Släktbråk kvinna misshandlad av flera män utrustade med basebollträn


Vid elvatiden på lördagsförmiddagen blev en kvinna misshandlad av flera män utrustade med basebollträn. Polisen letar fortfarande efter männen, men tror sig veta vilka som kan vara inblandade.

”Polis och ambulans larmades till rondellen på Västerleden, i höjd med Tuna park, vid elvatiden på förmiddagen.

På platsen fanns flera personer, bland annat en kvinna som blivit attackerad av flera män utrustade med basebollträn. Kvinnan fördes snabbt till sjukhus, men trots våldet mot henne ska hon ha klarat sig utan allvarligare skador.

Hon kan prata med oss och det har hållits förhör med henne, säger Dennis Nordberg som är jourhavande förundersökningsledare hos Sörmlandspolisen.

Enligt honom misstänker polisen att ett släktbråk ligger bakom händelsen, som rubriceras som grov misshandel.

Dennis Nordberg berättar att den attackerade kvinnan färdades i en bil tillsammans med flera andra personer, bland annat uppges att ett barn befunnit sig i fordonet.

Innan misshandeln ska sällskapets bil ha förföljts av ett annat fordon i vilken de misshandelsmisstänkta männen färdades.

Kvinnan och hennes sällskap prejades av vägen av männen – och efter att bilarna stannat ska männen ha hoppat ur sin bil för att sedan misshandla kvinnan.

Det var kaotiskt. Där fanns många chockade målsägare och vittnen, säger Dennis Nordberg.

Han när en förhoppning om att polisen ska kunna gripa gärningsmännen, det finns nämligen uppgifter som pekar mot vilka de brottsmisstänkta personerna kan vara.

Det finns också en annan dimension i den här historien som är oroande för polisen.
Vi hoppas det inte eskalerar med vedergällningar. Det skulle kunna hända, säger Dennis Nordberg”.

Polisen är oroliga och hoppas bråket och våldet inte eskalerar. Att det återigen är ny-svenskar som berikar Esklistuna är väl ingen överraskning för någon.

Visst är det tuffa invandrar-grabbar som ger sig på en ensam kvinna med basebollsträn. Här har 7-klövern ett antal säkra röster inför höstens stundande riksdagsval.

Släktbråk kvinna misshandlad av flera män utrustade med basebollträn

Annonser

3 Responses to Släktbråk kvinna misshandlad av flera män utrustade med basebollträn

 1. JOG skriver:

  Ja det är väl det här som Mona Muslim kallar för kultur,ni har ju en kultur och traditioner som håller er samman ,medan vi svenskar bara har midsommar och sånt…I det här fallet verkar det vara zigenar kultur,men jag reserverar mig ,min radar kanske slår fel för det finns så mycket kultur att välja på i dagens multinationella svenska samhälle.

 2. Dennis the menace skriver:

  ja inte är det svensk kultur det här inte, Man läser om sådant här varje dag nu för tiden, men .. och jag säger men, Sanningen döljs alltid av media av någon konstig anledning, varför inte lägga korten på bordet och låta folk bilda sin egen uppfattning, är det inte så ett demokratiskt samhälle fungerar? varför ska det alltid mörkas om ursprunget på dessa individer?
  Vissa folk kan bete sig hur som helst, men när dom själva på något sätt möter motstånd i samhället då ska det DO-anmälas. skrämmande utveckling.

  Och tidningen KURIREN tar inte med kommentarer som denna.

  exempel på en kommentar som dom valde att censurera är:
  Inte är det väl svensk kultur det där!

  Väldigt rasistiskt eller hur?????

%d bloggare gillar detta: