Nytt invandrarparti skall köra över den svenska politiken


Assyriern Ishak Akan försöker starta ett Södertäljeparti på så kallad kristen grund, med baktanken att köra över den svenska politiken med hjälp av invandrartätheten i Södertälje!

”Han skriver bland annat, jag citerar: ”Det bör vara en spegling av kommunens befolkning”.

Partiet är emot porr och fri sex: ”sexualiteten hör äktenskapet till” liksom aborter, homoäktenskap och homoadoptioner.

Vidare: ”Vi vill bara tillåta aborter i fall, där det finns risk för moderns hälsa. I dag fungerar de som preventivmedel. Och när det gäller homoäktenskap och adoptioner är jag övertygad om, att 99 procent av syrisk ortodoxa kyrkans medlemmar stöder oss”.

Om en snedvriden religion – kristen eller annan – får styra svensk politik, är jag skrämd och kommer att bli betydligt mindre invandrarpositiv än jag faktiskt hittills varit. Bor man i Sverige ska man följa svenska lagar och svensk riksdagspolitik!

Som medlem i Baptist­kyrkan i Södertälje frågar jag mig: Var finns budskapet om kärlek, som jag anser vara Guds viktigaste bud till oss människor? Var finns det i Ishak Akans slutord?

Analyserar jag hela artikeln finns det mycket som jag är positiv till och skulle kunna skriva under på.

Södertäljes invandrare har av humanitära skäl fått en fristad här och vi har glatt oss åt att kunna erbjuda det och åt vad invandrare genom åren ha kunnat göra och bygga upp här i Södertälje.

Allt i invandringspolitiken är natuligtvis inte bra. Här har samlats för många. Men agera inte så, att vi ska behöva ångra att vi har varit positiva till mottagandet!”

Stig Ernestam
medlem av Södertälje
Baptistförsamling

Var väl väntat att någon invandrare skulle starta ett parti med syftet att köra över svenska politiker med hjälp av invandrar-vänner.

Först tar Sverige emot dom, delar ut bidrag, betalar dom för att lära sig svenska så dom kan DO anmäla oss.

Kort därefter till delas berikarna svenska medborgarskap och sedan startas ett nytt parti vars syfte är att köra över svenska politiker och se till att få makten själva.

Många av mina bloggläsare skickar mejl och ställer frågan tror du dom kommer att ta över.

Frågan är inte om dom tar över, frågan är när dom tar över. Svenska politiker har tragiskt nog gett dom mandat för att på sikt ta över det mesta i vårt land.

Fattar inte att ni röstar på 7-klövern när ser vad som håller på att hända i sverige.

Nytt invandrarparti skrämmer

12 Responses to Nytt invandrarparti skall köra över den svenska politiken

 1. Blodsven skriver:

  Gör det någon skillnad? Idioten Lago har ju redan gett dom allt, så vad kan förvärras?

 2. lasse1 skriver:

  Det är som med en kommunist…
  ”Om man ger en kommunist lillfingern… till slut så tar han hela handen”…

  Exakt samma förhållande på sikt, med flykting/asyl/ anhöriginvandringen…Sharialagar i Sverige, 2026…

  Vackert jobbat 7 – klövern.
  Surt sa räven.

 3. SD2010 skriver:

  Vi börjar med att rösta RÄTT i valet 2010, dvs Sverigedemokraterna. Efter valet 2014 ser vi sedan hur läget ligger. Om inget radikalt händer så rycker det ofrånkomliga inbördeskriget allt närmare…

 4. uppochnervandavarlden skriver:

  Detta kam bli en varning till multikultikramarna.
  Kulturberikarna väntar bara tills dom är tillräckligt många så att dom kan köra över oss.
  .
  Rösta på SD för Hvete så att vi kan få stopp på eländet.

 5. A-mannen skriver:

  Då kan han och hans nysvenskar ta hand om alla samhällsfunktioner i ghettona där de bor så vips har Slöddertälje en helt ny soptipp.

 6. annullera skriver:

  Ja nu börjas det och det lär inte dröja länge innan andra kommer att ta efter!

  Rösta på SD! 7-klövern ger bort vårt land, 7-klövern sviker sin egen befolkning!

 7. Il Padre skriver:

  Den där flinande galningen inbillar sig att en kommun kan köra eget race tvärt emot svensk, gällande lag! Superunket och rentav kriminellt! DOM: utvisning på livstid!

 8. JOG skriver:

  Det här är bara det första invandrarpartiet.Vad många kanske inte reflekterat över är att Hitler kom till makten på ett lagligt sätt genom allmänna val .För mig känns det helt rätt att göra den jämförelsen med invandrarpartier.Nazister eller muslimer lika illa.

 9. Robin_Shadowes skriver:

  Jag har sagt det tidigare men det tål att upprepas. Invandrare från kål-hue-länder ska inte ha medborgarskap och därmed ej heller röst-rätt i Sverige.

 10. spikharry skriver:

  Instämmer till fullo med RS. Produkter frå MENA-länder skall aldrig få rätten att bli medborgare och där med få rätten att rösta etc etc.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Av det enkla skälet att den dagen dom vinner valet med stor majoritet kommer bli det sista valet för all framtid. MENA-slasket har bara en enda rättighet i detta land, att hålla käften tills vi hinner expediera samtliga reptrieringar av dem. Tills dess får dom vara glada om dom får ett mål (haram)-mat om dagen och tak över huvudet.

 11. nadacomprende skriver:

  ”Bring it on” eller ”make my day”, som det heter i filmens värld.

%d bloggare gillar detta: