Kvinna våldtagen i Göteborgförorten Kortedala


En 20-årig kvinna utsattes under söndagsmorgonen för en överfallsvåldtäkt i Kortedala. Polisen har ännu inga spår efter den okände gärningsmannen.

”Vi jobbar hårt på det här ärendet, säger jourkommissarie Sören Angbo.

Larmet kom till polisen vid tretiden i natt. Den unga kvinnan hade attackerats på Runstavsgatan i Kortedala, på väg hem till sin bostad i området. Första patrullen som anlände fann henne chockad och 20-åringen fördes till sjukhus.

Vi har hört målsäganden, som lämnat ett mycket ingående och detaljerat vittnesmål. Vi kollar nu alla ledtrådar och försöker kartlägga hennes förehavanden bakåt i tiden. Det handlar om att se var den skyldige kommit in i handlingen, att ta reda på hur länge han följt henne, förklarar Sören Angbo.

Länskriminalen har genomfört en teknisk undersökning på brottsplatsen. Enligt kvinnan har hon överfallits av en man som hon aldrig träffat förut”.

Helg efter helg dag efter dag så ser det likadant ut, våldtäkt på våldtäkt, och svenska politiker fortsätter med sin strutspolitik och tänker, om vi inget säger eller gör så har inget hänt.

Under dom senaste åren har flera rapporter från Amnesty etc etc visat att sverige dvs våra politiker och andra organ inte är kompetena nog att lösa våldtäktsproblemen som ökar från år till år.

Lösningen är enkel, en enkelbiljett ur landet för all framtid kommer omgående att visa sig vara lösningen. Inte var det så svårt eller vad säger ni i 7-klövern?

Kvinna våldtogs i Kortedala i natt

Annonser

4 Responses to Kvinna våldtagen i Göteborgförorten Kortedala

 1. annullera skriver:

  Våra styrande- och övriga riksdagspartier skulle aldrig erkänna att våldtäkterna ökat dramatiskt i takt med den massinvandring från främst mellanöstern- och mena länderna! Det är allmänt känt hos vanligt folk att männen från dessa länder har en helt annan syn på de nordiska- och europeiska kvinnorna som i dessa mäns ögon är orena fnask- och luder. Konstigt att de vill smutsa ner sig genom att våldta dessa kvinnor. Men det handlar väl lika mycket om att förnedra- och förstöra dessa kvinnors liv. Det får uppenbart dessa män att må mycket bättre och sammanhållningen dem imellan förstärks. Varje våldtäkt som utförs av dessa krav- och våldsmaskiner ÄR VÅRA ETABLERADE POLITIKERARSLEN SKYLDIGA TILL. Det är dem vi har att tacka för detta fantastiska mångkulturella samhälle som de skapat. MÅNGKULTUR i all ära, men VILKEN MÅNGKULTUR? De etablerade borde ställas till svars, folket borde kräva deras avgång!

 2. Maria Magdalena skriver:

  Jag är utled intill döden att höra politikerna och rättsväsendets ursäker och förklaringar att våldtäkterna inte är fler numera utan bara att de anmäls i högre utsträckning. Varför i himmelens namn skulle det vara så? Antalet anmälningar som leder till något annant än nedläggning är väl lika uselt som det alltid har varit? Och nu sedan förövarna visat sej vara 99% utlänningar vågar man ännu mindre agera.
  Ve och fasa…utlänningar?! Kanske till och med muslimer? Näää….detta är inget man vågar ta till rättegång.
  Däremot kan säkerligen förövaren ta saken till DO.

 3. spikharry skriver:

  Ta en kvinna i handen vill muslimer inte göra, men att stoppa in ”pelle” överallt har dom inget emot.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Muslimerna är djur helt enkelt.

%d bloggare gillar detta: