Våldtog 12 årig tös, vill slippa utvisning jag kan dödas i mitt hemland


Hovrätten skärper straffet för en 34-årig Uppsalabo som våldtog en 12-årig flicka. Fyra års fängelse blir domen för mannen, som i tingsrätten dömdes till två års fängelse.

”Enligt hovrätten gjorde sig mannen skyldig till grov våldtäkt mot barn. Uppsala tingsrätt ansåg efter rättegången i höstas att det saknades tillräckliga bevis för att 34-åringen skulle ha använt våld eller hot vid övergreppet, och dömde därför mannen enbart för våldtäkt mot barn.

Hovrätten gör en annan bedömning av uppgifterna från de vittnen som förhörts. Åklagaren får därmed gehör för sitt överklagande med krav på en skärpning av brottsrubriceringen och påföljden.

Tingsrättens dom om sexuellt ofredande mot flickan står dessutom fast.

Mannen har i förhör hävdat att det var flickan som tog initiativ till den sexuella kontakten och att han inte använt något som helst våld, men enligt hovrätten är det en osannolik efterhandskonstruktion.

Mannen döms nu också för misshandel av två unga personer. Även i det fallet friades han av tingsrätten eftersom vittnesmålen kring händelserna ansågs alltför vaga. I hovrätten har dock uppgifterna preciserats och 34-åringen fälls därför för att vid två tillfällen förra året ha bitit respektive slagit de inblandade.

Domen leder också till att 34-åringen får betala ett högre skadestånd till brottsoffren. För övergreppen mot den 12-åriga flickan döms mannen att betala 170 000 kronor.

Tingsrättens tidigare dom om utvisning ur landet i tio år står fast. Mannen ville ha beslutet undanröjt och hävdar att han riskerar att dödas i hemlandet till följd av våldtäktsbrottet”.

Varför utvisad i tio år bara? Kräken som begår våldtäkter skall utvisas för all framtid, förstår inte varför Hovrätten tillåter våldtäktsmannen att återvända efter 10 år fortsätta med sina äckliga böjelser.

Nämndemännen i Hovrätten är enligt undertecknad lika sjuka i skallen som våldtäktsmannen är.

Skärpt straff för barnvåldtäkt

8 Responses to Våldtog 12 årig tös, vill slippa utvisning jag kan dödas i mitt hemland

 1. Blodsven skriver:

  Klart som fan att en 12-årig tös tar initiativet till sexuell kontakt med en vuxen man! Att nämndemännen blivit så känslokalla att ens tänka på utvisning…

 2. Pia skriver:

  Instämmer med flera andra härinne att det är bättre å kasta ut svinen direkt och strunta i ett dyrbart straff som vi tvingas bekosta. Vi har tyvärr inte dödsstraff.

 3. naivtive skriver:

  Vi får väl hoppas att hans farhågor blir besannade, men det är väl att hoppas på för mycket. Ljuger som en häst travar och de vet vilka stängar de skall spela på, riskeras att dödas. Jag hoppas verkligen att rättvisa skipas fullt ut.

 4. Nuder skriver:

  BLT 03 mars 2010

  ” Flydde från tvångsgifte med häxdoktor ”

  När den nigerianska kvinnans man dog ansåg häxdoktorn att hon tillföll honom. Situationen blev ohållbar och kvinnan tog med sin nu treårige son och flydde från Nigeria.

  Hon placerades i Karlskrona och en ansökan om uppehållstillstånd lämnades in.

  Migrationsdomstolen konstaterar att hon inte kan anses vara flykting, men samtidigt att hon inte kan återvända.

  http://www.blt.se/nyheter/karlskrona/flydde-fran-tvangsgifte-med-haxdoktor(1806835).gm

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Jaga skiter väl i om avfallsprodukten blir avrättad i sitt hemland. Bara det talar om för oss att han redan har begått grova brott i sitt gamla hemland också. M a o en typisk återfalls-förbrytare. Bara ut med skiten!!

 6. Jehovah skriver:

  Utmärkt om han blir dödad det har han förtjänat det aset.

 7. JOG skriver:

  Desto snabbare han utvisas desto snabbare hinner förmodligenden den riktiga rättvisan ikapp honom.En glädjefylld dag när så sker.Halleluja.

 8. Bengt Lundström skriver:

  För Pia och alla andra som anser att det finns brott som skulle betinga dödsstraff. Att utföra Abort(utan medicinska skäl), som enligt min mening är ett mord bestraffas ju inte? Då mycket i ”lagstiftningen” bara rör sig om begrepp, d.v.s. om ord och om hur de skall tolkas, kunde man väl i stället för termen dödsstraff införa begreppet ”retroaktiv abort” i straffskalan.? Huvudsaken är väl att domen verkställs? – Glömmer aldrig ”Engla-fallet!”.

%d bloggare gillar detta: