handväskan. Polis och ambulans tillkallas snabbt.

Förvarsenheten Örkelljunga: I samband med utvisningsverkställighet måttar en förvarstagen man slag med ett hålslag mot en polisman.

Mottagningsenheten Kristianstad: En sökande visar upp flaska med tändvätska. Personen hotar sedan att tända eld på sig själv.

Mottagningsenheten Boden: Sökande uppträder hotfullt med en kökskniv i handen. Orsaken är att en ny sökande ska flytta in i delat boende.

Tillståndsenheten Göteborg: Hot mot personal. En person hotar att spränga hela verket i luften med en bomb.

Mottagningsenheten Skellefteå: Våld mot migrationsverkets personal. En sökande, just kommen från psykvård, uppträder mycket hotfullt med en trasig flaskhals. Tjänsteman träffas av knytnävsslag och polis tillkallas.

Förvarsenheterna Märsta: Trakasserier mot personal. Avföring hittats under en säng i ett vilorum.

Mottagningsenheten Örebro: Våld mot migrationsverkets personal. Sökande angriper tjänsteman fysiskt med att bland annat ta ett grepp om halsen.

Förvarsenheterna Märsta: Våld mot migrationsverkets personal. En tjänsteman får slag i ansiktet av förvarstagen och skadas.

Återvändandeenhet Stockholm: Våld mot migrationsverkets personal. Sökande skadar lokal och personal med en brandsläckare som tillhygge.

Förvarsenheterna Märsta: Polisen konstaterar att fem förvarstagna är påverkade av narkotika. Vitt pulver påträffas. Urinprov tas för analys.

Förvarsenheten Kållered/Göteborg: Fyra förvarstagna krossar fönster med biljardbollar. De hotar även att kasta biljardbollar på personalen innan de sedan rymmer genom fönstret.

Förvarsenheten Örkelljunga: Förvarstagen rymmer efter att ha hotat två handläggare med ett vasst föremål.

Asylprövningsenheten Arlanda: I samband med att förvarsbeslut meddelas blir en sökande mycket våldsam. Personen gör även motstånd mot polisen som larmas.

Förvarsenheten Flen: Förvarstagen man framför dödshot mot tjänsteman.

Det var en bråkdel av allt helvete som ensamkommande och andra asylsökande ställt med under 12 månader.

Härligt med tacksamma raketforskare och pensionsräddare som sextrackar, mordhotar, och misshandlar personalen som finns till för att hjälpa slöddren.

200 mer eller mindre allvarliga händelser inträffade mellan februari 2009 fram till februari i år inom Migrationsverket.

Annonser

3 Responses to Mordhot, misshandel, sexövergrepp etc på Migrationsverkets förvar

  1. JOG skriver:

    Som jag ser det skulle ingen av dom här förvarsenheterna egentligen behövas eller så skulle det räcka med en enda ,för den tänkande delen av svenska folket vill knappast ha fler invandrare, .Dom borde inte släppas in och har dom tagit sig in ändå så direkt ut.Migrationsverket och alla dess anställda behövs väl knappast heller .Någon enstaka tjänsteman borde kunna klara hela biten själv.Om vi ser det på det sättet börjar invandrarfrågan få rätt dimensioner.

  2. Robin_Shadowes skriver:

    Ojojoj, allah dessa barn måste vara lika starka som Pippi Långstrump…

  3. Ricky skriver:

    Inte mycket att diskutera, vid misskötsel skall de utan minsta tvivel utvisas direkt med bestämda tag….

%d bloggare gillar detta: