Maria Wetterstrand (MP) bodde på lyxhotell (3500 kronor) per natt


MP-språkröret Maria Wetterstrand petades ur regeringens delegation till Köpenhamn. Då fick riksdagen betala hennes besök på klimatmötet.

Saxat ur Expressen:

”Expressen har granskat riksdagsledamöternas studieresor.
Vår kartläggning visar att villkoren är minst sagt generösa, jag kan inte komma ihåg något ärende då ledamoten fått blankt avslag, säger vice talmannen Jan Björkman (S).

Det är valår och hektiskt i politiken. Då satsar riksdagsledamöterna på långresor till exotiska resmål som Peru, Bolivia, Grönland, Australien, Indien, Chile, Peking och USA.

Varje ledamot har en pott på 50 000 kronor av skattemedel per mandatperiod för resor. De behöver inte lämna in någon reseberättelse efter resan. Det viktiga är att de redovisar ett program i ansökan, som någon av de tre vice talmännen ska godkänna”.

Bedömningarna är frikostiga.

Miljöpartiets språkrör Maria Wetterstrand verkar ha fått hybris på grund av några opinionsundersökningar med drygt 10 procentigt väljarstöd.

Maria Wetterstrand petades ur regeringens delegation till Klimatmötet i Köpenhamn i december, den ”rödgrönasörjan” protesterade förgäves.

Då meddelade MP att Wetterstrand skulle åka som representant för stiftelsen Green European Foundation som är kopplad till europeiska gröna partiet.

Det visade sig vara en lögn att Green European Foundation betalade hennes omkostnader som MP påstod.

I stället hamnade reseräkningen på 38 908 kronor hos riksdagen som begäran för ersättning för studieresa.

Hycklaren Maria Wetterstrands hotellrum kostade 3 500 per natt, och där bodde hon i åtta dygn (28 000 kronor). Trycket på hotellen i Köpenhamn var så hårt men det var onödigt lyxigt är hennes kommenar till det hela.

När förrädarna känner lukten av makt och pengar, då glömmer dom att det är folket som avgör deras framtid, tänk på det när skall rösta i höst.

Maria Wetterstrand kallades i Agenda för den nya Mona Sahlin, instämmer till 100 procent, den ene hycklaren lär sig av den andra osv osv.

28 000 kronor för åtta hotellnätter, under tiden som fattigpensionärer lider i det tysta och knappt har råd att äta sig mätta. Fy fan..

MP:s Wetterstrand bodde på lyxhotell för 3500 kronor per natt

Ökad stöd för språkrören

Väljarnas förtroende för Maria Wetterstrand skjuter i höjden

Annonser

19 Responses to Maria Wetterstrand (MP) bodde på lyxhotell (3500 kronor) per natt

 1. TARZAN skriver:

  Jag tycker rubriken skulle vara;
  Maria Snatterand brände 28 lax för hotell på Klimat bluffs möte

 2. spikharry skriver:

  Trodde du skulle förstå min bakom liggande tanke (3500 kronor per natt) 😉

 3. Johan skriver:

  Jag har bott på Radison som anses som ett av Köpenhamns flottaste. Det kostade 1600 kronor per natt och jag saknade inte precis något.
  Hon får väl boka i tid som alla andra för det kan väl knappast ha varit hastigt påkommet det där med toppmötet.
  Men Marias hotell var nog miljöcertifierat och frukostbuffén var garanterat ekologisk. Eller vad tror ni?

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Aset brände lika mycket som det tar en fattig-pensionär att få ihop på ett halvår…

 5. Blodsven skriver:

  Jag har alltid retat mig på denna oerhört hycklande glappkäft! Hur i helvete kan man rösta på detta totalt meningslösa flumparti? Enda förklaringen jag kan se, är väl att idioter dras till idioter…

  • TARZAN skriver:

   75 % av deras röster kommer från kvinnor oftast med bra utbildning

   • Blodsven skriver:

    Bevisar bara att hög utbildning och verklighetsförankring sällan går hand i hand…

    • BB skriver:

     Kan det inte vara så enkelt att det är du som saknar verklighetsförankring. (likt de flesta andra sverigedemokrater man stöter på på nätet)

  • halvinv skriver:

   Bäste BB:
   Jag kan berätta att jag TVÅ ggr bjudit fru M Sahlin på av mig guidad tur genom Husby-Akalla, någon lämplig lördagskväll under sommartid.
   Törs jag avslöja att jag inte ens fått ett svar?
   Antar att risken finns ju att hon får se Verkligheten är för stor..
   (Till kännedom för ej Sthlmboende: Husby-Akalla är två extremt berikade områden när Rinkeby-Tensta)

 6. annullera skriver:

  Blodsven! Att många nu röstar på miljöpartiet är att det i dagsläget blivit jätte aktuellt med att framhålla hur viktigt det är med vår miljö för inte minst våra barns framtid och visst skall vi värna om miljön. Det sedan inte väljarna känner till är att miljöpartiet också står för en fri invandring likt kommunisten Lars Ohly tillsammans med Mona Muslim. Då tänker de inte längre på våra barn eller på vilken framtid som de skapat- och kommer att skapa. De bryr sig inte om att våldtäkterna- och gruppvåldtäkterna har ökat, grova rån, hot, misshandel, mord, kränkningar, förstörda liv osv. De bara öser på utan att stanna upp och ifrågasätta någonting, de bara sopar detta obehagliga under mattan istället för att ta tag i situationen.

  Den rödgröna sörjan är hycklare av stora mått, de är lögnare som sviker sitt eget folk! De är maktgalna politiker som endast ser till sig själva, de har ingen heder och de har ingen moral!

  Jimmy Åkesson! Vilka flotta hotell bor du på?

  SD!Det enda parti som kommer att medverka till att det blir en förändring. Jag ber till högre makter att väljarna inser detta i tid.

 7. Il Padre skriver:

  Det kan ju finnas förklaringar till varför det blev såpass dyrt. För det är det naturligtvis. Även i en stad som Köpenhamn. Tidsnöd? Hon kanske beställde själv och inte hade tid/möjlighet att ringa runt för att hitta ett billigare alternativ? Kanske närmare till Klimatmötet? Tågtider på returen? Det kan således finnas flera olika förklaringar som kan förmildra. En förmildrande omständighet är också att jag ser henne som en attraktiv MILF! he he…

 8. Per-Åke skriver:

  Attraktiv MILF? vill nog kalla henne för man-haftig. Jimmie Åkesson bor i en liten källarlokal vid sina besök i huvudstaden.

  Blodsven är på rätt spår, Maria är en hycklande glappkäftad primat.

 9. Cavatus skriver:

  Det är dags att Maria Wetterstrands helgongloria halkar på sned. Hon behöver granskas kritiskt men hon har en egen gräddfil hos media, som gullar oreserverat med henne. Har hon så mycket att komma med? Svårt att säga eftersom ingen tar henne på pulsen. Få se vad hon går för under valrörelsen. Men jag är rädd att hon får fortsätta att sitta på sin piedestal.

 10. JOG skriver:

  Visst är det som Tarzan skriver här i en tidigare kommentar.Det är precis min egen upfattning också.Men vad gör man åt den saken Tarzan ,du hade ju en smart lösning på det där med SD s problem och skolorna ,löser du det här också.?Dom här damerna verkar ofta sakna något,fast dom är defenitivt inte ensamma eller på något sätt oattraktiva eller utanför samhället på något sätt .Utan tvärtom,på något sätt är dom någon slags rebeller.Genom olika musikaliska aktiviteter käner jag en hel del sådana här damer.Vill måla upp en bild av en snäll smart ofta snygg kvinna som tex köper situation av en säljare ,fast att hon innerst inne vet ,att hennes bidrag direkt och oavkortat går till alkohol eller droger.Så fel men hon vill göra rätt.Borde inte dom här damerna få plats i vårat led istället?Borde vi ”polera oss lite ” så att dom bytte parti? Tillägg för övrigt var det här absolut inget som helst angrepp på situationsförsäljare men jag är väl insatt i det här och hycklar inte.Och det gäller väl inte riktigt alla heller.

 11. JOG skriver:

  Tilägg till min långrandiga och kanske inte helt välformulerade kommentar.Handlade naturligtvis inte om tidningsförsäljning ,utan om rätt bra människor som på något sätt ändå är rebelliska och samtidigt vill göra gott.Fast dom nog innerst inne nog inte tror så benhårt på saken dom för tillfället stödjer och stöttar,för logiskt sett är den mycket fel.Så skulle jag vilja beskriva dom som stöttar och låtsas tror på miljöpartiet och deras stenålderspropaganda.Viktiga väljarröster om dom kunde fås att rösta på ett vettigare parti.Och kanske kunde fås att kanalisera sin energi på ett bättre och lämpligare sätt..

 12. lasse1 skriver:

  Valår med hektiska utlandresor av rikdagsledamöterna verkar gå stick i stäv till det sunda förnuftet.

  Då om något, borde de hålla sig på hemmaplan och förklara sin politik..Om de nu kan detta, vill säga…

  Tycker nog att Kungl.Maj:t riksdag liknar en samling hovnarrar. Ja, Ni vet de som blev inbjudna till slotten från Gusta Vasas tid o. framåt och fick spela lite teater och bedriva gyckelkonster.

  Vilket jä… rävspel de 7 – klöverpartierna bedriver.
  Och sen vill ha våra röster också?

 13. […] Maria Wetterstrand (MP) bodde på lyxhotell (3500 kronor) per natt « Spikharry's Blog […]

 14. Jehovah skriver:

  Denna lilla fanatiska fitta. Jag är inte regligiös men kan tänka mig att be till Gud för att slippa henne och de fanatiska miljöfacisterna att komma till makten.

 15. halvinv skriver:

  ”Det är dags att Maria Wetterstrands helgongloria halkar på sned”
  Det är hög tid för detta!
  Men skriv inte i AB:s fora att hon flyger till Finland varje weekend för att få sitt veckonyp. De inläggen har tagits bort. Varje gång. Ändå hänvisade jag till miljöaspekten med hennes flygande!
  Mer seriöst, mp:s program MÅSTE nagelfaras i detalj och föras ut till folket. Det finns så mycket i det som vanliga svenssons inte kan gå med på.
  Nu gäller det också att få mediafolket med på den linjen, hittills har det ju varit mest medhårsfrågor som MW lätt kunnat glida ur….

%d bloggare gillar detta: