Jihad Jane skulle mörda Lars Vilks


En amerikansk kvinna har åtalats i USA för att bland annat ha planerat att döda en svensk man. Enligt flera amerikanska medier handlar det om konstnären Lars Vilks. Kvinnan ska ha rest till Europa i höstas för att genomföra sin plan.

”Enligt det amerikanska justitiedepartementet ska kvinnan, Colleen R. LaRose, ha fått direkt order om att döda en icke namngiven svensk medborgare, skriver AFP. Enligt uppgifter till bland andra CNN och New York Times var målet Lars Vilks och fallet ska ha kopplingar till tisdagens gripande i Irland, där sju personer misstänks ha planerat att döda konstnären.

Nyhetsbyrån AP skriver att LaRose på internet ska ha diskuterat sina mordplaner med åtminstone en av de misstänkta som greps i Irland.

LaRose greps i Philadelphia den 15 oktober, men inte förrän på tisdagen, efter den irländska polisens ingripande, blev brottsmisstankar mot henne kända.

Hon ska i mars förra året ha kontaktat en svensk ambassad och bett om information för att få permanent uppehållstillstånd i Sverige. I augusti reste hon till Europa och ska där ha spårat upp sitt tilltänkta offer via nätet ”i syfte att fullfölja sitt uppdrag”.

I tisdags grep irländska myndigheter fyra män och tre kvinnor, misstänkta för att ha planerat att mörda Lars Vilks. Det är oklart om den gripna amerikanskan har någon koppling till dessa sju”.

En tokig kvinna som konverterar till islam och sedan skall ta livet av en person pga av en komisk teckning.

Nu är det upp till dom styrande i Sverige att ge Lars Vilks skydd dygnet som på samma sätt som Kurt Westergaard fick av danska polisen.

Nu går Socialdemokraten Nalin Pekgul ut i media och beskyller Lars Vilks för att ha försvagat muslimerna. Nalin dom förstör för sig själva, jag förstår att ditt syfte är att smutskasta SD men du kommer inte långt med det lille vän..

Du borde kanske förklara för alla som läser SvD att din stora dröm som ung var att bli självmordsbombare, visar väl tydligt hur hjärntvättade ni blir av Islam och dom anhöriga som tvingar er till det mesta.

I Efter tio berättade Nalin Pekgul hur sårande det var för henne att Muhammed avbildades som en hund.

I den muslimska världen är hunden oren, den får inte ens komma in i huset. Att avbilda Muhammed som hund, det är obeskrivligt sårande, sade hon.

Pekgul menar att det är fel att dra den muslimska världen över en kam och kalla alla som blir upprörda över Vilks verk för extremister. Men hon tror att verken gett extremisterna ett vapen, och nya argument att locka över unga europeiska muslimer till fundamentalismen.

Vilks har försvagat alla de muslimer som slåss för yttrandefrihet och demokrati, säger Pekgul.

Pekgul är kritisk till att Vilks gett sig på just muslimer, som hon menar är en svag grupp i europeiska samhällen. Hon tycker att det är viktigt att muslimer i Europa bemöter liknande utspel med debatt.

”Vilks menade att svaga grupper inte kan undantas från kritik.

Man måste få vara kritisk mot alla religioner, det kan inte finnas ett undantag kring Islam, sade han i Efter tio”.

Inte tusan blir jag förvånad över Nalins uttalande, muslimer vill alltid skylla deras våldsdåd på andra människor och på så sätt förminska sina egna våldshandlingar.

Det är just pga av sådana uttalanden som gör att muslimer ser sig som offer och använder Nalins ord till att fortsätta med våldsdåd.

Ta ansvar för era egna handlingar och skyll för tusan inte på andra.

Nalin Pekgul när skall du började skriva om alla våldtäktsmaskiner som krossar svenska kvinnor/flickor/barn hela familjer etc etc?

Rösta svenskt rösta på SD för en bättre framtid.

Ett uttalat mål ska ha varit att mörda den svenske konstnären Lars Vilks

Nalin Pekgul beskyller Lars Vilks för att ha försvagat muslimer

Amerikanska åtalas för terrorplaner i Sverige

Terroristexperten Magnus Norell: ”Hotbild ska tas på allvar”

Annonser

12 Responses to Jihad Jane skulle mörda Lars Vilks

 1. Markus Valiant skriver:

  Hennes uttalande i SVD är nog något av det mest osmakliga jag läst på länge.

 2. Ragnar skriver:

  Muslimer är ingen minoritet, som slåss för yttrandefrihet och demokrati. I en sifo undersökning i Tyskland för att par år sedan, ställdes frågan till inflyttade muslimer (ej extremister)om de var beredda att döda för att Koranen skulle bli en värdsreligion. 70% (sjuttio) svarade ja!!!!!! Skrämmande eller hur!?

 3. Karl.J skriver:

  Om det fanns fler som L.Vilks som har ryggrad så skulle vårt samhälle se annorlunda ut,stå på dej.
  SD 2010

 4. Per-Åke skriver:

  Beklämmande att Nalin beskyller en mordhotad svensk för att ligga bakom muslimernas problem i samhället. Må fan ta henne inklusive övriga pissmyror i Tensta.

 5. A-mannen skriver:

  Att ta ansvar för sina handlingar är ett nyckelord för svenskarna(de mellan samer och balkaneran). Alla andra är fria att paratisera.

 6. Mr Executor skriver:

  Omvänd islam.I mitt hem är hundar välkomna men inte
  muslimer för dom är orena.

 7. annullera skriver:

  Det är inte bara hundar som är orena enligt islam, alla kristna är också orena. Den dagen muslimerna tar över blir det mass-halalslakt på både hundar och orena kristna.

 8. Cavatus skriver:

  Har kommenterat debatten mellan Vilks och Pekgul i Studio 1 idag:

  http://aktualia.wordpress.com/2010/03/10/vilks-vs-pekgul/

 9. Robin_Shadowes skriver:

  Om hon verkligen drömde om att bli självmordsbombare som ung, då tycker jag banne mig att det är på tiden att hon gör slag i saken. Vi kanske rent av kan starta en insamling till en bomb åt henne? En sak är säker, bombad i pallet är den där kvinnan helt klart.

 10. Cavatus skriver:

  Instämmer med föregående talare. Och en sådan kan bli aktuell i en kommande regering? Skrämmande!

 11. Carl-Gustaf Urse skriver:

 12. Oskar skriver:

  ”I den muslimska världen är hunden oren, den får inte ens komma in i huset.”

  När får vi se västerländska djurrättsorganisationer rasa kring denna inhumana behandling av vårt älsklingdjur?

%d bloggare gillar detta: