Knivattack av vänster-terrorist mot SDU-företrädare


När företrädare för Sverigedemokratisk ungdom, SDU, under gårdagen besökte Mediagymnasiet i Malmö för att hålla bokbord utsattes de för upprepade hot, ägg- och stenkastning.

”Trots upprepade påstötningar valde skolledningen och lärarna att inte vidta några åtgärder för att stävja situationen. Enligt elever på skolan valde man istället att ägna undervisningstid åt att propagera mot Sverigedemokraterna.

Senare under dagen överfölls en av ungdomspolitikerna på öppen gata av en knivbeväpnad vänsterextremist som skrek ”Jävla rasist, du ska ge fan i vår skola!”. Attentatsmannen måttade ett knivhugg mot SDU-företrädaren, som dock lyckades fly undan attacken utan allvarligare skador.

Gårdagens händelse är den senaste i en lång rad av attacker mot sverigedemokratiska ungdomspolitiker de senaste åren.

I ett parallellfall till gårdagens händelse attackerades ungdomsförbundets ordföranden Erik Almqvist, för drygt ett år sedan, av en annan knivbeväpnad vänsterextremist.

Trots att att Almqvist kunde identifiera förövaren har polisen ännu inte gjort något gripande och utredningen har varit vilande i över ett halvår.

I ett annat parallellfall överfölls och mordhotades flera lokala SDU-företrädare i samband med ett bokbord på Bolandsgymnasiet i Uppsala för bara en vecka sedan.

Emma Westergren, ordförande för SDU Malmö kommenterar:

”Det är fullkomligt sanslöst att händelser som gårdagens tillåts att fortgå år efter år utan att någon reagerar. Om Sverige skall förtjäna att även fortsättningsvis kallas för en demokrati, så måste detta ständiga våld mot oliktänkande stoppas”

SDU Malmö kräver:

Att regeringen omedelbart terroriststämplar de organisationer som ligger bakom merparten av attackerna mot SDU och andra oliktänkande, att straffen för politiskt motiverad brottslighet skärps och att kampen mot vänsterextremismen placeras betydligt högre upp på den politiska daordningen än idag.

– att internationella valobservatörer kallas in för att bevaka fortsättningen på den svenska valrörelsen.

– att det rödgröna vänsterstyret i Malmö och deras ungdomsförbund omedelbart upphör med allt samarbete liksom allt moraliskt och ekonomiskt stöd till vänsterextrema organisationer som till exempel syndikalistiska ungdomsförbundet.

att polisen ger ökad prioritet åt bekämpandet och uppklarandet av brott med vänsterextrema förtecken.

– att medierna börjar granska och bevaka de vänsterextrema grupperna på samma sätt och med samma allvar som man idag bevakar nazistiska organisationer och andra våldsgrupperingar.

att medlemmar ur lärarkåren upphör med att utnyttja sin maktposition till att bedriva ensidig politisk propaganda inför eleverna, att undervisningen krings centrala demokratiska värden såsom åsiktsfrihet förbättras i skolorna och att skolledningarna vidtar åtgärder för att upprätthålla lugn och säkerhet i samband med besök från politiska organisationer.

Den SDU-företrädare som igår utsattes för knivöverfallet är mycket skakad av händelsen och önskar i nuläget inte uttala sig för massmedia”

Skrämmande flathet som alla styrande visar upp när Sverigedemokrater attackeras på öppen gata av knivbeväpnad vänster-terrorist.

Attackerna mot SD:are har ingen högre prioritet vilket visar sig tydligt då mannen som attackerade Erik Almqvist, för drygt ett år sedan fortfarande inte är gripen trots att han är identifierad.

Måste det gå så långt att någon Sverigedemokrat bli mördad innan det innan det händer något?

Demokrati innebär inte att våldsvänster gång på gång får attackara företrädare för SD utan att någon rör en min.

Skulle bli väldigt förvånad om media skrev om detta i sina blaskor.

Mitt i all detta elände kom det en bra nyhet.

”Fler gymnasieskolor är beredda att släppa in Sverigedemokraterna inför det här valet än för fyra år sedan. Men fortfarande säger flera skolor nej.

Lärarnas tidning, som ges ut av Lärarförbundet, har frågat 100 gymnasierektorer i lika många kommuner om de är beredda att släppa in Sverigedemokraterna (SD) på skolan inför årets val. 62 svarar ja, 18 nej och 20 har inte bestämt sig.

Justitiekanslern har tidigare slagit fast att inget parti får särbehandlas. De skolor som säger nej till SD måste alltså säga nej till alla politiska partier.

Vi har inget val, antingen alla eller ingen. Och jag vill inte släppa in öppet främlingsfientliga partier på vår skola, där det går så många elever med utländska bakgrund säger Dan Sundblad, rektor på Arlanda gymnasium”.

Stämplingarna fortsätter dock hagla från rektorer och övriga svenskhatare.

Ungdomspolitiker utsatta för stenkastning och knivöverfall i samband med skolbesök

Fler gymnasieskolor är beredda att släppa in Sverigedemokraterna inför det här valet än för fyra år sedan.

Alla skolor släpper inte in SD

Reinfeldt: Olyckligt att stänga ute partier

Annonser

23 Responses to Knivattack av vänster-terrorist mot SDU-företrädare

 1. che skriver:

  jävla rasist hora

  • spikharry skriver:

   Förstår varför du bor i Sura-hammar 🙂

   85.228.33.121

  • Allemand skriver:

   Den här gången var din svenska korrekt. Annars inte speciellt vanligt i dina kretsar.

   • Bosse skriver:

    Nja, han fick faktiskt med en särskrivning, jag tror att che försöker kalla bloggförfattaren för ”rasisthora”.

    I övrigt är det tragiskt att skolor ska ägna sig åt partipolitik på detta sätt. Lite mer objektivitet vore välkommet.

  • Jens skriver:

   Meningar i det svenska språket börjar alltid med stor bokstav. Dessutom har du en särskrivning i din mening, misstänker jag. Exempelvis är ”röd hake” och ”rödhake” två helt olika saker.

   Jag kan förresten inte hitta några som helst referenser till att personen som angrep politikern (den enda personen jag i sammanhanget kan tänka mig att sätta ”jävla” framför) sålde sin kropp mot betalning till rasister, så din mening är lite märklig.

 2. Sveas rika skriver:

  De verkar ha en stor förkärlek till Stickvapen de stackars ”Barnen”!!

  Jag såg att de var igång i Danmark igår:

  http://www.friatider.se/brutalt-knivdad-i-danmark-polisen-efterlyser-man-av-utlandsk-harkomst/comment-page-1#comment-1306

  \Svea

 3. sorjav skriver:

  Hej !

  Läser din blogg ibland. Bra jobb du gör.
  Sydsvenskan skriver faktist om överfallet.
  Det var en kille i militärjacka och palestinasjal.
  Vänsterextremist eller militant muslim?
  SDU-aren sprayade honom med röd färg!
  Polisen sökte utan resultat

 4. sorjav skriver:

  ändra: faktist till faktiskt

 5. JOG skriver:

  Funderar en del över vänsterterroristerna ,hur störda
  kan man bli?Först läser jag om knivattacken på SDU representanten.Och sen ser jag ches idiotkommentar på
  den här sidan.Nä det börjar defenitivt bli dags att vi slutar dalta med vänsterterroristerna oavsett deras ålder och förståndshandikapp.Dom känner sig säkra för att dom skyddas av samhälle och polis.Hade inte så varit fallet hade dom inte existerat ett dygn till.När folk tröttnar så gör dom det snabbt det har vi sett exempel på i andra länder och då hjälper det inte och hinns inte med att ropa på mamma eller polis
  och frågan är vad dom ens kan göra eller om dom är till någon hjälp i det något skarpare och inte helt samhällstillvända läget.

 6. RICHARD skriver:

  Det måste till valobservatörer,annars kommer SD att bli utmanövrerade,genom valfusk som:borttagna valsedlar,hot,misshandel,och som i fallet ovan:mordförsök.
  Att polisen inte har gjort något i fallet Erik Almqvist övergår mitt förstånd,men att stå i ett buskage o ta fortkörare verkar vara melodin.
  Fan vad det skulle smaka att få ta hand om knivmannen,eller snorungen kanske,han skulle få svårt att gå resten av livet.

  • annullera skriver:

   Jag håller fullkomligt med om att det måste till valobservatörer för att förhindra ett valfusk gentemot SD. Alliansen tillsammans med sina vänner i den rödgröna sörjan gör allt för att stänga SD ute från Riksdagen, de skulle kunna gå över lik och gör det ockå. Fy fan rent ut sagt vilka ODEMOKRATISKA djävla hycklare och kräk. Vi lever inte längre i ett DEMOKRATISKT LAND, det börjar mer och mer likna DIKTATUR. Alliansen kan sedan ta den Rödgröna Sörjan med Mona Muslim i spetsen och omfamna dem riktigt ordentligt, de står varandra närmare än vad folket tror. De skulle lika gärna kunnat gå samman och bilda ett enda gemensamt parti och sparka iväg mer än hälften av dessa i mina ögon kriminella politiker som är mer skada än nytta för vårt land och folk.

   • annullera skriver:

    Hur kan vi sedan acceptera kommunistsvin på höga poster inom politiken, det är för mig en gåta.

 7. Per-Åke skriver:

  Lars Ohly blivande minister? och hans vänsterkumpaner fortsätter med sina våldshandlingar, väl understödda av fem andra partiledare och två språkrör som låter tystnaden tala.

 8. lasse1 skriver:

  Ingen tvekan om att yttrandefriheten I Sverige idag påminner lite om den g:a DDR-tiden…
  Säg något negativt i media eller i en TV-debatt om invandring, så ryker inlägget och talförmågan på stubinen…
  Största möljiga tystnad påbjuds.
  Inte bara i Bronetts tältcirkus, utan under hela den svenska tältduken…

  Men, vad kunde vi förvänta oss?
  Inär de 7 – klöverpartierna inkl. socialdemokratin inte minst… ser sina ideal i de g:a s.k. östdemokratierna när det gäller, bl.a. tryck/yttrandefriheten…

  Tänk…vilken lurendrejeri som det svenska folket fick sedemera erfara, när de hade lagt sina röster på något av allianspartierna. Svenskarna som då trodde i sin enfald, att de skulle bli av med det socialistiska oket… Vilken jä…blåsning.

  Alliansregeringen, är ju en exakt kopia av det socialdemokratiska vanstyret…
  Och nu skall sossarna vilja komma tillbaka med bolsjeviker också i bagaget…
  Ja, milda makter…
  Finnes ingen hejd på stolligheterna i Sverige numera.

  Tror, att det är flera än jag som ibland skrattar åt bedrövelsen…
  Så är det tyvärr. Men sant.

 9. lasse1 skriver:

  @ Rickard 14:56
  Du nämner bl.a valfusk o. borttagna valsedlar..

  Ja, det tror jag blir det största problemet för Sd under valdagen…

  Valfusk, när de 7-klöverpartierna tillsammans skall räkna rösterna?
  Borttagande av röstsedlar i vallokalerna?
  Finns det några SD-politiker med under alla röstsammanräkningar? I alla vallokar? Räknar de också de samlade rösterna?
  Finns många frågetecken för en oinvigd..

  Nr 1 från de etablerade riksdagspartierna är att hålla Sd utanför riksdagen…Det vet alla.
  Kosta vad det kosta vill…Även om man får göra avkall på valdemokratin…
  Har absolut inget som helst förtroende för de 7 partierna. Deras mål är till varje pris, att tysta folkopinionen, i bl.a. invandringsfrågorna…

  Kan någon, oavsett vad man nu tycker om invandringens vara eller inte vara, lita på sådant politiskt patrask…
  Jag kan det absolut icke.

  • Robin_Shadowes skriver:

   SD-sedlar kommer under valnatten sorteras bort för att hamna i sopsäckar och senare hamna i pappers-strimlare.

 10. A-mannen skriver:

  Ett land som inte reagerar på knivskurna ungdomar är i grunden totalt genomruttet.

 11. Oskar skriver:

  ”Attackerna mot SD:are har ingen högre prioritet vilket visar sig tydligt då mannen som attackerade Erik Almqvist, för drygt ett år sedan fortfarande inte är gripen trots att han är identifierad.”

  Om inte polisen griper och straffar brottslingar så är det logiskt att andra gör det. Detta förekommer redan i länder med korrupta rättsväsenden. Frågan är hur länge det dröjer inte svenskarna tröttnar.

  • annullera skriver:

   Svenskarna är rädda och förtryckta! Jag tror vi kan se oss i himlen efter den dagen då den svenska befolkningen säger ifrån och tar lagen i egna händer, det kommer aldrig att ske.

 12. RICHARD skriver:

  Håller med Annullera,svensken tröttnar aldrig,knyter bara näven i fickan,det är allt,sorgligt nog.
  Det enda som kan ändra på saker och ting är att SD får tillräckligt med röster i nästa val,då kanske det börjar hända saker,men annars får vi nog dras med nuvarande politik till dödagar,bara att fortsätta betala nya skäggbarn,`flyktingar`,moskeer,mm via skattsedeln.

 13. Per-Åke skriver:

  Sex månader kvar till valet, sex månader kvar tills vi får ett parti som förträder oss svenskar i riksdagen.

  Sd är det enda parti som kan luckra upp den kommunistiska andan som flödar i riksdagen.

 14. JOG skriver:

  Vi måste bara ha valobservatörer.I vällingby där jag bor hade man plockat bort SD s valsedlar vid sista kykovalet när jag skulle rösta.Jag skrev egna men dom blev säkert inte ”godkända” eller ännu värre,ärligt talat tror jag att dom blev borttagna.

 15. RICHARD skriver:

  Som JOG säger,in med valobservatörer.
  Själv känner jag mig frustrerad bara jag tänker på valet,det kommer att fuskas utav bara helvete,allt för att sätta käppar i hjulet för SD.
  Det är synd att man inte kan vara överallt o hålla koll,den här utvecklingen av `demokratin`trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva.

%d bloggare gillar detta: