12 årig förortsligist misstänkt för pistolrån


En tolvårig pojke från Bergsjön misstänks för ett rånförsök, utfört med pistol.

”12-åringen är dock för ung för att ställas inför rätta. Under torsdagen åtalades i stället en 15-årig kamrat för inblandning.

Det var den 14 januari som en 23-årig man utsattes för ett rånförsök i centrala stan. Tre unga killar närmade sig honom på Norra Hamngatan och den ene frågade:

Var det du som slog min bror?

23-åringen, som skulle träffa sin fästmö och sedan gå ut på restaurang, hotades med ett skjutvapen och trängdes upp på en trappa vid Tyska kyrkan. Den som höll i pistolen var en tolvåring.

Jag gillar inte att behöva skjuta folk. Men jag har gjort det förr och jag kan göra det igen om det behövs, konstaterade pojken, enligt uppgift i förundersökningen.

23-åringen uppmanades att gå till en bankomat och hämta ut pengar till trion. Men han hävdade att hans kontokort var spärrat och kunde sedermera ta sig ur situationen.

Det tre grabbarna – 12, 13 och 15 år gamla – greps efter en timme på Schillerska gymnasiets skolgård. Där hade de gett sig på ett annat gäng, som larmade polis.

23-åringen åkte med patrullen och kunde identifiera 12-åringen och 15-åringen. Det är endast den sistnämnde som nu ställs inför rätta.

12-åringen vistas numera på ett boende utanför Göteborg”.

Han för ung för att ställas inför rätta, utvisa honom och hela famlijen på livstid så blir det en tankeställare för alla invandrar-ligister som rånar svennar dagligen.

Göteborg har alltid varit en stad full av glädje och öppenhet, nu är det tvärtom, folk är rädda och vågar knappt lämna sina bostäder när mörkret faller på.

12-åring misstänkt för pistolrån

Endast tolv år gammal var den pojke som misstänks ha försökt att råna en 23-åring

Annonser

5 Responses to 12 årig förortsligist misstänkt för pistolrån

 1. A-mannen skriver:

  Inavlat arabslödder,en mänsklighetens återvändsgränd tillika fega som harar.

 2. annullera skriver:

  Dessa invandrarligister, för det är de som det handlar om kan härja fritt så länge ingen vågar ta tag i den situation som råder. En tolvåring med vapen, bara det säger allt. Men som våra styrande politiker har bäddat så får vi andra ligga. Tråkigt att vanligt folk skall behöva bli drabbade, vissa får sina liv förstörda för all framtid, tack vare våra styrande i detta land.

  SD har min röst!

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Om denna MENA-idiot är så pass farlig vid 12 års ålder, hur mycket farligare kommer han då inte bli när han blivit 22 eller 32? Förhoppningsvis drabbas han av självsaneringen inom deras kultur…

 4. RICHARD skriver:

  Måste vara ett skäggbarn,viftar med skjutvapen som 12-årig,påstår sig ha använt den tidigare,som 9-årig då??
  Det var en som pekade på mig med en kniv för 2-veckor sedan,en liten glosögd arab,inne på pub toan,han åkte kana i pissoaren med en rejäl blåklocka,kniven har jag som trofe`i garaget nu.
  Dom förbannade slöddren tror att svenne är livrädd för dom,men där tror dom jävligt fel,dom klarar ingenting ensamma,måste vara minst 10:1,hantera en kniv klarar dom inte heller av,men djävligt duktiga på 3meter pissoar sim.

 5. Jehovah skriver:

  Åter till Afrikas djungler Tack

%d bloggare gillar detta: