Efter avtjänat straff skall mannen utvisas från Sverige


Ett års fängelse blev straffet för den 20-årige mannen som försökte våldta en kvinna i Arabyparken och ofredande en annan kvinna sexuellt på Spetsamossen i Växjö. Efter avtjänat straff skall mannen utvisas från Sverige.

”Kvinnorna har varit i synnerligen utsatta lägen. NN:s brottslighet vittnar om en i alla avseenden oacceptabel inställning till kvinnor och kvinnors rättmätiga krav på att kunna röra sig ensamma kvälls- och nattetid utan att behöva riskera kränkande övergrepp”, skriver en enhällig Växjö tingsrätt i domen.

Med hänsyn till mannens inställning till kvinnor anser tingsrätten att det finns risk för att han begår nya brott. Han utvisas med förbud att återvända inom de närmaste tio åren.

Tingsrätten konstaterar att straffvärdet för de båda brotten är ett och ett halvt års fängelse, men mannen får på grund av utvisningsbeslutet ett halvårs rabatt.

Brottsligheten inträffade under natten till den 16 januari. Klockan var omkring 01.15 när 20-åringen antastade en 52-årig kvinna i Arabyparken. Kvinnan har berättat att mannen fällde henne till marken och sedan drog av henne trosorna.

Under rättegången hävdade 20-åringen att kvinnan på grund av berusning ramlade och att han misslyckades med att försöka hjälpa henne.

En dryg halvtimme senare drabbades en 23-årig kvinna som var på väg hem från en nattklubb. Mannen sprang fram till kvinnan när hon var intill Spetsamossen och började tafsa på henne.

Kvinnan lyckades manipulera mannen och flydde när hon var hemma vid sin bostad. Strax innan klockan tre på natten greps 20-åringen av polis.
Den dömde mannen skall betala 45 000 kronor i skadestånd till kvinnan som överfölls i Arabyparken”.

Våldtagen i Arab-yparken. Är ett ganska gångbart uttryck när det handlar om våldtäktsmaskiner som anser att svenska kvinnor är lovliga offer att ge sig på.

Men varför skall kräket ha straffrabbat för att han skall utvisas efter avtjänat straff? Men ok det bästa vore att utvisa honom direkt och dömt avfallsprodukten till livstids utvisning istället för tio år.

Våldtäkterna fortsätter och experterna tappar hakan över svenska myndigheters handlingsförlamning.

Drygt 16 anmälda våldtäkter per dygn berör inte 7-klövern något närmvärt.

Ett års fängelse för två kvinnoöverfall i Växjö

7 Responses to Efter avtjänat straff skall mannen utvisas från Sverige

 1. Välkommen tillbaka om 10 år. Sjukt.
  Aldrig tillbaka skall gälla efter valet i höst.
  ALla MENA-brottslingar utvisas alltid på livstid. Alltid. Då sjutton blir resten skraja och kommer sköta sig. Utan krav har vi krig. Men krav kanb vi gå en lysande framtid tillmötes.

 2. Pia skriver:

  Hur f-n kan en domstol låta äcklet återvända?? Ska dessa kvinnor om tio år behöva känna sig rädda igen, nu kommer han väl tillbaks dagen efter utvisningen.

  //Pia

 3. Sveas rika skriver:

  Frågan är väl om han nånsin tänker åka härifrån.
  Som papperslös får han ett nytt ID,Tack Sverige.

  \Svea

 4. p a skriver:

  Alla kriminella invandrare måste utvisas. Stöd Facebook gruppen som vill ha en ny lag som gör det obligatoriskt att utvisa dömda invandrare. Sök på Lex Emma P gå med i gruppen och sprid information om den.

  Lex Emma P

  på Facebook,

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Han hade åkt rätt ner i avfalls-kvarnen om jag fått bestämma…

 6. Blodsven skriver:

  Kan inte heller begripa meningen med utvisning på viss tid! Utvisad till sitt hemland han flytt ifrån? Hur i helvete har aset isåfall fått sitt inbjudningskort? Varför sitter det hjärndöda PK-arsel i varenda jävla myndighet och instans i detta land?

 7. JOG skriver:

  Först kastrering och sedan livstids utvisning så tycker dom flesta innerst inne eller varför inte avfallskvarnen tillsammans med dom politikerkräk som
  släppt in honom i landet.

%d bloggare gillar detta: