Mindre näsa åter på modet (försäkringsbedrägeri)


En 18-årig boråskvinna och hennes pappa åtalas nu misstänkta för att ha försökt lura ett försäkringsbolag att betala för dotterns näsoperation.

”Familjen hävdar att dottern skadat näsan vid en bilolycka utomlands och därför behövt en operation.

Men försäkringsbolaget menar att det istället rör sej om en planerad plastikoperation av näsan”.

Är säkert en ”svenne” som tröttnat på sin stooora krok-näsa!! var poppis för några år sedan med fejkade eller påhittade olyckor utomlands för att ordna en mindre näsa.

Anders Beskow vd på Försäkringsförbundet påpekade redan 2004 att försäkringsbedrägerier där just näsor opererades utomlands ökade kraftigt. Ingen ville dock peka ut vilka det är som opererar sig och belastar skattebetalarna.

Lurade till sig näsoperation

Hundratusentals iranier har opererat sina näsor för att de ska se ut som Hollywoodidealet.

Annonser

8 Responses to Mindre näsa åter på modet (försäkringsbedrägeri)

 1. TARZAN skriver:

  Jag har undrat i många år hur mycket blattarnas försäkringsbedrägeri kostar oss svenskar. Jag tänker på bilbränder och fejkade krockar men det är mycket annat också.

 2. annullera skriver:

  Vem- eller vilka är det som främst står i kö för näsoperationer? Det är väl sedan ok med sjönhetsoperationer men då får väl folk betala vad det kostar, det skall inte belasta försäkringsbolagen.

  • annullera skriver:

   Det hade varit väldigt intressant att få veta!!
   Det är hemska pengar som kan läggas på det övriga kostnaderna. Tänk vilket fantastiskt land dessa människor har kommit till. Man kan undra hur länge till som svensken kommer att acceptera det här.

 3. annullera skriver:

  Skönhetsoperationer skall det naturligtvis vara!

 4. Skogman skriver:

  Näsvis.

 5. Sveas rika skriver:

  Jag skulle kunna operera dem gratis!!
  (med bajonetten)

  \Svea

 6. RICHARD skriver:

  Har en bekant som jobbar med bilskadereglering på Folksam,han säger att de flesta bilbränder drabbar berikare,oftast med BMW.
  När bilvraken bärgas så visar det sig i de flesta fall att kamremmen är av,eller växellådan kass,då kommer naturligtvis följdfrågan:hur i helvete har bilen tagit sig långt in i en skog,när den inte kan ha varit körbar från början?
  Naturligtvis är det bedrägeri,men likförbannat får lössen ut pengar för bilen,ingen kan ju motbevisa att bilen inte blev stulen,att den inte rasade i skogen mm.

 7. Robin_Shadowes skriver:

  Jag skulle hellre utföra näs-transplantationer på dem. På senare år har det ju blivit populärt att använda organ från grisar eftersom dom tydligen genetiskt ligger nära oss människor. Så byt ut kroknäsan mot ett gristryne istället på muassarna.

%d bloggare gillar detta: