Invandrare lurade till 7,8 miljoner av F-kassan


Fyra års fängelse. Det blev domen för den låtsassjuke man i Halland som bluffade Försäkringskassan om sitt tillstånd och på det viset lurade till sig miljontals kronor.

”Mannen dömdes på fredagen av Varbergs tingsrätt för grovt bedrägeri och grovt bidragsbrott. Han döms också att betala ett skadestånd till Försäkringskassan på drygt 6,5 miljoner kronor.

Även hans två barn var åtalade eftersom de anlitats av mannen som hans assistenter. Såväl sonen som dottern dömdes för medhjälp till grovt bedrägeri och medhjälp till grovt bidragsbrott till villkorlig dom”.

Det är andra gången på kort tid som invandrare lurar till sig mångmiljonbelopp av F-kassan.

Frågan måste ställas om läkaren som undersökte Dourmouch Mestan och bedömde honom som gravt handikappad själv led av något handikapp som inte framkommit i undersökningen?

Även en mental blockering i hjärnan som gör att läkaren av rädsla (att bli kallad rasist och främlingsfientlig) inte vågar annat än att godkänna ett handikapp som inte finns måste ses som en sjukdom.

Det är nu andra gången på kort tid som invandrare lurat till sig mångmiljonbelopp (över 10 miljoner) och blivit dömda för bedrägeri.

Försäkringskassan jagar svenskar med blåslampa på uppdrag av regeringen under tiden som icke-svenskar plockar ut miljoner och åter miljoner.

Dourmouch Mestan anställde sina barn som personliga assistenter då han enligt egna uppgifter var i behov av 414 vårdtimmar i månaden, förskringskassan svalde betet och betalade ut miljoner.

Dottern Chirin Mestan arbetade på Gekås (ullared) under samma tid som pappan påstod att hon hjälpte honom i stort sett dygnet runt, inte kan det vara så förbenat svårt att kolla upp eller hur?

Sonen Alekber Mestan studerade i olika omgångar på folkhögskolor i bland annat Helsingborg och Burträsk när pappan påstår att han jobbat åt honom.

Personligen är jag helt övertygat om att dessa bedrägerier kunde genomföras på grund av att både F-kassan och läkaren av rädsla för att bli stämplade som rasister om dom sagt nej till mannens krav är en bidragande orsak.

Men svenne banan som under årtionden arbetat med asbest och är dödsjuk skall trots det stå till arbetsmarknadens förfogande, ett lättare arbeta borda han klara av.

Svenskfientligheten har spridit sig snabbare än cancersvulsten islam, radio, Tv, tidningar, jag all tänkbar media kallar oss svenskvänliga för rasister så fort vi öppnar munnen och kommenterar invandringspolitikens baksidor.

Att fler och fler människor kan tänka klart och beslutat sig för att rösta på Sverigedemokraterna i hösten val ser jag som ett sundhetstecken som verkligen behövs i vårt PK-land.

På våra skattepengar har Herr Mestan köpt sig flera bostäder i Bulgarien och äger dessutom flera bilar.

Ingen av dom inblandade i dessa två målen om bedrägrierna mot F-kassan dömdes till utvisning, trots att det står skrivet att den som lurat till svensk medborgarskap kan få detta upphävt.

Nu tvingas vi skattebetalare även i fortsättningen att försörja Mestan trots att han redan lurat av oss nästan 8 miljoner kronor.

Bluffade till sig 7,8 miljoner

Dourmouch Mestan
Den gravt rörelsehindrade mannen gjorde minst fyra månadslånga resor till Bulgarien

Annonser

14 Responses to Invandrare lurade till 7,8 miljoner av F-kassan

 1. JOG skriver:

  Fattar inte att domstolarna missar chansen att utvisa
  dom här personerna?Har dom inte kostat svenska folket
  tillräckligt alla redan?Tycker det är myndighetsmissbruk när inte domstolarna agerar.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Jag tycker vi borde utvisa domarna istället.

 3. Mrs Churchill skriver:

  Jag gisar på att läkaren var invandrare och fick en del av kakan. Så var fallet med ”Kaninmannen” Hans läkare hade dessutom om jag inte minns fel kopplingar till Bellevuemoskén där islamisterna har egna svängdörrar. Somaliern som försökte döda Kurt W var en trogen gäst där.

 4. Per-Åke skriver:

  Sverige har under sossarnas tid och nu borgarna blivit ett pissland där snart endast inavlade mussar vill bo.

 5. Wino skriver:

  På det sätt som hela den Turkbulgariska klanen lyckades förhandla till sig PUT i Sverige för många år sedan var en skandal.

  Det fanns inga som helst omständigheter i Bulgarien som motiverade att ge en hel klan livstidsförsörjning.

 6. ogeldibo skriver:

  Skadstånd på 6,5 milj? Och vem f*n ska betala det,
  jo vi dumma(etniska)svenskar förstås.
  Återinför landsförvisning för stollarna i regering,
  riksdag och domstolar.
  Det går ju snart inte att leva i det här landet
  som svensk.
  Blir det inte ändring i höst så blir jag flykting!

 7. Blodsven skriver:

  Idioter i dumstolarna utdömer straff till luttrade bedragare, och vem i helvete blir då vinnare och förlorare? Dags att själv gå ut och skipa rättvisa, finns inga alternativ längre….

 8. Pia skriver:

  Missar Sd riksdagsplatsen då flyttar lämnar jag landet och blir Dansk medborgare.

  • Sveas rika skriver:

   Ja du Pia det gör nog jag med..
   Ska vi ta ett flyg eller blir det bron?
   (Tar vi bron så kan vi spränga den när vi kommit halvvägs) 😉
   \Svea

  • Jo skriver:

   Jag har kontakter ”över bron” så jag hoppa att få en plats i kortegen med ? 😉

 9. saddamhuissan skriver:

  En fråga till Harry. Vad står det i svensk lag att man kan mista sitt svenska medborgarskap, om man har ljugit sig in i landet. På amerikanska mynt står det ordet trust. Och det är inte för inte. För ett samhälle bygger på ett förtroende. Om ett samhälle skulle utgå från att ljug, bedraga, svika. Skulle ett sådant samhälle gå under. Var vi gör idag. Är att bygga ett sådan samhälle. För vem ligger bevis bördan på hos migrationsdomstolen på. Jo Moder Svea. Så hellre att döma. Så fria man. Och där med har man visat att man tjäna på att ljuga.

 10. annullera skriver:

  Genom att flytta ger man upp och det kanske är det som 7-klövern vill så att de kan fylla på med än fler så kallade nysvenskar från arab- och menaländerna som de sedan kan erövra fler röster från.

  Jag hoppas fler stannar kvar och kämpar för sitt land till sista blodsdroppen. Sverige var ett fantastiskt land och kan bli det igen, vi har ingen anledning till att fly och lämna över vårt vackra fina land till Islam och Islamisterna.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Tack. Håller med fullkomligt. Älskar det land jag växte upp i. Dessa avskum förtjänar inte att ta över detta vackra land med alla sina vackra skogar och sjöar. Det är värt att kämpa för.

 11. annullera skriver:

  En ärlig svensk som vårdar och avlastar sina gamla föräldrar i och utanför hemmet får inget anhörigstöd.
  För skojs skull gick in på Försäkringskassan på nätet och ställde den frågan. Svaret blev att våra nära anhöriga måste vara svårt sjuka,näst intill döda efter vad jag förstod om man skall kunna få ett litet bidrag för att hjälpa de gamla.

%d bloggare gillar detta: