Skulle utvisas hotade med att tända eld på sina barn


En 24-årig kvinna barrikaderade sig i en lägenhet i Karlskrona på fredagen och hotade att sätta eld på sig själv och sina tre barn. Efter några timmar lyckades polisens förhandlare få kvinnan att ge upp.

”Hon kom ut självmant och kunde tas omhand av polis. Kvinnan omhändertogs enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård men återfördes senare till polisen.

Varken kvinnan eller hennes tre barn – ett, två och fem år gamla – skadades fysiskt.

Polisen genomsökte efter dramat lägenheten och hittade en glasburk med en liter av en ännu okänd vätska och en kniv.

Kvinnan och hennes före detta man satt på kvällen i polisförhör. Det var ett avvisningsbeslut som låg bakom dramat, uppgav kvinnan senare under förhören.

Under tiden dramat pågick var området kring lägenheten avspärrat och man förberedde evakuering av huset om kvinnan skulle göra allvar av sina hot.

Brottsrubriceringen var ännu på kvällen oklar, enligt Calle Persson, informatör vid länskommunikationscentralen i Malmö”.

PK-polisen (Michael Hesselberg) uttalade sig för SR och sa följande:

”Det har inte varit fara för någon annan. Det är ett tragiskt ärende där hon har vetat skada sig själv och ingen annan, säger han”

Har inte varit en fara för någon annan? ni hade ingen aning om kvinnan skulle tända på eller ej, om hon gjort det så kunde andra hyresgäster fått sätta livet till.

Men visst ja det var ingen fara för någon annan än kvinnan själv när dom politiskt korrekta uttalar sig i media och framför lögner.

Hade Oskar Nilsson i Lund hotat att tända på sin lägenhet då hade rubrikerna sett annorlunda ut:

”Stor fara för andra hyresgäster, svensk skulle tända eld på sin lägenhet”

Hjärntvättas alla som arbetar inom statliga mydnigheter innan dom ev får en anställning som lögnare!!

Alla vill stanna eller komma det till det kravlösa landet Sverige.

Lyckligt slut på drama i Karlskrona

Avvisning bakom gisslandrama

6 Responses to Skulle utvisas hotade med att tända eld på sina barn

 1. A-mannen skriver:

  Hon har nu med råge klassificerat sig för ett ursvenskt medborgarskap,välkommen in i familjen.

 2. Jo skriver:

  Jag har 25liter PRIMA 95 oktanig bensin som hon ska få av mig GRATIS!!!

 3. Per-Åke skriver:

  Ytterligare en familj att försörja.

  Fasiken också att jag betalt skatt i alla år.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Jag betalar gärna för en dunk fotogen och en tändare…

 5. JOG skriver:

  Där jag bor var det en stackars kvinna som skulle utvisas.Hon hotade att hoppa från balkongen för att ta sitt liv.Låssmederna jobbade desperat för att ta sig in i lägenheten ,poliser talade lugnande till henne,konstigt nog var inte brandkåren på plats ,det kanske brann någonstans.Vad som förvånade mig mest var att ett gäng hjärtlösa invandrarungdomar stod utanför och skrek åt henne ,både på svenska och på några andra språk att hon skulle hoppa.Ingen sammanhållning där alls tydligen.Ja till slut kastade hon sig desperat ut
  från balkongen.Lyckligtvis var det från första våningen så hon överlevde ,fast hon stukade faktiskt en tå det gjorde hon och det gjorde säkert jävligt ont.En verkligt desperat handling från en självmordsbenägen stackars utvisningshotad kvinna.

%d bloggare gillar detta: