Ensamkommande flyktingbarn en vinstmaskin för Bräcke kommun


Bräcke kommun planerar att ta emot tio ensamkommande flyktingbarn. Något som ser ut att bli en vinstaffär för kommunen.

”För att ta emot barnen får Bräcke betalt av staten.

Att ta emot barnen innebär också att totalt nio personer kommer att anställas för statliga pengar. Dessutom räknar Bräcke kommun i budgeten med att kunna göra nästan en halv miljon kronor i vinst”.

Nio personer skall anställas för att ta emot tio ensamkommande stackars flyktingbarn som har det svårt.

Kan jämföras med äldreboenden för svenskar som oftast har 1 anställd nattetid och max 2 till 3 personer på dagtid som skall ta hand om 20-40 personer.

Det är skamligt att staten delar ut våra skattepengar till så kallade ensamkommande flyktingbarn och att media dessutom drar till med lögnen att dom är en vinstmaskin.

En miljon per barn och år kostar varje flyktingbarn oss. Vore mer ärligt om hycklarna slutade påpeka att staten står för alla utgifter, skriv sanningen istället, det är vi skattebetalare som finansierar vår egen undergång.

Vilket annat land i världen förutom Sverige skulle tvinga sina skolbarn att spela flyktingar och visa hur det är att komma som flykting hit? svar troligtvis inget annat land.

Dessutom står kulturrådet för alla omkostnader. Det hela sker via ett rollspel flykten inleds av att eleverna tas med ut ur ett rum. En grupp får fly i en minibuss, en grupp får rymma över ett minfält och en grupp gömmer sig i ett hus.

Tids nog tar de sig över en landsgräns genom att betala smugglare eller muta poliser. Och de hamnar på en mottagningsenhet, likt den som i verkligheten finns i Sundsvall.

Förkasta allt som har med sverige att göra, visa din avsky mot svenskar som vågar kritisera massinvandringen, och anslut dig till det hycklande PK-gänget, då anses du som en bra svensk.

Om ni inte ställer er på led (DDR) och instämmer i ovanstående, då tvingas ni utstå att bli kallade för rasister, främlingsfientliga, islamofober etc etc.

På tal om ensamkommande! Socialdemokraten Jan Emanuel Johansson Sveriges penning-kåtaste sosse skall öppna ett nytt boende för skäggbarn. Han vann upphandlingen om att få driva boende för ensamkommande flyktingbarn i Umeå.

Visst vore det trevligt om Socialdemokraten varit lika pigg på att starta äldreboende för svenskar som inte klarar av att bo hemma längre. Men visst ja det ger ju inte lika stora miljon-inkomster som hycklaren vill tjäna på skäggbarnen.

Bräcke tjänar på flyktingmottagning

Svenska elever i Bräcke kommun tvingades av skolledningen att spela flyktingar som sökte asyl

Ensamkommande.se Socialdemokraten Jan Emanul Johansson (S)

Jan Emanuel Johansson öppnar nytt boende för skäggbarn

4 Responses to Ensamkommande flyktingbarn en vinstmaskin för Bräcke kommun

 1. Pia skriver:

  Hmm barnen ger oss dagliga vinster, var ska vi göra av alla pengar 😉 importera fler vinstmaskiner, öka lönerna för våra folkvalda?

 2. annullera skriver:

  Nio personer skall anställas för att ta emot tio ensamkommande stackars flyktingbarn som har det svårt.

  Ok! På dagis med svenska små barn från 1 år och uppåt är det ca 20 barn som skall övervakas och tas om hand av tre vuxna. De får inte äta sig mätta, de får en halv frukt istället för en hel, de får vatten istället för mjölk, de får onyttig och fet mat osv. Små barn som lämnas in på ett dagis som är mer en förvaringsplats där de känner sig utlämnade och otrygga. Hur många småbarnsföräldrar idag frågar efter- och tar reda på hur deras barn har det? Jag har t.om. hört dagispesonal som fått order att ljuga till föräldrarna och säga till dem att deras barn har det bra, trots att verkligheten är en katastrof.

  Våra gamla och sjuka får ligga i sin egen avföring i flera timmar pga personalbrist, de kommer inte ut och kan få någon frisk luft, de får ett halvt ägg istället för ett helt osv i all oändlighet!

  SATSA STATENS OCH SKATTEBETALARNAS PENGAR PÅ SKÄGGBARN! DÅ FINNS DET PENGAR I ÖVERFLÖD!

  Förstår inte att folk inte SPYR på denna sjuka politik!

 3. TARZAN skriver:

  Jag förutspår att inom 3 år så har antalet skäggabarn fördubblats men frågan är ifall herr och fru Svensson kommer att fatta hur galet det är och hur otroligt mycket det kostar.

  • annullera skriver:

   Ja skäggbarnen har fördubblats på samma gång som dagis och skolan måste spara in än mer i varje kommun.

%d bloggare gillar detta: