Vild skottlossning i flera Göteborgsförorter


En man blev vid 21-tiden på måndagen skjuten med flera skott i stadsdelen Rannebergen i nordöstra Göteborg. Han träffades i magen och ena armen.

”Mannen blev beskjuten av en annan man strax utanför entrén till sin trappuppgång. Enligt polisen i Västra Götaland är hans tillstånd troligen inte livshotande.

Några timmar tidigare avlossades flera skott mot en lägenhetsdörr i stadsdelen Biskopsgården på Hisingen.

Lägenheten var tom. Det är inte helt klart vem som bor där, säger polisens presstalesman Björ Blixter.

Mannen vårdas på Sahlgrenska sjukhuset och ska opereras. Polisen har inget motiv till sjutningen för närvarande.

Vid 21-tiden ringde en kvinna till polisen. Hon berättade att hennes man blev skjuten utomhus i magen och armen.

38-åringen lyckades ta sig till sin lägenhet själv och kvinnan larmade. Ambulans tog med sig mannen till Sahlgrenska universitetssjukhuset. Det är oklart hur allvarliga skadorna är.

En polisiär bedömning är att hans tillstånd är stabilt, men han är skjuten i magen så allt kan hända. Sjukhuset får göra sin bedömning, säger Björ Blixter.

Tidigare under måndagskvällen fick polisen också tips om några skarpa knallar i en trappuppgång på Sommarvädersgatan i Biskopsgården. Tre timmar senare upptäcktes fem skotthål i lägenhetsdörren och tomhylsor hittades på platsen. Polisen gick in i lägenheten, men ingen var där”.

Lyssnade på Göteborgs starka kvinna för några månader sedan Anneli Hulthén (S) som inte ansåg att det var några större problem med brottsligheten i förorterna.

Det är exakt sådana uttalande som som ger kriminella slödder mer råg i ryggen genom att förminska deras handlingar.

Socialdemokrkatiskt styrda Göteborg kommer inom en snar framtid att bli som Malmö.

Ställ själva frågan varför det i S-märkta städer är mest problem med kriminella element. Malmö, Göteborg, Södertälje etc etc. Beror det på att gemene svensk blivit mer brottslig? eller beror det på sossarnas katastrofala invandringspolitik.

Den rödgröna sörjan är helt överens om en sak…… sverige skall om dom mot all förmodan vinner valet öppna dörrarna på vid gavel för fler invandrare.

Det är lika dumt som att försöka släcka elden genom att ösa på mer brännbar vätska. Vi måste gemensat sätta stopp för dessa livsfarliga partier vars mål är att utplåna allt svenskt.

PS det inträffade en tredje skottlossning i Göteborg vid 23:00 tiden.

Vittnen har sett att tre män i svarta huvor sköt i Backa. Händelsen inträffade vid Backa vid Gåsagången mitt emot videobutiken. Vittnen såg tre personer med svarta huvor med vapen.

Det här var den tredje skottlossningen i Göteborg under måndagskvällen. Innan skottlossningen i Backa blev en man skjuten i magen utanför sitt hem i Rannebergen och i Biskopsgården var det skotthål i en lägenhetsdörr. Men polisen hittade ingen skadad.

Stackars Göteborgare som tvingas bo i en stad belägrad av kriminella slödder som skjuter vilt omkring.

Ny skottlossning på Hisingen ikväll den 2/3.

”Det var den fjärde skottlossningen på två dagar i Göteborg. Polisen misstänker att måndagens två skottlossningar på Hisingen ingår i en gängkonflikt. Det är oklart om tisdagens skott har ett samband med de andra händelserna”.

Det rörde sig då om sammanstötningar mellan ungdomar i löst hopsatta kvarter- eller stadsdelsgäng i Biskopsgården och Backa. Mer etablerade konstellationer som Asir, Red & White Crew och Bandidos X-Team fanns med i bakgrunden.

Dom fortsätter skjuta vilt omkring sig i göteborgs förorter. Men vem bryr sig? inga politiker i alla fall.

En man blev vid 21-tiden på måndagen skjuten med flera skott i stadsdelen Rannebergen i nordöstra Göteborg

Mannen blev beskjuten av en annan man strax utanför entrén till sin trappuppgång

Det är oklart om skotten i Rannebergen, i nordöstra Göteborg, har något samband med händelserna på Hisingen

Ny skottlossning på Hisingen i kväll den 2/3

Två maskerade personer avlossade vid 20-tiden på tisdagen flera skott nära en busshållplats i Backa på Hisingen fjärde gången på två dagar

Annonser

10 Responses to Vild skottlossning i flera Göteborgsförorter

 1. Robin_Shadowes skriver:

  Det Nya Sverige i sin prydno. Önskar nästan att jag varit samma generation som mina föräldrar så jag hade sluppit uppleva detta förfall.

 2. Per-Åke skriver:

  Finns det någon möjlighet att få stopp på utvecklingen, eller är det försent!? flera storstäder är redan förlorade.

 3. Cavatus skriver:

  När nuvarande politiker likt strutsar kör huvudet i sanden och inte ens vill prata om problemen så lär ingen förändring ske. När de som vill prata om problemen ständigt får höra tillmälen som rasister etc, så kommer aldrig någon förändring att komma till stånd. Denna spelade godhet banar endast väg för gatans parlament, som vi läser om i denna bloggpost.

 4. TARZAN skriver:

  Jag hörde nyheterna mitt i natten tre olika skottlossningar på en och samma dag i KÅLLE o ADA:s stad
  Spikharry jag har gjort samma observation som du angående brottsligheten och antalet sååssar i staden. Om man ser på kommuner som TÄBY och SOLLENTUNA så har dom massor av företag och dom skapar vår välfärd. Om man ser på såssekommunerna så är det mindre företag högre arbetslöshet och en massa flyktingar som dräller omkring.

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Kålle & Ada finns inte längre. Det var det gamla Sverige. Nu har dom blivit utbytta mot Khaled & Aadaah som inte har någon humor då dom är arabiska muslimer.

 6. hmmm skriver:

  Vad sägs om att göra slut på segregationen så att dessa slödder som du syftar på får en chans att ta sig in i arbetsmarknaden så att de kan försörja sig och slippa begå brott.Vad tror du dessa skottlossningar beror? de gör det knappast för skoj skull….. Men problemet är att såna som du inte verkar förstå problemt och skyller allt på en usel invandringspolitik. Forsätt segregera och betala priset…….

  • Robin_Shadowes skriver:

   Idiot! Dessa musslor har ingen som helst avsikt att integrera sig. Tvärtom syftar dom till att integrera oss med islam istället. Detta slödder skall inte in på någon arbetsmarknad. Dom skall inte ens in i Sverige över huvud taget. Dom skall bara UT härifrån fortast möjligt.

 7. naivtive skriver:

  humm, hur kommer det sig att detta präktiga material till arbetsmarknaden fortfarande är undersysselsatta? Förutom som till personliga assistenter till sina inavlade barn och syskon eller i som i det vanligaste fallen riktade åtgärder med skattemedel för att dölja verkligheten? Kommer du med strukturell rasism är du dummare än du verkar. Läs på om deras kultur och religion och lär dig den och dina ögon öppnas och du har förmågan att se. Dessutom kommer du att få träffa på en massa trevliga getskändare, halcuttare och pedofiler. De som du kommer att lära känna som Fredens religions utövare är de som vi i alla år har slängt i fängelse hålorna för det som vi kallar de grövsta brotten. De har det inskrivit dessa illdåd i sin religion och vill ha det fräslt av nyttiga idioter som du. Bara läs!

 8. hmmm skriver:

  @native./robin…..NI BEHÖVER läsa på och resa runt i världen och öppna era ögon IDIOTER. iNTE TILL NÅN TURIKET SEMESTER, vad har islam med detta och göra, dessa typer är inte ens muslimer…de struntar fullt i islam, det är pengar dessa är intresserad av, sånt som du och dina kompisar tar för givet för att ni har ett arbete. För att ni har det arbetet och inte släpper in andra på den arbetsmarknaden…som sagt, gråt för att det är redan försent, Ni blir aldrig av med dessa ”slödder” pandoras box är redan öppen!

 9. Sveas rika skriver:

  Jag kan bara inte låta bli,

  Det var en gång förr i tiden när det var lite oskyldigare!!

  \Svea

%d bloggare gillar detta: