Lidl anmälda till DO av högskoleutbildad berikare


En man från Eskilstuna har anmält butikskedjan Lidls lager i Eskilstuna till diskrimineringsombudsmannen, DO. Mannen menar att han blivit diskriminerad och att han utsatts för trakasserier på grund av sitt ursprung.

”Mannen som har en högskoleutbildning i sitt ursprungsland sökte ett jobb som gruppchef men jobbet gick till en svensk man utan att han kallats till anställningsintervju.

Mannen menar också att det förekommit en rad kränkande uttalanden från andra anställda på lagret bland annat att citat ”bara svartskallar handlar på Lidl” .

DO vill nu ha svar på en rad frågor från butikskedjan”.

Berikare som inte får det dom vill känner sig alltid kränkta. När dom dessutom har hjälp av svenskhataren Nr1 Katri Linna som för deras talan så kan dom inkassera en årslön (minst) smidigt och enkelt.

SR gör självklart vad dom kan för att hjälpa raketforskaren och påpekar kraftfullt att mannen hade en högskoleutbildning vad tusan det har med saken att göra.

Finns en hel drös svenskar med högskoleutbildning som arbetar som bl.a städare, och sopgubbar. Men inte tusan känner dom sig kränkta eller diskriminerade.

Våra skattepengar delas ut till arbetskygga invandrare som med bandspelaren laddad letar upp företag och hoppas få ett nej för att sedan håva in årslön på årslön.

Lidl anmälda till DO

Annonser

9 Responses to Lidl anmälda till DO av högskoleutbildad berikare

 1. Blodsven skriver:

  DO-helvetet påskyndar kloakiseringen av vårt land och bör därför avrättas omgående….

 2. JOG skriver:

  DO borde läggas ner behövs inte alls.Tills DO blivit nerlagt måste vi helt enkelt lära oss att handskas med dom.Det är inte alls så svårt.Snart kommer någon smart jävel att ordna någon kurs i hur man hanterar DO gissar att DO anmäler den också.Roligt vore det om någon anmälde DO för diskriminering.Särskilt någon invandrare.Myndigheten borde granskas mer också ,finns säkert en massa skit och mygel som man kan dra fram om hur det fungerar där.Bara man ser Katri Linna på bild ser man ju direkt ,att hon så att säga inte har alla hästarna hemma i stallet,dessutom utstrålar hon oärlighet ,om man gräver så har hon säkert en massa fuffens på gång.Hon är nog knappast den typen som betalar tv licensen eller som gör rätt för sig i största allmänhet.

  • spikharry skriver:

   ”Roligt vore det om någon anmälde DO för diskriminering.Särskilt någon invandrare”

   JOG det har redan hänt, citerar: ”En anställd på Diskrimineringsombudsmannen har stämt sin arbetsgivare för diskriminering. Hon fick höra att ”kärringen är påstridig” i ett utvecklingssamtal.

   Enligt kvinnan, som har härstamning från Eritrea, ska hennes chef också ha uttalat sig på ett insinuant sätt om sambandet mellan hudfärg, ett område i Eritrea och spridningen av hiv”

   Mer att läsa här 😉

   http://www.lag-avtal.se/nyheter/diskriminering/article116363.ece

 3. TARZAN skriver:

  Bara svartskallar handlar på LIDL
  är faktiskt en sanning.
  I Upplands Väsby där jag handlar ibland är 60 % av kunderna blattar
  och personalen är från Mena länder
  och sura som ättika

 4. JOG skriver:

  Gissar att du handlar frukt på Lidl Tarzan ,precis som jag gör i på Lidl i vällingby,frukten är i alla fall bra.Sen så försöker dom inte tigga biståndspengar
  heller till meningslösa projekt som coop med sin mögliga citroner gör.I övrigt känner man sig inte så välkommen ,fast fast,sist när jag var där så dök det upp en kvinna från något menaland som hade en polare som absolut ville gifta sig med mig ,fast hon aldrig sett mig.Händer inte så ofta på hemköp precis.

  • TARZAN skriver:

   Jag har också fått ett erbjudande
   om att gifta mig med en kristen brud från Egypten 30 år och oskuld

 5. DL skriver:

  @JOG,

  Att få äktenskapsförslag i livsmedelsbutiken låter onekligen lite spännande.

  En bekant till mig (en helsvensk blond kille i 25-årsåldern) arbetade tillfälligt i Syrien för några år sedan. Han höll där helt utan egen förskyllan på att riskera bli bortgift med en söt kristen flicka i de övre tonåren. Som tur var kunde han avstyra det hela på ett snyggt sätt – dessutom hade han flickvän i Sverige.

 6. JOG skriver:

  @DL jovisst särskilt som jag är 59 år.

 7. JOG skriver:

  @ Spikharry Katri Linna är ute på hal is,det förstår jag efter att ha läst din länk.skulle velat lagt in en
  glad gubbe här ,men fattar inte hur man gör det,verkar inte finnas såna på min dator.

%d bloggare gillar detta: