Gruppvåldtäkt i invandrartäta Råslätt


Två pojkar i tonåren åtalas för en gruppvåldtäkt på en 13-årig flicka i Jönköping i september. En 14-årig pojke, som också misstänks ha deltagit i våldtäkten, är för ung för att åtalas.

”Enligt åtalet höll pojkarna fast flickan under övergreppet. De medger att de haft samlag med henne, men nekar till våldtäkt och säger att de trodde att hon hade fyllt 15 år.

Pojkarna har spelat in telefonsamtal med flickan i syfte att visa att de är oskyldiga. Men enligt åklagaren innehåller samtalen påtryckningar som i stället visar motsatsen, skriver Jönköpings-Posten”.

Enligt åtalet inträffade gruppvåldtäkten i invandrar-gettot Råslätt, närmare bestämt på bandyplanen.

SvD anser inte att det är intressant för deras läsare att få reda på i vilken stadsdel den misstänkta gruppvåldtäkten inträffade.

Mona Sahlin besökte Råslätt 2007 och passade på att lova invånarna att höja A-kassan till 80 procent, inte ett ord nämnde Mona om arbete, men som vanligt så är det bidrag på bidrag som skall göra Mona till statsminister i höst.

(S)svenskhataren passade även på att beröma råslätt:

Råslätt är ett gott exempel på hur ett område med hög invandring kan fungera på ett bra sätt

Goddag yxskaft. Inte någon av tidningarna här under skrev ett ord om Råslätt.

Nyköping i fredags:

”Fyra män är anhållna misstänkta för att i fredags kväll ha våldtagit en 17-årig kvinna i Nyköping.

Kvinnan fick hjälp att larma polisen som grep de fyra männen. Bengt Jansson, chef för polisens enhet för grova brott, vill inte berätta var våldtäkten skedde annat än det var inomhus i Nyköping, dock inte i kvinnans eller någon av de anhållnas bostad.

Männen är hemmahörande i Nyköpingstrakten. De är misstänkta för grov våldtäkt. Åklagare Anna Carlsson Lundh kommer att begära männen häktade”.

Fattar inte varför sittande regering inget gör för att få stopp på alla dessa våldtäkter som krossar kvinnornas/tjejernas/barnens framtid.

Pojkar åtalas för gruppvåldtäkt

Sahlin på säker mark på Råslätt kramade muslimerna ömt

Två pojkar i tonåren åtalas för en gruppvåldtäkt på en 13-årig flicka i Jönköping

Enligt åtalet höll pojkarna fast flickan under övergreppet

De medger att de haft samlag med henne, men nekar till våldtäkt och säger att de trodde att hon hade fyllt 15 år.

Pojkar åtalas för gruppvåldtäkt

Kvinna våldtogs av fyra män i fredags i Nyköping

Annonser

9 Responses to Gruppvåldtäkt i invandrartäta Råslätt

 1. annullera skriver:

  Det var säkert svenska pojkar enligt PK-eliten som fortsätter att köra huvudet i sanden precis som våra styrande politiker. Det är en smutsig mångkultur som våra styrande har planterat in i Sverige. Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen, mångkultur i alla ära, men VILKEN MÅNGKULTUR? Skall vi acceptera en mångkultur som sprider hat, hot, våld, grov kriminalitet, ökat bidragsberoende, förstörda människor liv osv i all oändlighet…..

  NEJ TACK till 7-Klövern som tycker detta är OK!

  JA TACK till SD som tänker motarbeta detta till varje pris!

  Vad är det för fel i huvudet på dessa invandrarungdomar? 14 år gamla och är redan igång med att utföra våldtäkter, man tror inte det är sant. Man kan undra hur deras föräldrar ser på detta, men det kanske enligt dem är fullt normalt, allra helst om pojkarna våldtagit en svensk tös.

  Rösta på SD Snälla!

  • Hanna skriver:

   Re: annullera
   Du glömde att ställa frågan: Vad är det för fel i huvudet på politikerna i Riksdagen som utsätter sitt eget folk för denna vålds”kultur”?
   Jag har mina teorier, socialisterna vill ha valboskap, som Spikharry säjer, och F.Reinfeldt låter invandringen pågå obehindrat av lojalitet till någon som profiterar på den. Jag kan inte se någon annan logisk förklaring till att vi ska ta emot människor som inte har någon form av skyddsbehov och dessutom är en ekonomisk och brottslig belastning. Att folket utsätts för brott och plundring tycks inte beröra politikerna. Landsförrädare!

 2. TARZAN skriver:

  Fula fiskar ringer till tjejen för att skaffa bevis för att de är oskyldiga – men dom bort sig och det blir ett bevis mot dem istället. Deras straff kommer att bli löjeväckande lågt

 3. Jehovah skriver:

  Gruppvåldtäkter har hittills varit 100% av utländsk härkomst, detta kanske är första undantaget, tro det den som vill.

 4. Cavatus skriver:

  Gruppvåldtäkter är inget annat än en krigshandling, en krigsförklaring mot vårt öppna samhälle. Därför bör lagen göras om så att gruppvåldtäkter bestraffas som en krigshandling. Hårda straff och omedelbar utvisning av hela familjen, fråntaget medborgarskap och aldrig mer välkomna tillbaka.

  • TARZAN skriver:

   Eftersom vanliga svenskar inte reagerar ej heller politiker eller myndigheter så ser jag bara en lösning – speciella medborgargarden som tar hand om de stygga blattepojkarna och kastrerar dom

   • Robin_Shadowes skriver:

    Haha läste en rolig kommentar av Fjordman härom dan. Han tycker man borde sprida ryktet om att Mossad utbildar särskilt utbildade kvinnliga förband som har som uppgift att söka kontakt med manliga muslimer i syfte att skära av dem kuken. För det är vad mussen fruktar mest av allting, inte döden men att bli av med familje-lyckan…

 5. Gert skriver:

  Varför är dom Pojkar i texten..

  Dom är väl Barn liksom ”flykting Barnen”

 6. Robin_Shadowes skriver:

  Våldtäkterna är ett billigt pris för att införa det mångkulturella paradiset, anser dom 349 ärthjärnorna.

%d bloggare gillar detta: