Serievåldtäktsman utvisas på livstid


Domen blev sju års fängelse för en 34-åring som i Malmö överfallit och våldtagit kvinnor som han skjutsat i sin svarttaxi.

”Mannen dömdes mot sitt nekande och fälldes på samtliga åtalspunkter, även om brottsrubriceringarna mildrades i ett par fall. Domen föll kort efter det att rättegången mot honom avslutats i Malmö tingsrätt på tisdagen, rapporterar flera lokala medier.

Åtta kvinnor i åldern 20-40 år hade anmält mannen. De berättade att de blivit upphämtade av mannen utanför inneställen i staden för att bli körda hem. Under resorna har mannen våldtagit eller försökt att våldta dem. En av våldtäkterna betecknades i åtalet som grov, eftersom mannen ska ha hotat med kniv och även tagit strupgrepp på kvinnan.

Trots de detaljerade berättelserna nekade mannen. I fem fall påträffades hans sperma hos kvinnorna, men då hävdade han att det handlat om frivilligt sex.

Mannen döms för sex våldtäkter, ett våldtäktsförsök och ett fall av sexuellt ofredande. När fängelsestraffet är avtjänat ska han, enligt domen, utvisas på livstid. Hans advokat säger till Sveriges Radio Malmö att domen troligen överklagas”.

SvD:s rubrik är snedvriden till max, fängelse för kvinnoöverfall.

Sju år fängelse för sex fullbordade våldtäkter och livstids utvisning vore en mer passande rubrik.

I Sverige får vi aldrig reda på hur utbrett det är med våldtäkter bland invandrare från MENA. Den enda jämförelsen vi kan göra är med Norge och deras huvudstad Oslo där hela 72.8 procent av alla våldtäkter var invandrar-relaterade.

Vad gäller överfallsvåldtäkter i Oslo så var siffran än mer skrämmande 100 procent stod invandrarna för och dom utgör drygt 20 procent av Oslos befolkning.

Läste precis en rapport från Polisutbildningen som var väldigt intressant.

”Inte sällan är förarna kriminellt belastade och piratkörningarna utgör
ofta ett led i bidragsfusk. Skrämmande ofta råkar passagerarna ut för grova brott som våldtäkter eller rån förövade av föraren.

Mycket talar också för att pirattaxi finansierar
grov organiserad brottslighet”.

Hela länken finns längre ner i pdf-format för den orkar läsa igenom eländet.

Sju års fängelse för kvinnoöverfall

pdf-fil om svarttaxi från Växjö universitet
Polisutbildningen

Annonser

5 Responses to Serievåldtäktsman utvisas på livstid

 1. Robin_Shadowes skriver:

  Ajöss ditt kräk. Må du aldrig mera sätta din fot i vårt land. Sörjd och saknad av ingen riktig svensk. Möjligtvis batikhäxorna kommer sakna din omskurna snorre.

 2. JOG skriver:

  Fattar inte riktigt det där med fängelse först alltid?
  Varför inte direkt bara forsla tillbaks personen till hemlandet. .Räcka över en översatt svensk dom till myndigheterna där och låta saken få en naturlig och mer spontan lösning.

 3. TARZAN skriver:

  Det är mycket enkelt att stävja det här med svart taxi men polisen har inte tid.
  Jerzi Kroknäsi sa i teve att det är det absoluta bottenskrapet som kör svarttaxi och att dom har inte en chans att få något annat jobb. OBS. han tycker synd om dom

 4. lasse1 skriver:

  Utvisning på livstid skall vi ta det väldigt försiktigt med.

  1/När väl straffat är avkänat och transportstyrelsen skall ombesörja utvisningen… så kommer förmodligen hans tidigare hemland inte ta emot killen..
  Det är det ständigt återkommande problemet.

  2/Landet i fråga, vill inte kännas vid vederbörande.
  (Oklara papper. Ingen anknytning längre till landet längre).
  3/Situationen i landet ifåga, kan vara en orsak till att utvisningen stoppas/avskrives.

  4/Starka påtryckningar från vissa organisationer i Sverige som vill förhindra en utvisning.

  Har även hört från en närstående källa..
  Nästan 8 av 10 verkställningar sker i oförättat ärende; Alltså. Vederbörande får följa med tillbaka till Sverige…

  Men som plåster på såren…
  Det gäller att väl ta hand om pensionsräddarna.

 5. JOG skriver:

  Jag vill inte vara onödigt rå men jag tycker att det är utvisningen som borde prioriteras inte fängelsestraffet.Vi måste helt enkelt bli bättre på att utvisa kriminella,vi får väl göra lite taktiska
  omdispositioner så att processen fungerar på ett mer
  tillfredställande sätt.Inte svårt alls bara den politiska viljan finns.Hoppas på ändring till det bättre efter nästa val.

%d bloggare gillar detta: