Kairo-mannen blåste F-kassan på 8.8 miljoner


Den rullstolsburne mannen som misstänks ha bluffat om sitt handikapp har de sista åren bott i hemstaden Kairo.

”Försäkringskassan har under den tiden ändå betalt ut minst 1,8 miljoner i assistentersättning till mannen. Totalt har han fått ut 8,8 miljoner kronor.

Försäkringskassan har polisanmält den misstänkta bluffen.

Den misstänkta bluffen avslöjades sedan Försäkringskassan själv förstått att allt inte stod rätt till.

Vid en kontroll fann man i mannens lägenhet i Sverige att rullstolen stod kvar.
Det konstaterades att i stort sett ingen elström förbrukats senate året och att vattenlåsen var helt tomma så att det luktade avlopp i hela lägenheten.

Allt tydde alltså på att ingen bott i lägenheten under lång tid och att mannen lämnat Sverige för gott.

Försäkringskassans särskilda grupp som jobbar med misstänkta brott i det västsvenska län där mannen bott polisanmälde därför fallet.

Samtidigt stoppades utbetalningarna.
En grov uppskattning visar att mannen skulle kunnat få ut ytterligare 3,4 miljoner kronor innan frågan skulle prövats på nytt.

Enligt vad GT erfar är mannen enligt läkarintygen gravt rörelsehindrad och i behov av assistans i stort sett dygnet runt och beviljades 2005 ersättning för 7 800 assistent-timmar per år.

Medan mannen bodde i Sverige har Försäkringskassan betalt drygt 7 miljoner kronor i assistentersättning till honom.

Sedan fortsatte det av bara farten.
Samma källa berättar för GT att de tre personliga assistenter som godkänts att bistå mannen i Kairo enbart lämnat födelseår och namn på ansökningarna.

En märklig uppgift är att mannen anmält sitt svenska pass förlorat under en strandpromenad i Kairo.

Enligt läkarintygen kan han ju inte gå utan är helt hänvisad till rullstol och den som besökt Kairo vet att där finns i stort sett ingen handikappanpassad gatumiljö alls, säger en person med insyn i fallet.
Brottsmisstanken gäller grovt bedrägeri och bidragsbrott”.

Svenska skattebetalare har återigen tvingats punga ut med ett antal miljoner till en rullstolsbunden invandrare som verkar ha varit fullt frisk precis som kanindansaren och varbergsmannen var.

Troligtvis är detta bara toppen på ett isberg som jag personligen tror kommer att växa lavinartat nu när F-kassan äntligen vågar kolla upp våra nya pensionsräddare.

7800 assistent-timmar per år?? dvs lite mer än 20 timmar per dygn. Att omvärlden skrattar åt dumma svenskar samtidigt som kulturberikarna räknar sedlar och kör omrking i nya bilar och lyfter bidrag på bidrag är inget nytt.

Undrar vad våra äldre anser om Kairo-mannens 8,8 miljoner kronor i bidrag under tiden som dom själva får nöja sig med 2 koppar kaffe per dag?

Arvid i skåne fick som bekant välja mellan ett ägg varannan dag eller ett halvt ägg varje dag.

I dagens SvD finns en artikel om Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg, en kvinna dog i väntan på operation (akut tarmvred).

Socialstyrelsen framför hård kritik och kan inte begripa att ett av sveriges största sjukhus endast klarar av två operationer nattetid.

Sparåtgärder är orsaken.

I Järna öppnade miljöpartiets kommundelsnämnds ordförande Hans Neideman mötet med orden vi skall spara fyra miljoner vilket betyder att cirka tolv tjänster av de cirka hundra som arbetar på ­Järnas sju förskolor försvinner.

Föräldrarna var upprörda men vad hjälper det när dom är svenskar. Fortsätt gärna spotta oss i ansiktet dygnet år ut och år in.

Pengarna skall användas till rullstolsbundna invandrare som är fullt friska, men nästan ingen vågar säga något pga risken att bli stämplad som rasist.

Visst är sverige fantastiskt!!

Man misstänks ha lurat till sig 8,8 miljoner

Kvinna dog i väntan på akutoperation

Förskola tvingas spara 4 miljoner

Annonser

12 Responses to Kairo-mannen blåste F-kassan på 8.8 miljoner

 1. Blodsven skriver:

  Ansvarig läkare och ansvariga virrpannor på försäkringskassan måste väl för helvete ställas till svars. Förvånar mig inte ett jävla dugg om dessa oxå är inkvoterat avfall….

 2. halvinv skriver:

  Detta är bara EN…. av hur många???
  Kontrollen tycks vara nästan obefintlig.
  Alla dessa som återvänt till ”hemlandet” laddade med svenska skattemedel, lever de ens? Nån som kontrollerar detta?
  Enl egna erfarenheter är det ju många som kvitterar ut sina bidrag i Sverige via ombud och om mottagaren är avliden kan detta fortsätta hur länge som helst!

 3. lasse1 skriver:

  Är någon förvånad varför vi betalar världens högsta skatter?…
  ”Vi fortsätter gladeligen i en manipulativ anda och tror bergfast på, vad våra politiker säger.
  ”Vård, skola o. omsorg”…

  Så har det låtit i decennier.

 4. ola skriver:

  Läkarens namn ?

 5. A-mannen skriver:

  Kolla in bilden en Peugeot 504!!! Det var min första bil. Ingen brudmagnet direkt men sätet var kungligt.

 6. annullera skriver:

  Om en svensk ansöker om att få stöd för att kunna hjälpa sina nära och kära, gamla och sjuka, blinda, hjärtsjuka, orkeslösa, vad kan de förväntas få för stöd och hjälp. Om du är svensk, nu menar jag inte svensk medborgare med utländsk härkomst för det vet vi alla att de får alla den hjälp och stöd som de behöver, jag menar svensk. Sanna mina ord, då får dina föräldrar vara halvdöda innan om man får något stöd och hjälp över huvud taget? Jag säger bara en sak och det är fy fan!

  Alla som läser Spikharrys blog, jag hoppas innerligt att ni och alla som ni känner kommer att rösta på SD! Ni skänker bort era pengar, ert land till parasiter som är smarta nog att utnyttja ett system som är helt förkastligt för oss svenskar, men som är ett guldläge och som gynanr alla parasiter.

  • annullera skriver:

   gynnar alla parasiter skall det naturligtvis vara. Jag blir så upprörd att jag slinter med fingrarna!

 7. Robin_Shadowes skriver:

  Läs om Jan Millds artiklar om sjukvården. Det finns gott om avfalls-läkare inom vården. Det är säkert lika illa inom FK med inkvoterade avfallsprodukter. Man börjar ju undra om alla dessa förtroende läkare som kör över dom vanliga läkarna och utförsäkrar sjuka svennebananer en masse också är raketforskare.

 8. Toksvensken skriver:

  Att någon som har akut tarmvred dör i väntan på operation beror säkert på att man tog hand om ett ”ensamkommande flyktingbarn” som led av nageltrång och maskangrepp i huvudet p.g.a religiös klädsel! Tänk om Mona Muslims patrask vinner valet, då får alla svenskar dö till förmån för icke-skattande kriminella gangsters som lyckats tråckla sig in i landet som s.k. ”ensamkommande flyktingbarn” med en ålder som är decennier högre än vad de själva hävdar! Är du dum, svenskskalle? Trodde väl det, rösta på Mona och begå självmord! Svenskens dumhet har utvecklats med tiden, och nu är svensken dummast i hela universum – låt dumsvensken betala Ruwaidas telefon och kvalificera till ytterligare en oslagbar dumhetstitel!

 9. Toksvensken skriver:

  Det vi vanliga svenskar har emot oss är till 100% politikerna, det är politikerpatrasket som bestämt att vi vanliga svenskar skall stå för notan när det gäller invandrare (politiska flyktingar som återvänder hem med rejäla bidrag från dumsveriget, ”ensamkommande flyktingbarn” som alltid har högst prio, m.m m.m). Vi åläggs brutala elräkningar, där 70% är skatt som finansierar fler ”flyktingar”, utöver att vi dessutom är världens högst beskattade folk! Säg ett RUNGANDE NEJ till dagens etablerade politiker och ge din röst till SD istället! Sparka dagens politiker mellan benen, men det tycker dom säkert bara är skönt…perversa är dom i alla fall annars skulle vi inte betala dessa skyhöga skatter! Glöm inte att rösta på SD i både kommunal-, landstings- och riksdagsval! Så hoppas vi SD lägger ned landstingen med omedelbar verkan! Lova nu att ni förbättrar Sveriget och röstar på valrörelsens enda sanna demokratiska parti – SD SD SD!!

 10. danne skriver:

  här är troligtvis ett nytt försäkringsbedrägeri:
  http://na.se/nyheter/2.2503/1.761246–det-ar-alltid-den-lokala-polisens-sak-att-utreda-

  http://na.se/nyheter/2.2503/1.761250-orebrofamiljens-mamma-skots-ihjal-av-maskerade-man

  #om de är flyktingar varför åter vänder de för bröllop?
  #om de skall gifta sig varför åker inte hela familjen?
  #vad innebär att de skulle förbereda bröllop, farbrodern var rik, skulle de överföra pengar,opium till Sverige?
  #varför ville familjen begrava så snabbt och diskret?
  # mordet skedde i garaget, ingen har sett eller hört nåt, Afganska myndigheter vet inget!
  # Är hon verkligen död, tror det är lögn för att få ut livförsäkring!
  # Om nåt år kommer mamman söka asyl i Sverige med ny identitet och få uppehållstillstånd som släkting till familjen i Sverige! spara dessa tidningsartiklar och kolla upp om nåt år.

%d bloggare gillar detta: