Dömdes till fyra års fängelse för våldtäkt mot sitt eget barn, slapp utvisning


Hovrätten fastställde domen mot en 45-årig man från Boden som av tingsrätten dömdes till fyra års fängelse för våldtäkt mot barn.
Mannen har vidgått att han haft ett samlag med sin dotter men att han sovit vid tillfället.

”Hovrätten finner genom de uppgifter som flickan har lämnat att det kan anses klarlagt att samlag förekommit mellan mannen och och flickan vid ett stort antal tillfällen. Mycket talar för att samlag förekommit mer eller mindre regelbundet varje vecka.

Övergreppen har, enligt hovrätten skett mellan november 2008 till september 2009.

Hovrätten anser att de brott som mannen har gjort sig skyldig till är mycket allvarliga och att det ska rendera i ett långt fängelsestraff.

Hovrätten skriver att mannen har upprepade gånger genomfört samlag med sin dotter, som på grund av sin ålder och familjesituation befunnit sig i en stark beroendeställning till honom och varit helt utlämnad åt honom.

Utvisas inte

Övergreppen har också resulterat i en graviditet.

Hovrätten ansluter sig till tingsrättens bedömning av gärningarnas straffvärde och fastställer därmed fängelsestraffet på fyra år.

Förutom fängelse ska mannen utge ett skadestånd till dottern på 250 000 kr, jämte ränta. Kammaråklagare Folke Ailinpieti yrkade dessutom att mannen ska utvisas efter avtjänad dom. Domstolen beslutade att ogilla utvisningsyrkandet”.

Så sjukt att man knappt tror det är sant, först våldtar han sin egen dotter under ett års tid och gör henne dessutom gravid.

När domen sedan faller slipper kräket utvisning????? Var några härinne på bloggen som menade på att det är bättre att slopa straffen och istället döma varje kräk till utvisning.

Håller med till 100 procent, att använda sig av utvisning istället för några års fängelse svider mer hos dessa våldtäktsmaskiner än ett kortare straff.

Men innan utvisningen verkställs skall våldtäktsmännen och andra kriminella invandrare Köras iväg till Sibirien där dom får jobba ihop skadeståndet dom blivit skyldiga oss skattebetalare.

Åklagaren borde överklaga domen till Högsta Domstolen och kräva att Justin Kikuni Longoma blir utvisad på livstid.

45-åring gjorde sin dotter gravid

Annonser

4 Responses to Dömdes till fyra års fängelse för våldtäkt mot sitt eget barn, slapp utvisning

 1. Blodsven skriver:

  Idioter släpper in ohyra, och sedan om ohyran begår brott så sitter det idioter och utdömer pajasstraff…

 2. A-mannen skriver:

  Vad driver människorna i domstolarna och hur resonerar de?
  Skulle jag ha läst om all skit som jag läst det senaste året för 15 år sedan kan jag garantera att jag inte trott på det.
  Vi massimporterar människor med ett synsätt värre än djur och politiker och myndigheter viker sig gång på gång för ”deras” kulturer.
  Den senaste idiotin i Sverige var imorse när den fria televisionen pekade ut SD för judeförföljelsen i Malmö. Det finns otroligt många som inte vill Sverige och svenskarna väl.

 3. JOG skriver:

  Man bara undrar tillhör det vissa folkslags sk kultur
  sådana här vidrigheter ?

%d bloggare gillar detta: