Abba Razahs misslyckade bilköp skapar en helsida i Västerbottens-kuriren


Abba Razah bestämde sig för att börja med utkörning på sin restaurang och köpte en begagnad bil. Men samma dag som han köpte bilen brakade den ihop och säljaren gjorde sig oanträffbar.

”Jag har hela tiden trott att svenskar var ett sofistikerat och ärligt folk, men nu vet jag inte längre, suckar han.

Sedan i oktober i fjol har Abba Razah drivit Jannos grill på Teg.

Affärerna har gått lite trögt och för några veckor sedan bestämde han sig för att börja med utkörning. Men med en pressad ekonomi hade han inte råd med någon dyr bil utan siktade in sig på någonting billigt begagnat. I slutet av februari såg han om en annons om en Ford Escort som var till salu för 3 200 kronor.

Jag ringde upp och frågade om bilen, sedan kom han förbi här, berättar Razah som förstod att han knappast skulle få en superbil för de pengarna.

Jag behövde bara en bil som fungerade och jag frågade honom om den här bilen skulle fungera som utkörningsbil, säger Razah och fortsätter:

Han sa att den skulle fungera perfekt för det och att det inte var något fel på bilen.

Men samma dag som Abba Razah köpt bilen brakade den ihop. Bilen läckte olja och kylarsystemet var trasigt. Razah ringde upp köparen som hänvisade till en kompis som var bilmekaniker.

Men bilmekanikern sa att det skulle kosta 3 000 kronor att laga bilen, berättar Abba Razah som känner sig grundlurad.

Jag bad honom att vara ärlig mot mig, jag förklarade hur mycket det betydde för mig, säger han.

Razahs ekonomi är så ansträngd att en reparation på 3 000 skulle vara en extrem tuff utgift, särskilt när han just lagt ut samma summa på en bil som inte fungerar.

Han blir inte rik på 3 000 kronor, men för mig betyder de pengarna allt just nu, säger Razah som upprepade gånger försökt komma i kontakt med försäljaren., men han svarar inte på mina samtal.

VK ringde upp mannen som sålt bilen.

Det var inget fel på bilen när jag sålde den. Jag svarar inte på fler frågor, han kan dra åt helvete! sa mannen innan han la på luren”.

Börjar med att citera Abba Razah:

”Jag har hela tiden trott att svenskar var ett sofistikerat och ärligt folk, men nu vet jag inte längre, suckar han”

Svenskar? köpte han bilen av flera svenskar!! eller är Abba enbart fruktansvärt generaliserande som dömer ut alla svenskar för att han gjorde bort sig och köpte en skrothög.

Vänd på bladet, om en invandrare sålt en tretusenkronors rostholk till en svenne banan hade svennen då i sin tur fått beskylla alla invandrare från Abbas hemland genom att Västerbottens-kuriren upplåter en hel sida om spektaklet?

Självklart inte, syftet är som alltid när dyngblaskor skriver om invandrare, dom vill få svenska folket med sig och utse dom stackars invandrarna till offer på grund av hatiska svenskar.

VK:s artikel är ett riktigt lågvattenmärke av högsta politiska korrekthet. Hur många svenskar tror ni fått chansen att gråta ut i media på grund av en urusel bilaffär som kostade dom drygt 3000 kronor?

Tror säkert att 99 procent av bloggens läsare gjort en urusel bilaffär någon gång i livet utan att media skapat stora rubriker 🙂

Bilköp blev en blåsning

Annonser

11 Responses to Abba Razahs misslyckade bilköp skapar en helsida i Västerbottens-kuriren

 1. TARZAN skriver:

  Frågan är har han köpt bilen av en norrlänning eller Zigge Thief

 2. A-mannen skriver:

  Jag har köpt billiga bilar(skrot)när kassan inte tillåtit mer och garantin på en sådan bil är som alla vet bara runt hörnet. Vad mer kan idioten och journalisthoran begära? 10 000-mil med problemfri körning.Då köper jag den med en gång.

 3. Blodsven skriver:

  Ja vilket jävla jättescoop idiotjournalisten gjort! Hur många förväntansfulla svenska fattiga nyblivna körkortsinnehavare har inte blivit tvärblåsta av luttrade bilhandlare! Skulle journalistjäveln ens tänkt tanken att göra ett snyftrepotage om dessa tusentals bedragna ungdomar….

 4. JOG skriver:

  Om Abba Razah tar körkort först och slutar skattefuska ska han få en bil av mig,en trampbil så att han kan kan trampa runt med sitt taskiga käk och fortsätta lura folk.

 5. Allemand skriver:

  Trams!

 6. Rikard Svensson skriver:

  Denna historia skrevs av EN anledning: Invandrare är det synd om. Liknande historier drabbas 1500st 18-åriga killar av varje år sedan 1940-talet. Inget nytt under solen. Vem skall han stämma?

 7. naivtive skriver:

  Vilken mer än en blåst blatte erkänner i lokalblaskan att han är dum i huvudet och gått på en nit?

 8. Sveas rika skriver:

  Hade de inga kameler i blaskan den dan?
  Det hörs ju på namnet FORD È SKROT!!

  \Svea

 9. Robin_Shadowes skriver:

  Om Abba Rezah masar sig ner till Skåne så skall han få min ytterst sofistikerade högerfot rakt upp i sin inte fullt lika sofistikerade mohammedanska röv.

 10. RICHARD skriver:

  Haha,köper en ford som platsar i skrotpressen,måste vara en medberikare som sålt den.
  Skitblaskan här hemma är full av annonser med bara tattarobjekt,99% säljs av `brusschor`,1% av pundare,så jag skulle inte tro att kebabsvarvaren köpt sin dynghög av sven svensson.
  Dyngskallen kan väl ringa mååna och klaga,då kanske han får en Rolls att leverera sitt skit med,naturligtvis på bekostnad av frukostarna på alla ålderdomshem.

 11. Skogman skriver:

  Jag känner en skolkamrat (Johan Menzer på byggtekninisk golv)som på 90-talet som sålde sin Ford till en zigenare i Kungsbacka. Enligt raketforskaren skulle en avbetalning ske. Skolkamraten fick en mindre summa pengar av forskaren men sedan blev det inget mera.

%d bloggare gillar detta: