Jesus Muhammed och Buddah har kul


Ytterligare en amerikansk kvinna uppges vara inblandad i planerna på att mörda Lars Vilks.

”Amerikanska medier uppger att ”Jihad Jane”, Colleen LaRose, inte är den enda amerikanska kvinna som figurerar i den avslöjade mordkomplotten mot den svenske konstnären. Även denna gång rör det sig om en kvinna som nyligen konverterat till islam, Jamie Paulin-Ramirez, 31 år från Colorado med arbete inom vården och en 6-årig son.

Paulin-Ramirez är en av de sju personer som tidigare i veckan greps i Irland, enligt Wall Street Journal, som talat med hennes familj. De berättar att hon började tillbringa alltmer tid framför datorn innan hon försvann i september förra året.

I fredags kväll släpptes tre av de sju gripna på Irland, ett algeriskt par och en kvinna. De ingår dock fortfarande i utredningen. På lördagen släpptes den sista kvinnan som suttit gripen, men även hon är fortsatt misstänkt.

Den 49-årige algerier som den irländska polisen är mest intresserad av sitter dock kvar i förvar, enligt irländska tidningen Independent. Algeriern uppges ha varit ”Jihad Janes” främsta kontaktperson, och enligt Wall Street Journal har han en relation med den andra misstänkta amerikanska kvinnan, Jamie Paulin-Ramirez.

Lars Vilks har fått en del nya dödshot via mejl under veckan men inga han tar på allvar. Han uppger att han känner sig lugn.

Vi har uppenbart att göra med en ny form av terrorism som bygger på lågskalighet och amatörer. Det är rätt bra nyheter för de som är mordhotade.

Jag kan leva lugnt ett tag till, det enda som kan ske är att någon helt utomstående fanatiker skulle triggas av mediesituationen, men det är inte någon stor risk, säger han.

Idag ska en irländsk domstol besluta om de kvarvarande misstänkta ska häktas eller släppas fria”.

En kvinna till som blivit hjärntvättad och tror Islam är fredens religion. Har personligen väldigt svårt att förstå hur över en miljard muslimer kan känna sig kränkta av en teckning föreställande en rondellhund.

Men som sagt dessa stollar blir kränkta av det mesta, det är inte enbart deras ”profet” som gör att dom känner sig kränkta.

Ofattbart att en person som dyrkade barnsex (vi kallar det för pedofili) kan höjas till skyarna av icketänkande indivier.

Jag känner mig personligen kränkt av Nalin Pekgul och andra muslimer som påstår att hunden är ett orent djur. För mig är vovvarna världens bästa vänner som aldrig viker från ens sida.

Ger det mig rätten att hota någon till livet på grund av att vi har olika åsikter om hundar!!

Lämna medeltiden och inse att vi lever i ett modernt samhälle, så kommer ni på sikt att må så mycket bättre. Oavsett vad en teckning föreställer så är det bara en teckning.

Någon som känner sig kränkt av teckningen på de tre heliga männen högst upp?

Ännu en amerikanska i komplotten mot Vilks

Jamie Paulin-Ramirez, en av de sju som i tisdags greps i Irland.

Annonser

4 Responses to Jesus Muhammed och Buddah har kul

 1. Per-Åke skriver:

  Muhammed i centrum som alltid 🙂

 2. Jarre skriver:

  Vilken snygg bild, den borde förstoras och sättas upp överallt..

 3. JOG skriver:

  Gud vad romantiskt!Skulle den numera tyvärr hädangågne seriefiguren Sockerconny säkert ha sagt.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Den hjärndöda religionens företrädare förnekar sig aldrig.

%d bloggare gillar detta: