Mats Svegfors (M) skräms av SD:s framgångar


Brottsrubriceringen skärps när riksåklagaren (RÅ) återupptar förundersökningen om brott som fyra Sverigedemokrater ska ha utfört mot en journalist. Men Sverigedemokraterna (SD) slår ifrån sig och hävdar att RÅ:s beslut är politiskt motiverat.

”Den första förundersökningen lades ner i mars i fjol. Sverigedemokraterna misstänktes då för hemfridsbrott alternativt olaga hot sedan en reporter på Sveriges Radio (SR) med dold mikrofon följt SD:s ungdomsförbund på en färjeresa till Estland.

När kvinnan avslöjades uppstod ett bråk i en hytt, hon flydde och politikerna polisanmäldes för att ha stulit journalistens väska.

Nu har RÅ – sedan SR:s vd Mats Svegfors begärt överprövning – funnit att fler utredningsåtgärder är möjliga, skriver tidningen Expo:s nätupplaga. Ärendet har skickats tillbaka till Citys åklagarkammare i Stockholm. Men brottsmisstankarna har skärpts till att gälla rån alternativt grov stöld.

Björn Söder, SD:s partisekreterare, hävdar att det ligger politik bakom att förundersökningen återupptas.

Det är uppenbart något som satts igång för att det är valår. Att det finns en politisk vilja bakom riksåklagarens beslut är uppenbart.

Samtidigt kan Söder inte exakt ange vilka de uppenbara politiska krafterna är.

Men menar du att det är Mats Svegfors eller RÅ som agerar politiskt?

Bara att man driver det som en process visar att det finns politiska krafter bakom, var de ligger någonstans kan man bara spekulera i, svarar Söder.

Han säger att hans partikamrater är oskyldiga, och att allt bygger på ”lösa beskyllningar”. Även denna förundersökning kommer att läggas ner, spår Söder.

Men det är ju en väska borta?

Det kan inte jag svara för var den har tagit vägen – det är ju ett påstående från Sveriges Radios journalist”.

Alla läskunniga vet att den wallraffande lögnerskan Caroline Stenman överlämnade väskan självmant när hon blev ertappat i hytten.

Citerar vad hycklaren sa:

”Erik framför dörren och puttar in mig igen och säger att han behöver väskan. Då säger jag nej nej, men sen rycker han tag i den och jag säger att han då får ta den, hävdar Caroline Stenman”

Hon överlämnade väskan självmant, men nu försöker ett antal PK-ister med bl.a moderaten Mats Svegfors i spetsen få till en överprövning i syfte att smutskasta SD med lögner inför det stundade riksdagsvalet.

Nu skjuter stollarna sig i foten igen vilket glädjer mig oerhört mycket. All reklam är bra även om det är lögner som sprids om sveriges enda demokratiska parti.

Återigen utredning mot SD-politiker

Mer om fulmoderaten Mats Svegfors finns här

Annonser

8 Responses to Mats Svegfors (M) skräms av SD:s framgångar

 1. Pia skriver:

  I sann demokratisk anda tar sig media friheten att förtala ljuga och förnedra det enda partiet som värnar om svenskar.

  DDR och Sovjetunionen är nog föredömen för Sveriges politikerkår.

 2. lasse1 skriver:

  Är någon förvånad?

  Sveriges Radios Vd, tillika föreståndare för den största bolsjevikförsamlingen i Sverige.

  Om han nu vill smutskasta sverigedemokraterna så ingår ju detta i hans verkställande utövning, som sann förespråkare för det censurerade ordet…
  En deljobb, förmodligen beställt av makteliten till en av dess trogne företrädare.
  F.d. publicist, chefred/ansv.-utg.
  Även tidigare; H.M:ts konungens befallningshavande,
  (landshövding) m.m.

  En ny politisk uppstickare som Sd, är hyperfarligt för det politiska etablissemanget.
  Det måste man ha klart för sig…

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Svegfors är änne en i den långa raden av landsförrädare som en dag kommer ställas till svars för sina brott mot svenskarna.

 4. TARZAN skriver:

  Mats FEGFORS är en äcklig moderat råtta. Som chefredaktör på Svenskan skyddade han många politiker. Sanningen för honom har aldrig varit viktig. Om han tror att SD ska få mindre röster av detta då tror han fel. Jag hoppas att dom andra bloggarna tar upp detta så vi gemensamt kan steka denna skitsövel

 5. Uppochnervända Världen skriver:

  PK:istena börjar röra på sig igen.
  Ja… det är ju valår i år, så det är väl klart att dom försöker lägga ut bombmattor för att försöka påverka väljarna att inte rösta på ett demokratiskt parti som är på väg att storma in i Riksdagen och därigenom verka demokratiskt för svenska folket.
  .
  Vad blir nästa steg från SR P1 och Sanna Klinghoffer och Infiltratösens inspelningar i SD.
  Tjuvhåller dom på matrial som av en händelse kommer att släppas ut i etern lagom före valet ?
  .
  Det som verkligen borde utredas och offentliggöras mer är hur SR som är ett skatte- och avgiftsfinansierat ”företag” kan gå i PK:isternas ledband och skicka in en infiltratös i SD under falska förespeglingar.
  .
  Vad som också behöver redogöras är hur dessa ”journalister” eller infiltratösen i detta fallet – kan få dubbla identiteter på förhand av svenska myndigheter för att göra rena Stasi-jobb.
  .
  Jag läste någonstans – kommer inte ihåg var nu – Men infiltratösen Caroline Stenman heter egentligen Frida Caroline Johansson född 1982.

 6. […] Spikharry: ”Svegfors skräms av SD’s framgångar” Dagens Nyheter Dagens Media Tidningen Affärsvärlden anklagar Erik Almqvist m.fl. […]

 7. Jehovah skriver:

  Han kommer nog att blir räddare och räddare ju närmare valet vi kommer. Mest rädda är de nog att alla fina partistödspengar som de tillskansat sig kommer att så deras näsa förbi.

%d bloggare gillar detta: