David Jassy dömd till livstids fängelse


En 35-årig svensk dömdes på torsdagen till livstids fängelse för mord i Los Angeles, skriver Expressen på nätet.

”Det var i november 2008 som svensken greps misstänkt för att ha misshandlat och kört över en 55-årig man i samband med ett bråk på gatan. Livstidsstraffet innebär ett minimistraff på 15 års fängelse”.

Svensken som SvD skriver om är David Jassy . Vet inte varför SvD utelämnar vissa detaljer och kallar det hela ett ”bråk”.

Enligt vittnen bl.a en polis så använde Jassy offrets huvud som en fotboll och sparkade honom besinningslöst, polisen försökte stoppa Jassy men han satte sig i sin stadsjeep och körde över mannen som han sparkade medvetslös.

Offret var norskättade jazzmusikern John Osnes vars vän James Crowly läxade upp mördaren Jassy rejält under rättegången.

Nu blir det inga fler bidrag till melodifestivalen för mördaren Jassy som bl.a låg bakom låten Dèjá vu som framfördes av Velvet i Melodifestivalen 2008.

Svensk dömd till livstid i USA

Annonser

23 Responses to David Jassy dömd till livstids fängelse

 1. TARZAN skriver:

  Hip hop musik är degraderat och nu slipper vi honom.
  Dessutom kan han inte göra fler svenska brudar på smällen som han inte tar hand om och betaler för.
  Är det synd om honom NIX.
  Men han är en SÖT pojke och dom behöver fler stjärtgossar där i de amerikanska fängelserna.

 2. NIsse skriver:

  I Usa delar de ut riktiga straff, nu får den färgglade ynglingen kyla av sig lite. Man kan ta negern ur djungeln, men aldrig djungeln ur negern.

 3. JOG skriver:

  Men nu börjar väl någon stödgrupp så småningom agera för att han ska föras över till Sverige,fast han har det så bra där han är.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Vi får väl hoppas att han får göra minst lika mycket tid som Österberg innan det sker. Om det sker. Mig personligen så kvittar det mig om han får ruttna i amerikanskt fängelse. Hoppas han blir en biatch till en verklighetens T-Bag.

   • A-mannen skriver:

    Kommenterade dina hästar på PI där du är försvarslös efter banning sug på den du 😉

    • Robin_Shadowes skriver:

     Bryr mig inte ett skit om PI längre. Jävla skit-blogg. Dom kan ruttna precis som noggern Jassy.

    • A-mannen skriver:

     Eksem kommer alltid tillbaka hur mycket man än gråter.

   • Robin_Shadowes skriver:

    Men det betyder inte att man varken behöver gilla eller bry sig om exemet. F ö så vet jag av egen erfarenhet att det går att hantera exem. Har inte haft problem på 5-6 år. Och bryter det ut igen så vet jag exakt vad jag ska göra för att hålla det i schack.

   • Robin_Shadowes skriver:

    Raggar du eller? :s

 4. Bo skriver:

  Vad ”Svensk” han ser ut. Särskilt solbrännan och cykelstället under snoken. Vilken förlust för Sverige. Han kommer inte att kunna bidra till välfärden i framtiden.

 5. vinterbadaren skriver:

  ”Svensk”–hohohoho! Denna bastard med en kongoneger till far och ett estniskt luder till mor är lika svensk som Mao Tse Tung. Låt faenskapet ruttna på stillot ihop med sina koloredade bröder.

  • spikharry skriver:

   Är du den enda som missat det som står skrivet högst upp på högersidan i bloggen?

 6. ulrika skriver:

  OT men endå:grattis Spikharry,bloggen ser mycket proffsig ut,bra jobbat!

 7. Skogman skriver:

  Otur att John Osnes blev mördad. Tur att mordet skedde i USA. Så högt som 15-års fängelse skulle David Jassy aldrig få i Sverige.

  • Robin_Shadowes skriver:

   15 månader på sin höjd och då skulle det ändå anses som ”hårt” av våra pajas-dummare.

 8. saddamhuissan skriver:

  Han är lika svensk som Idi Dada Amin. Tråkigt att ett sådant svin svärta ner den svenska fanan.

 9. vinterbadaren skriver:

  @SpikHarry:

  ”Är du den enda som missat det som står skrivet högst upp på högersidan i bloggen”?

  Vill du mena att du och din blogg är partipolitiskt bundna till Sverigedemokraterna???

  Vore bra med ett klarläggande–tack.

  • spikharry skriver:

   Tror du eventuella väljare som funderar på att ge sin röst till SD ökar iom dina inlägg om kongonegrer och estniska luder etc etc?

   Jag kör inte över eller spärrar dom som vill kommentera, utan vill istället att vi alla höjer vår nivå en aning istället. Är inte guds bästa barn själv, känner att jag ligger på gränsen för ofta och måste därför kyla ner både med själv och andra innan det spårar ut totalt.

   Jaså du har inte förstått vilken typ av blogg detta är då eftersom du ställer en sådan fråga?

   • vinterbadaren skriver:

    Har inget större intresse av att tjafsa med dig enär du gör som du vill med kommentarer i din egen blogg men en sak kan jag upplysa dig om. Hade du som medlem inom SD officiellt framfört bloggens åsikter hade det per omgående öppnats ett uteslutningsärende emot dig.
    Taket är tyvärr inte högt i detta kvasinationella parti. Man har så till den milda grad liberaliserats att benämningen ”Nationalist” bytts ut till ”Sverigevän”.

    Din blogg är mycket bra och kommer även att läsas framledes men får väl hålla inne med ”spontana kommentarer”.

    Kämpa På!

 10. Pia skriver:

  Det fungerar förträffligt att ha högt till tak, så länge debattörer håller sig inom ramen.
  Släpper du däremot iväg vissa då är det lätt hänt att andra hakar på.

  Tillrättavisa debattörer som spårar ur, och alltid använder sig av nedsättande kommentarer ser jag som ett sundhetstecken.

  /Pia som är sund

 11. Jo skriver:

  Jag har vänner i alla läger och det jag vill ha bort är islamiseringen av Sverige och alla andra Europeiska länder. Samt alla kriminella element och det i första hand dom kulturberikare som anländer och det första dom gör är att begå brott.

  Man kan inte skylla på politik och olika förutsättningar ska vara anledningen till att dom begår dom brotten utan det ligger i människans natur nedärvt av generationers påverkan.

  Jassy valde den här graden av våld just på grund av hans väsen som är av det enklare kalibern och då går det så här…livstids fängelse.
  Om han nu sitter och väger graden av våld och slutresultatet emot varandra så kommer han aldrig förstå skillnaden..ALDRIG!

  Vi kallar det för brist på empati etc men det är en gen defekt som är påvisad efter tusentals års inavel som nu ger dom här våldsamma yttringarna över hela världen. Man kan inte blanda lejon med tigrar… Stäng gränserna för ALL invandring NU!!!

%d bloggare gillar detta: