Muslimsk mordkomplott mot Lars Vilks


Sju personer har gripits i Irland, misstänkta för inblandning i en mordkomplott mot den svenske konstnären Lars Vilks. Det meddelar irländsk polis i ett pressmeddelande.

”De gripna, fyra män och tre kvinnor, greps efter en utredning där såväl europeiska säkerhetsmyndigheter som de amerikanska CIA och FBI varit inblandade. Huruvuda svensk polis deltagit är oklart.

Det har pågått samarbetet med en rad europeiska polismyndigheter, säger en anställd på den irländska rikspolisens presstjänst till SvD.se.

al-Qaida sades 2007 ha satt ett pris om 100 000 dollar på Vilks huvud efter kontroversen kring hans teckning Muhammed som rondellhund. Då hotades även Nerikes Allehandas chefredaktör till livet, och båda sattes under beskydd av svenska myndigheter.

Men de nu gripna tros, enligt brittiska medieuppgifter, inte vara medlemmar i någon terroristgrupp.

Gripandena gjordes under tisdagsförmiddagen av irländsk polis, men stöd av landets särskilda antiterrorstyrka.

Irländsk polis är mycket förtegen om de gripna eller hur gripandet gick till, men dess presskontor meddelar att personerna bor på Irland.

Den irländska polisen skriver i ett pressmeddelande att den under tisdagen har gripit fyra män och tre kvinnor i 20-40-årsåldern i Waterford och Cork.

Ingen av de höga befattningshavarna på Rikskriminalens internationella sektion säger sig ha någon information om den irländska mordkomplotten.

På Säpos pressenhet dit TT hänvisas är man i färd med att uppdatera sig i ärendet.

Enligt uppgift till det irländska public service-bolaget RTE är de gripna ursprungligen från Marocko och Jemen, men de ska ha flyktingstatus och vistas lagligt i Irland.

De misstänkta förhörs nu på åtminstone fyra olika polisstationer och kan enligt irländsk lag tills vidare sitta anhållna i en vecka”.

”Men de nu gripna tros, enligt brittiska medieuppgifter, inte vara medlemmar i någon terroristgrupp”

Visar med eftertryck att muslimer överlag, även dom inte tillhör någon terrorgrupp är beredda att avrätta alla som skämtar om deras heliga ”profet” Muhammed.

Ena dagen skall Kurt Westergaard avrättas, nästa dag är det Lars Wilks tur. Jyllansposten skulle sprängas i luften och Nerikes Allahandas chefredaktör mordhotades när dom publicerade flera teckningar på profeten.

I Norge framkom också flera hot mot Dagbladet när dom visade några teckningar på stollen.

Europas politiker har ett gigantiskt problem med våldsbenägna muslimer, som jag personligen inte tror dom är kapabla att hantare. Det behövs rakryggade politiker med stort mod för att ev klara av eländet.

Men det finns på tok för få av dessa, det räcker inte med Pia Kjärsgaard, Siv Jensen, Geert Wilders, Jimmie Åkesson etc etc.

Folket måste ta sitt ansvar också och rösta fram personer som vågar gå emot Islam och muslimer, nu handlar det om våra barn, barnbarn och andra nära och kära.

Det handlar om vår frihet, vår yttrandefrihet och möjligheten att få leva under normala omständigheter utan dagliga hot från muslimer som är beredda att gå i döden för en tecknings skull.

Redan i höst har ni möjligheten att göra era röster hörda, en röst på 7-klövern är detsamma som en fortsättning på allt elände, en röst på Sverigedemokraterna innebär på sikt att den dystra utvecklingen kan stoppas.

Sju gripna för Vilkskomplott

WG.nett: Syv pågrepet for drapsplaner mot svensk Muhammed-tegner

Den svenska säkerhetspolisen (Säpo) känner till ärendet och visste att gripandet var på gång

Jag tar det med jämnmod säger Lars Vilks

Annonser

7 Responses to Muslimsk mordkomplott mot Lars Vilks

 1. JOG skriver:

  Det jävliga är ju att vi härbärgar massor med våldsbenägna muslimer i det här landet,fattar våra lobotomerade politiker ingenting?

 2. Karpstryparn skriver:

  Ja, ännu en gång ett bevis på att islam och muslimer är ondskans hantlangare!

 3. lasse1 skriver:

  Kan man förvänta sig något annat..

  Så förhåller det sig och kommer att förhålla sig framöver, när muslimerna sakta men säkert lägger beslag på den europeiska tryck o. yttrandefriheten.

  Det är exakt samma förhållande som med en kommunist. ”Ger en kommunist lillfingern, på sikt stryker hela handen med”…

 4. ogeldibo skriver:

  Håller med dig Spiken,men tyvärr tror jag att Jimmie
  behöver egen majoritet för att det ska hända
  något radikalt.
  Samhället är så dj*a sjukt på grund av alla dessa
  lobotomerade pk-ister.

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Jag vill fortsätta leva i fred och ro som under uppväxten. Dessvärre är detta inte möjligt med alla dessa mohammedaner som befinner sig i vårt kära fosterland. Det finns bara en lösning för att vi skall åter kunna leva i fred och frihet. Mohammedanerna måste ut med huvudet före. Varenda en av dom utan några som helst undantag.

 6. svensk1 skriver:

  Bra att terroristerna åkte dit. Men hoten kvarstår mot Vilks. Gammelmedia verkar ta upp det här stort i alla fall vilket säkert är bra för SD. Vilks är en viktig symbolfråga. Har vi rätt att kritisera, ironisera, göra karikatyrer av olika religioner eller inte? Har vi yttrandefrihet eller inte? De här imamerna eller vad det är för några som satt pris på Vilks huvud måste lagföras. Jag tycker Sverige ska skicka insatsstyrka och plocka in och ställa de inför rätten som sätter pris på att döda Vilks också.

 7. Jehovah skriver:

  Mord och terror allt dessa muslimska idioter kan tänka sig med sina små ärthjärnor.

%d bloggare gillar detta: