Nej det är inte tystnaden som gynnar SD det är deras politik


De minsta av småpartierna i opinionsundersökningen finns inte ens i riksdagen Sverigedemokraterna fick 5,6 procent, och detta under en period då det varit tvärtyst om partiet, i alla fall i den nationella politiken. Detta är en tankeställare för alla politiska motståndare.

Saxat ur Nerikes Allehanda:

”Och Sverigedemokraternas motståndare är samtliga andra etablerade partier. Alla säger de blankt nej till samarbete. Partierna vill inte ens möta SD i debatter. Denna inställning finns det anledning att ompröva.

Om Sverigedemokraterna etablerar sig på en nivå ovanför spärren till riksdagen, går det inte att tiga ihjäl partiet.
Visst finns risken att debatterna ger SD en skjuts framåt.

Det är dilemmat i ett demokratiskt system. Skulle dessa öppna sammandrabbningar leda ända in i riksdagen för SD:s del, får de andra partierna ta konsekvenserna då.

Trots skillnaderna mellan partierna, och numera mellan de två regeringsalternativen, delar de grundläggande värderingar, som inte SD:s intåg ska kunna rucka på.

Politik är i högsta grad att vilja. Men också att våga”.

Tänk så fel alla ”Politiskt korrekta” har, ena dagen är det den tysta överenskommelsen som media gemensamt godkänt som hjälper SD.

Andra dagen så är det för mycket rubriker och reklam som gynnar SD när tidningar och TV skriver om det svenskvänliga partiet.

Sanningen är helt enkelt att deras politik lockar till sig fler och fler väljare som insett att det måste bli en förändringen innan hela landet går under.

Tiga ihjäl sanningen eller försöka mörka den har ni lyckats med i flera år, men tråkigt för er är att svenska folket nu äntligen verkar ha vaknat upp ur 30 åriga törnrosasömn, som socialdemokraterna försatt dom i..

Den 20 september 2010 kommer 7-klövern att vakna upp och inse att svenska folket tröttnat på deras lögner och tal om guld och gröna skogar.

Tystnaden gynnar SD hos väljarna

Annonser

4 Responses to Nej det är inte tystnaden som gynnar SD det är deras politik

 1. TARZAN skriver:

  Jag har läst ett antal ledare med samma innehåll och jag säger på svenska SVAMMEL och jag säger på engelska BULLSHIT !!!!!
  Det är få svenska dagstidningar som levererar någonting av värde.

 2. Stefan K skriver:

  På Expressens hemsida (köp ej tidningen) skriver idag statsvetaren Bo Rothstein hur Calle Bildt är rätt man att kväsa Sd. Ett ganska humoristiskt debattinlägg.

  • TARZAN skriver:

   Jag har oxå läst artikeln och blivit rosenrasande på denna gamla judiska vänsterflummare som har lyckats bli professor i statsvetenskap. Är det inte konstigt att SD och de SD vänliga bloggarna som alltid gullar med ISRAEL och de svenska judarna får det här tillbaks i havregröten.

%d bloggare gillar detta: