Allvarligt knivskuren och nersparkad i Göteborgsförort


En man i 30-årsåldern blev knivskuren och allvarligt skadad vid Vårväderstorget på lördagskvällen.

”Det var vid halv tiotiden som föraren av en spårvagn på väg in mot hållplatsen såg fem-sex män sparka på någon som låg på marken.

När vagnen stannade sprang våldsverkarna därifrån medan den misshandlade tog sig upp på vagnen. Där upptäckte man att han blödde kraftigt, enligt polisen har han blivit knivskuren. Han kördes i ambulans till Sahlgrenska.

Mannen kunde prata med polisen och ge tips om vilka som angripit honom. Hundar sattes in för att söka efter gärningsmännen”.

Biskopsgården är en förlorad statsdel ny-svenskarna dominerar totalt och gör vad dom vill när dom. Den gamla arbetatar statsdelen består nu nästan uteslutande av kulturberikare.

Framförallt vid Vårväderstorget hänger invandrarungdomar dag och natt och ser ut sina offer som stiger av femmans spårvagn för att få i sig lite mat från korvmojan.

Enligt pressjouren på Sahlgrenska sjukhuset är tillståndet allvarligt.

knivskars vid en spårvagnshållplats på Vårväderstorget i Göteborg vid 20-tiden på lördagskvällen

 Han ska ha blivit knivskuren i ryggen eller axeln, säger Titti Kroon vid polisens i Västra Götalands ledningscentral.

Annonser

6 Responses to Allvarligt knivskuren och nersparkad i Göteborgsförort

 1. Illwill skriver:

  Val i september. 7-klövern vill se mer av sådant här.

  Vill du?

 2. annullera skriver:

  Sv. till Illwill
  Nej! Jag och många med mig vill absolut inte ha detta skit- och våldssamhälle som främst då Socialdemokraterna har skapat, men som även stöds av de övriga riksdagspartierna, sorgligt nog. TYVÄRR eftersom det aldrig skrivs ut nationaliteten på dessa missanpassade- och våldsbenägna förövare så tror många som läser dessa nyheter att det lika gärna kan handla om svenskar och så länge våra styrande tillsammans med media kan få folk att tro det så är det bara bra. De har tillsammans bestämt att dessa missanpassade kräk skall skyddas till varje pris. Det är allmänt känt att media skyddar ett visst klientel som massinvandrat till Sverige på senare år och som våra styrande bestämt vi skall ta hand om. Skulle då media öppet gå ut med detta klientels nationaliteter skulle det förmodligen ta hus i he…., därför är det viktigt för våra styrande och media att dölja detta så mycket som det bara går. Nu gäller det bara för Svenssons och övriga skötsamma samhällsmedborgare att vakna upp till valet och rösta rätt annars kommer Sverige att fyllas på till bredden med missanpassade och ociviliserade människor som inte hör hemma i demokratiska och civiliserade länder.

 3. JOG skriver:

  Och här har vi ett av Jerzy Sarneckis exempel på att
  Sverige är lugnt och tryggt och att våldet inte ökar.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Att kalla dem ociviliserade är underskattning i överkant. Det handlar snarare om rena barbarer som skulle få självaste Djingis Khan att rodna av skam.

 5. hata göteborg skriver:

  eftersom det troligen är en göteborgare som är offret så applåderar jag.

  • annullera skriver:

   Vad har denna stackars killen gjort dig?
   Vad har Göteborgarna gjort dig?
   Du verkar tillhöra kategorin avfallsprodukterna!

%d bloggare gillar detta: