Hemska Sverigedemokrater med anmärkningar


Hälften av toppnamnen på Sverigedemokraternas riksdagslista är före detta moderater, visar SvD:s granskning. När valberedningens förslag på riksdagskandidater nu presenterats står det också klart att bara fyra av de 25 personerna högst upp på listan är kvinnor.

”I sitt invandringspolitiska program slår Sverigedemokraterna fast att offentliganställda inte ska få bära slöja eller turban på jobbet. Men många av SD:s toppkandidater i riksdagsvalet vill gå längre än den officiella partilinjen och även förbjuda heltäckande slöja, så kallad burka, på allmän plats.

Nu ser man inte så många, men det kommer troligen att bli värre med tanke på att islam, och även radikal islam, breder ut sig, säger Markus Wiechel, Norrköping.

I går blev SD:s förslag på riksdagslista klar. Det ska behandlas av partiets valkonferens om två veckor. SvD:s intervjuer med de 25 främsta kandidaterna visar att det fortfarande är invandrings- och flyktingfrågan som står högst på agendan i partiet.

Även de som prioriterar kriminal- och äldrepolitik högre gör det i allmänhet med en tydlig koppling till invandring och integration.

Partiets huvuduppgift är att kraftigt begränsa invandringen och bedriva en assimileringspolitik, anser en klar majoritet av de 25 toppnamnen på riksdagslistan.

Islam är helt klart ett stort problem i samhället. De bor i hårt segregerade områden där det finns hög arbetslöshet, kriminalitet och politisk extremism, säger William Petzäll från Borås på plats 13.

Förbjuda äktenskap mellan homosexuella i kyrkan. Den gamla partnerskapslagen duger, lyder argumentet.

• Avbryta den svenska militära insatsen i Afghanistan.

• Utjämna skatteskillnaderna mellan pensionärer och löntagare. Många vill också göra det billigare för arbetsgivare att anställa.

• Höja a-kassan och mildra reglerna i sjukförsäkringen”.

SvD glömde i all hast nämna att SD har flera andra förslag på sin 100 lista. Rejält höjda pensioner (7000-9000 kronor) per år är deras förslag vilket fattigpensionärerna säkert jublar över.

Förbättrad äldreomsorg, sjukvård etc etc, men det var väl inget som passade SvD att skriva om.

Nästan komiskt att läsa SvD idag, deras rubrik om Sverigedemokraternas riksdagskandidater som har prickar i protokollet dömda för förtal av en kommunist (finken) och som grädde på moset så anklagas Erik Almqvist för att ha stulit en kamera från en reporter hos Sveriges Radio som infiltrerade SD i syfte att smutskasta det enda svenskvänliga parti vi har.

Bland riksdagslistan 25 översta namn finns åtminstone tre personer med betalningsanmärkningar, visar SvD:s genomgång.

Usch vilka hemska brottslingar det finns på SD:s riksdagslista!! betalningsanmärkningar, var det allt ni lyckades hitta?

Inför valet 2006 godkände moderaterna att en tidigare dömd pedofil på nytt fick ställa upp för dom i provval trots sin fängelse dom på åtta månader för bl.a ofredade, sexuellt umgänge med en 14-årig flicka.

Miljöpartiet med sina pedoflier skall vi kanske tala tyst om (Michael Leventis)? och vem minns inte Socialdemokraten Marcus Svärd som även han dömdes för pedofili till tio månaders fängelse.

Mer om dessa personer och ett 50 tal till som är dömda för sexbrott, pedofili, stöld, bedrägeri, misshandel m.m.m.m.m.m.m.m. kommer jag senare höst att skriva om och namnge här på bloggen.

Även socialdemokraternas 21 kandidater till kommunvalet i Falköping (2006) som alla hade betalningsanmärkningar är kanske av intresse för läsarna.

Vänsterpartiet hade sex personer som ställde upp i kommunvalet i Tibro samma år fem av dessa hade betalningsanmärkningar.

Fredrik Bellino från Hjo är ordförande i vänsterpartiets styrelse försvarade sina kollegor med följande ord:

”Vänsterpartiet representerar de fattigaste grupperna, och därför är det inte märkligt att partiets företrädare har betalningsproblem”

Har skrivit det förut men tål att upprepas, SD rensar ut skiten men dom andra partierna behåller skiten.

PS har redan hittat flera personer på 7-klöverns listor till riksdagen och kommunvalen som har ett förflutet som gör att SD:are framstår som änglar.

Är ett digert arbeta att gå igenom, så finns det någon mer som orkar rota runt i dynghögen så mejla gärna dessa uppgifter till mig, så hänger jag ut dom på bloggen i god tid innan valet i höst 🙂

Vi fick bevis redan inför valet 2006 att SD:s kandidater till kommun och riksdagsval hade avsevärt mindre skit på sig än dom andra partiernas kandidater hade.

SD:s partitopp hämtas från M

Flera av SD:s kandidaterna har prickar i protokollet

Annonser

19 Responses to Hemska Sverigedemokrater med anmärkningar

 1. Lennart Granqvist skriver:

  Den största myglaren jag känner till är SAP:s partiledare Riksmyglaren Mona Sahlin.

 2. Pia skriver:

  Tyvärr gjorde jag som många andra gjort! röstade på SAP under många år. (förlåt)
  Någon månad innan valet 2006 hade jag bestämt mig, det blir SAP igen.

  Av en ren tillfällighet besökte jag Sveriges Radio såg något om lögnaktiga kriminella politiker, i topp fanns socialdemokraterna, började söka fakta överallt och insåg att jag tillhörde en av alla som blivit förda bakom ljuset.

  Läste mer på nätet under en månad än vad jag gjort på tio år för att bringa klarhet om var Sd stod. Sanningen om SAP kom som en chock, sedan dessa har Sd fått min röst så blir det även i fortsättningen. Tar alltid tid för nya partier att sätta sig in allt och Sd har tiden framför sig.

  Kan under inga omständigheter acceptera att riksdagens sju partier skänker bort allt det som mina förfäder byggt upp, genom att skänka bort vårt land och dess tillgångar till alla ny svenskar.
  //Pia

 3. anton skriver:

  Ja SD är förutseende dom vill inte göra samma misstag som moderaterna gjorde med alla sina fifflande kandidater.och av erfarenhet vet vi att det kan ta många år att komma tillbak (mona s )till spelplan.

 4. Allemand skriver:

  Journalisterna är bara rädda för vad som komma skall. Finns mer brottslingar hos sjuklövern än hos SD.

 5. Sveas rika skriver:

  Hallå ”Spiken”
  Kan du inte samman ställa en lista med motsvarande brott för varje anklagelse gentemot SD.
  Så varje gång det kommer ut nånting om en SD politiker så motlevererar man samma typ av anklagelse gentemot antagligen flertalet andra politiker.

  Äsch det blev för krångligt att förklara.
  Hoppas att nån förstår vad jag menar.

  Det löste sig, Allemand kom in med samma tanke fast det formulerades mycket bättre och enklare.

  \Svea

  • spikharry skriver:

   ”Kan du inte samman ställa en lista med motsvarande brott för varje anklagelse gentemot SD”

   Så har min tanke varit Svea, problemet är att det inom 7-klövern finns så otroligt många som är dömda för brott och dessutom har anmärkningar etc etc. Det kryllar fullkomligt av hycklare som mer än gärna ger sig på SD:are fast dom är tio gånger värre själva.

   Svinigt, javisst men politiskt korrekta är förrädarna ut i fingerspetsarna.

   • Sveas rika skriver:

    Jag insåg hur stort det skulle bli redan halvägs in i skrivandets stund men ville inte sluta för det.
    Men jag tror ”Nuder” Kan hjälpa oss den dan det behövs han verkar ha ett aldrig sinande bibliotek. 😉

    \Svea

  • Robin_Shadowes skriver:

   Det pågår en listning av kriminella sjupartister på forumet Exilen. Jag kan lämna en länk senare om du vill.

 6. Sveas rika skriver:

  Jag hittade detta på politikerbloggen
  http://www.politikerbloggen.se/2008/02/28/8273/

  Det tycker jag är värre än betalningsanmärkningar!

  \Svea

 7. Markus Johnsson skriver:

  Valet är SD / 7-klövern

  Demokratins behov av syre består av att folk byts ut. Allt föreslår en massiv röstning på SD.

 8. Allemand skriver:

  Jo du, Svea, men om det står inget i rikspressen.

 9. lasse1 skriver:

  Man kan lugnt konstatera, att sverigedemokraternas agenda idag…. liknar den politik som det socialdemokraterna arbetarepartiet förde, efter det andra världskriget och fram till 70 – talets början…
  Sen hände något, som de flesta känner till…
  SAP blev som många systerpartier i Europa under 70 – talet, befläckat med en massa flum av hel o. halvkommunistiska dogmer.
  Vänsterfalangen inom SAP blev s.a.s. mera synlig…

  SAP har oförtröttat grävt ned sig ytterliggare i den politiska slaskhinken och känner sig numera helt tillfreds med den kommunistiska samvaron…

  Moderaterna och de övriga allianspartierna spelar i sina egna divisioner, så dem kan vi lämna därhän för tillfället..
  Däremot, när det gäller invandringsfrågorna så är de helt samspelta med socialdemokratin.

  Vad vi i Sverige borde efterlysa efter många år av förljugenhet o. påtvingad tystnad i de flesta av invandringsfrågor, är ett parti som vågar o. törs ta bladet från munnnen…
  Ett parti som sätter ljuset på ett förhållande som på sikt, kan få helt oöverskådliga konsekvenser.

  Gärna invandring… men då i förstånd o. samspel med det sunda förnuftet.

  Sverigedemokraterna kan o. bör vara det alternativet.

 10. JOG skriver:

  Svenska dagbladet blir nog snart nerlagt gissar jag och då slipper vi deras osakliga och pk vinklade skitskriverier .Inte för att jag så förtjust i aftonmördare eller pkexpressen men till och med deras
  ständiga ”lågvattennivå” överstiger faktiskt svenska dagbladet med någon decimeter,och då är det jävligt illa.

 11. A-mannen skriver:

  7 politiska partier agerar som landsförrädare genom nedskärningar överallt där de kommer åt utom då i hjärtefrågan, den ofantliga invandringsindustrin.
  Betalningsanmärkningar verkar väldigt futtigt med tanke på alla lismande quislingar.

 12. RICHARD skriver:

  Fy vad hemskt,betalningsanmärkning??

  Men pedofili,misshandel,rån,det verkar vara helt ok enligt 7klövern.

  Förresten,måna är väl den största förebilden för grova brottslingar,hon kan det mesta.

  Nä,in med SD i höst, så kanske det rensas ut en massa slödder.

 13. […] Hemska Sverigedemokrater med anmärkningar « Spikharry's Blog […]

%d bloggare gillar detta: