Rånet videofilmat folk flyr i panikSex beväpnade rånare slog på lördagen till mot en pokertävling på ett lyxhotell i Berlin, där de kom över 800 000 euro (7,7 miljoner kronor).

”En polistalesman sade att flera maskerade män, beväpnade med automatkarbiner och handgranater, rusade in på hotell Grand Hyatt i centrala Berlin. Enligt polisen skadades flera av tävlingsdeltagarna lindrigt i samband med att rånarna försåg sig med tävlingspengarna.

Polisen hade ingen uppgift om hur mycket pengar rånarna kom över, men enligt tidningen Tageszeitungs nätupplaga ska bytet ha blivit omkring 800 000 euro.

Fyra av rånarna tog sig in på hotellet från Potsdamer Platz, medan två andra höll vakt vid entrén. En av säkerhetsvakterna lyckades hejda en av rånarna, men denne slog honom i huvudet med sitt vapen och flydde sedan.

Nästan 1 000 personer är anmälda till den fem dagar långa pokerturneringen”.

Där det finns kontanter finns det alltid rånare. Nu hände detta i Tyskland, men våldet ökar i hela Europa.

Men både Jerzy Sarnecki och hans gode vän Björn Fries socialpolitisk rådgivare åt Socialdemokraterna i Stockholm påstår med stöd av BRÅ att våldet minskat i samhället dom senaste åren.

Jerzy Sarnecki går ett steg längre i sin iver att få utrymme i media och säger:

”Spelar man på medborgarnas känsla av otrygghet för att vinna röster i höstens val? Eftersom agerandet helt saknar stöd i forskningen är det att betrakta som kriminalpolitiskt kvacksalveri”.

Adresserat till Alliansen som han menar kör med kriminalpolitiskt kvacksalveri. Den mannen kan inte vara frisk.

Pokerrånare kom över miljoner

Pokerrånet i Berlin flera skadade

Jerzy Sarnecki och Björn Fries (S) ungdomsbrottsligheten minskar

Annonser

5 Responses to Rånet videofilmat folk flyr i panik

 1. annullera skriver:

  Denna man står sig själv närmast och skyddar bara sina egna intressen likt de övriga i 7-klövern.
  När skall skötsamma skattebetalare förstå?

 2. Blodsven skriver:

  Var det inte PK-arslet Björn Fries som kämpade så in i helvete för att rasera Karlskrona, genom att värna och tycka synd om all jordens ohyra, utan att bry sig skit om vad folk tyckte? Så nu har denne vidrige Bror Duktig blivit rikligt belönad med ett meningslöst välavlönat låtsasjobb. Var någon annanstans på jorden kan ett äkta förrädararsel anses vara en hjälte…

 3. JOG skriver:

  Jerzy Sarnecki är väl om något ett exempel på en kriminalpolitisk kvacksalvare !

  • Robin_Shadowes skriver:

   Om det går som en anka, kvackar som en anka och ser ut som Jerzy Snickenacki så är det en ank-jävel.

 4. tvil skriver:

  Usch jag får rysningar när jag hör namnet Jerzy Sarnecki. han ska alltid förminska,bortförklara,tribbla med falsk statistik när raketforskarna och skäggbarnens brottsinblandning kommer på tal.

%d bloggare gillar detta: