Stoppa islamiseringen av Nederländerna


Det islamkritiska och högerextremistiska Frihetspartiet (PVV) har vunnit kommunalvalet i Almere öster om Amsterdam. I Haag ligger partiet på andra plats, enligt resultat som släpptes tidigt på torsdagsmorgonen.

”Parlamentsledamoten Geert Wilders parti bildades 2006 för att ”stoppa islamiseringen av Nederländerna”. Det ställde i sitt första kommunalval upp bara i de två städerna.

I Almere låg PVV med 21,6 procent av rösterna före socialdemokratiska PvdA som vann det förra valet, men nu fick 17,6 procent när 96 av 98 vallokaler räknats.

I Haag hamnade Frihetspartiet efter socialdemokraterna.

Det som är möjligt i Haag och Almere är möjligt i hela landet. Det är en språngbräda till vår seger, sade Wilder till sina anhängare i Almere.

Kommunalvalen hålls tre månader före parlamentsvalet och bara tio dagar efter det att regeringen sprack på grund av oenighet om den militära insatsen i Afghanistan.

De ses som en mätare av de politiska lojaliteterna efter regeringskollapsen och av extremhögerns framgångar.

Både kristdemokratiska CDA och socialdemokraterna har tappat anhängare enligt opinionsmätningar och Frihetspartiet tros vara det mest populära alternativet”.

Håller framgångarna i sig så heter Nederländernas nye ”premiärminister” Geert Wilders.

Det vore en stor framgång för alla som värnar om demokrati och dessutom vill stoppa islamiseringen och allt elände som följer i fotspåren.

Geert Wilders kallar profeten för ”djävulen” och islam för en våldsam, imperialistisk och fascistisk ideologi. Han vill även stänga islamiska skolor och riva moskéer som visar sig vara extremistiska vilket drygt 25-30 stycken är av dom 500 som finns i Nederländerna.

Problemet är enligt Wilders också att dom politiska ledarna är på tok för svaga för att våga göra något åt islamiseringen som breder ut sig.

Europa behöver en stark tuff karismatisk profil som öppet vågar kritisera islam och förtrycket som denna religion sprider över hela världen.

Om Geert Wilders blir Nederländernas näste premiärminister så kommer det självklart att gynna SD otroligt mycket inför höstens riksdagsval.

Det islamkritiska och högerextremistiska Frihetspartiet (PVV) har vunnit kommunalvalet

Parlamentsledamoten Geert Wilders parti bildades 2006 för att stoppa islamiseringen av Nederländerna.

Geert Wilders Muhammed är en djävul

Annonser

14 Responses to Stoppa islamiseringen av Nederländerna

 1. Sveas rika skriver:

  Det måste vara Sverige han talar om;

  ”Problemet är enligt Wilders att dom politiska ledarna är på tok för svaga för att våga göra något åt islamiseringen som breder ut sig.”

  Wilder & wilder against the Muslims !
  Yes nu tar vi dem!
  Jag ska nog fira detta med 2 koppar kaffe emedan jag forfarande får..

  \Svea i glädjeyran

 2. Karl.J skriver:

  Äntligen händer det saker det blir väl så tyvärr att MENA folket flyttar till Sverige om de får mothugg i Holland men å andra sidan om Holland blir ett fritt /rent land så kan man ju flytta dit istället, ett helt OK ställe faktiskt. SD 2010

 3. Pia skriver:

  Finns kanske en liten strimma av framtidshopp?

 4. Utlandssvensk skriver:

  MÅSTE SES!
  Wilders debatterar med partiledaren för Holländska sossarna:

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/03/wilders-wins-tv-debate.html#readfurther

  Engelsk text!

 5. Tomas skriver:

  Hade varit intressant att få höra om Wilders parti motarbetats på samma smutsiga vis som SD blir i Sverige? Eller är det bara i Sverige folket (rösterna) tappat förståndet?

 6. ogeldibo skriver:

  Kan Nederländerna så vore det väl f*n om inte
  vi i Sverige skulle kunna följa deras exempel.
  Ett Sverige fritt från parasiter.
  Vi som tillhör köttberget från 40-talet
  minns hur det var en gång.

 7. Jehovah skriver:

  Geert Wilders förhoppningsvis näste statschef i Holland. Då kommer väl Svenska korrekta politikerna att gapa om att ogiltigförklara valet i Holland.

 8. Nisse skriver:

  För att Djävulen skall lyckas,
  krävs bara att vi inte gör någoting alls.

  I Sverige är det förbjudet att kränka djävulen, men tillåtet att kränka alla etniska svenskar.

 9. […] 8 timmar sedan Markus Ketolainen Ett dygn utan invandrare 8 timmar sedan Kildén & Åsman Stoppa islamiseringen av Nederländerna 8 timmar sedan Spikharry’s Blog ISLAMISERINGEN HAR NÅTT EMMABODA 9 timmar sedan Thoralf […]

 10. annullera skriver:

  En riktig tuffing som vågar stå upp för sina åsikter. Han har rätt när han sedan påpekar att de politiska ledarna är på tok för svaga för att våga göra något åt islamiseringen som breder ut sig. Man kan undra om de vill riskera DEMOKRATIN och att sedan förlora den frihet, jämlikhet, yttrande- och pressfrihet som råder i civiliserade länder. Detta av RÄDSLA för att gå emot ett folk som använder sig av förtryck, hot, våld och terrorism.

  SVAGA LEDARE har vi gott om i detta land, men tyvärr också i övriga Europa, det är därför det ser ut som det gör. Det är bara att hoppas på att dessa vindar vänder och att det kommer en storm som bär med sig STARKA LEDARE.

 11. Robin_Shadowes skriver:

  Geert Wilders kommer bli början till slutet för islam inte bara i Holland men i Europa som helhet. Att han tar storslam i sommarens val kommer verka som en ren vitamin-injektion för counter-jihad rörelsen.

 12. Jo skriver:

  Helt klart en man i min smak, en RIKTIG hjälte som vågar står längst fram på barrikaden!! Islam är ett HOT emot den fria världen!! En RASISTISK religion av STORA mått!!

 13. lasse1 skriver:

  Helt klart, att även stora delar av den svenska populationen kommer att nyfiket studera det holländska valet.
  Nederländerna som alltjämt ses, som ett av världens mest utvecklade demokratier.
  Långt före Sverige i många avseeenden..

  Lite skämtsamt; ”Du kan ta med dig en flaska sprit från de flesta affärer. Brudar finns det gott om i många av Amsterdams fönster och ett kokabloss kan intas i dess många cafébarer”..
  För den som så vill skall naturligtvis tilläggas…

  Men frihet har holländarna betydligt mer av den varan, än vad svenskarna kan föreställa sig.
  Inte minst politiskt.

 14. Sven skriver:

  Såg intervjun med Wilders. Hade han sagt samma sak i Sverige hade han fått löpa gatlopp i Rinkeby… Men det kostar som sagt att säga sanningen, Wilders bor i fängelse eftersom han får ständiga mordhot av ni vet vem

%d bloggare gillar detta: