Marian Clita mördade flygvärdinnan Vera Vildmyren


En norsk SAS-flygvärdinna hittades på i går död på ett hotell i Köpenhamn. Kvinnan hade utsatts för ett våldsamt överfall. Vid 16.30-tiden kom en man in till Skånepolisen och tog på sig mordet.

”Mannen dök upp i vår reception vid 16.30-tiden, säger Calle Persson, informatör vid Skånepolisen, till TT.

Mannen påstod sig ha haft ihjäl en kvinna i Köpenhamn. Nu håller Malmöpolisen på med att försöka fastställa hans identitet.

Enligt polisbefälet Ove Dahl vid Köpenhamnspolisen har kvinnan troligen själv släppt in gärningsmannen eftersom det inte finns några spår av inbrott.

Polisen tror att hon kan ha valts ut slumpmässigt av mördaren, att det handlar om ett rent överfall av någon som inte kände offret.

Utifrån den bild vi kunnat skapa oss av kvinnan, är min omedelbara uppfattning att hon inte varit i kontakt med någon och att hon kan vara ett slumpmässigt offer, säger Dahl.

Flygvärdinnan sågs senast när hon kom till hotellet vid 16-tiden på måndagen tillsammans med tre andra besättningsmedlemmar från SAS.

Vid 20-tiden samma kväll hörde vittnen att någon bankade på dörren till hennes hotellrum och strax därpå hördes bråk och skrik från rummet.

På tisdagsförmiddagen hittades kvinnan död av städpersonalen som öppnade dörren med nyckel.

Polisen uppgav på eftermiddagen att man efter kontroll av hotellets övervakningskameror jagar en man av ”östeuropeiskt” utseende.

Bilder på den mordmisstänkte mannen har skickats runt till alla hotell i Köpenhamn och kommer också att lämnas vidare till danska medier. Mannen sägs vara 40-50 år gammal, klädd i kavaj och vit skjorta”.

Rumänen Marian Clita är tidigare dömd för mord. Danska polisen har fått uppgifter som visar att Marian tidigare dömts till 20 års fängelse för mord i Rumänien. Han ska 1985 ha mördat en av kommunismens största kritiker i landet.

Kommunister är hjärnskadade vilket Marian Clita visar med eftertryck, hemska tanke att vi i Sverige har en före detta kommunist som vill ha en minsterpost om den rödgrönasörjan vinner valet.

Efter mordet så tog mördaren till Sverige, och idag traskade han in till polisen och Malmö och erkände att han slaktat den 42-åriga norska SAS-flygvärdinnan.

Underligt att dess kräk trivs så förträffligt i vårt lilla land!!!

Man tog på sig flygvärdinnemord

Har meldt seg for politiet i Malmø
Dansk politi vil ha mannen utlevert til København

Erkänner kvinnomord i Köpenhamn

Den man som gripits misstänkt för mordet på en norsk flygvärdinna på ett hotell i Köpenhamn har erkänt

Annonser

7 Responses to Marian Clita mördade flygvärdinnan Vera Vildmyren

 1. naivtive skriver:

  Jag slog vad på jobbet att det inte var en dansk som var förövare men ingen ville hålla emot konstigt nog.

 2. Arne F. skriver:

  Human trash.

  Jeg er politisk moderat høyre/moderat og vi er vel (nesten) alle i den pragmatiske linjen rundt dette med forholdelse til innvandring (i lys av propagandaen?) men let`s face it: Vi ser at rase ingenting eller svært lite har å si men det er kulturer i verden som masseproduserer skit. Vi må se inn i øynene at vi i Norden må stå samlet og drite i gullmedaljekrangel i OL.

 3. sture slåen skriver:

  At det samme konsernet SAS som ”eier” hotellet og som altså driver SAS Airlines som leier rom for sine ansatte IKKE har fanget opp en sigøyner som timevis vandrer rundt i hotellet høyt og lavt og som tydeligvis er ute etter verdisaker ved bruk av også vold og som her er tilfellet drap – ja det er dette for meg helt uforståelig.
  En bedrift som huser flere hundre gjester (inkl VIP)må da også ha et sikkerhetssystem med security som ”ser” alt som skjer i huset til enhver tid.
  Spesielt er det at flere tilfeldige gjester også rapporterer ”høye lyder og bråk i etagen” uten at hotellet reagerer…
  Dette med sikkerhet på dette hotellet er helt ute av sine proposjoner i forhold til dagens trusselsituasjon og det nå så tragiske her har skjedd.
  Min sterke medfølelse er hos de etterlatte.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Hade väntat mig en arab eller somalier men blatte-radarn slog iaf inte helt fel.

 5. oprydning skriver:

  Varför i h-e får morddömda öststatsgangsters komma in i våra länder för?

 6. oprydning skriver:

  sture slåen, du har helt rätt. Bodde på hotell i New York, där stod alltid två vakter och kollade alla besökare. Kändes tryggt, men SAS hotel verkar inte veta vad säkerhet är. Lika dåligt på SAS Radisson i Stockholm/Frösunda.

 7. Micke skriver:

  Välkommen till det mångkulturella samhället.

%d bloggare gillar detta: