Diskrimineringsombudsmannen ordnade 40 000 till kränkt muslim


En kvinna som nekats anställning som städerska i Linköping får 40 000 kronor i ersättning. Markus fick nöja sig med noll kronor och sparken från företaget (Reklamfabriken) han är ju svensk

”Städföretaget har träffat en förlikningsöverenskommelse med Diskrimineringsombudsmannen, DO.

Utredning av ärendet ger stöd för bedömningen att den 42-åriga kvinnan utsatts for diskriminering på grund av sin religion och sin etniska tillhörighet.

I mitten av juli blev hon kontaktad av städbolaget för en intervju. Företrädare för städbolaget som höll i intervjun ska hon ha frågat den 42-åriga kvinnan om hon skulle ta av sig ”de där kläderna” när hon städade, med anspelning på slöjan.

Hon svarade att hon kunde bära en mindre huvudduk och ha långärmat, istället för den kortärmade som ingick i arbetsklädseln.

Enligt anmälan ska då intervjun ha avbrutits, kvinnan skulle bli kontaktad senare samma dag om hon skulle få jobbet, men det blev inget”.

Där försvann ytterligare 40 000 kronor ner i det stora svarta hålet, den eller dom som ställer enkla normala frågor till en muslim kan räkna med att få en stämning på halsen.

Kommer osökt in på Markus Persson som för några år sedan fick kicken pga av sin hårfärg (rödsvart).

DO gjorde som dom brukar med ärendet där svenskar är inblandade, Katri Linna spottade självklart Magnus i ansiktet.

Rött hår= kicken, slöja/burka= feta skadestånd. Visst fungerar allt i vårt avlånga land utsökt om det är muslimer som känner sig kränkta. Är det svenskar då behandlas dessa tvärtom.

Hatet, föraktat, och hånet mot svenska folket har eskalerat, nu behandlas vi som avfallsprodukter som inte är vatten värda.

Kvinna blev diskriminerad

Markus Persson färgade håret, vilket ledde till att han blev uppsagd

Annonser

6 Responses to Diskrimineringsombudsmannen ordnade 40 000 till kränkt muslim

 1. TARZAN skriver:

  För en företagare gäller det att fråga sig omkring efter arbetskraft. Att ta folk från arbetsförmedlingen är inte att rekommendera vilket också har varit känt i 50 år.
  Muslim = problem

 2. Obama skriver:

  Känner mig grymt diskriminerad av alla diskriminerade muslimer.. Är det möjligt att få skadestånd på grund av det!!!!!!!!

 3. lasse1 skriver:

  Ja, det är tydligen svårt att anställa folk idag, utan att bli föremål för ett DO-ärende…
  Atbetsgivarna måste börja ragga folk på andra, hittills okända manér…

  Man kanske måste anställa via lottens hjälp..
  Säg att man har 10 sökande till en tjänst.
  Av dessa 10 så är 5 kvalificerade för jobbet.
  Av dessa 5 råkar 1 person vara muslim….
  Alltså; 20% chans att få DO på halsen…

  Slutsats. DO verkar dra ett löjets skimmer över arbetsmarknaden…

  Jag brukar säga. Sverige är fantastiskt…Så säg.

 4. murv70 skriver:

  Detta kommer inte att leda till att fler kvinnor i hennes situation anställs.

  Däremot kommer det att leda till att fler kvinnor i hennes situation inte ens kommer till intervjustadiet.

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Vet inte hur personalen på AF nu men för 25-30 år sedan så kunde man verkligen betvivla om dom ens klarade av att torka sig själva i rumpan. Sveriges största vuxen-dagis kanske?

 6. Toksvensken skriver:

  Svenskar får idioter att framstå som genier, religiös klädsel skall självklart totalförbjudas i samhället! Att ge en islamist 40000 på skattebetalarnas bekostnad som belöning för att de maximalt utnyttjar den mentalt handikappade svenskens dumhet är helt absurt! Har inte svensken fått nog av illegalt kräkmedel i samhället ännu, eller skall man omyndigförklara sig själv genom att rösta på Mona Muslim i valet? Ingen vet, men att svensken är brutaldum råder ingen tvekan om! Slå ihjäl snacket om dumma svenskar och rösta rakryggad och stolt på SD, ge Mona en muslimsk kamelspark ut ur valrörelsen! En anmälan till JO för maktmissbruk vore på sin plats avs de 40000 kronorna, låt dessa politiker betala ur egen ficka så vi får slut på vansinnet nån gång!!

%d bloggare gillar detta: