Geert Wilders stoppa all muslimsk invandringNederländernas näste premiärminister kan bli en högerpopulist som vill stoppa all muslimsk invandring, förbjuda koranen och bötfälla alla som bär den muslimska slöjan.

”För Frihetspartiets ledare Geert Wilders kunde regeringskrisen förra helgen knappast ha kommit lägligare. Sedan han åtalades för sina uttalanden om islam för ett år sedan, har hans popularitet stigit till nya höjder.

Idag är Frihetspartiet Hollands största eller näst största parti i de flesta opinionsundersökningar och eftersom processen mot Wilders väntas dra ut på tiden kommer nyvalet redan att vara avklarat, när domen faller.

Sedan Geert Wilders lämnade det liberala partiet VVD 2004 har hans politik gått ut på att peka ut islam som det stora hotet mot den västerländska demokratin.

Det var huvudtemat i hans film Fitna vars innehåll åklagarna nu använder för att styrka att Geert Wilders har diskriminerat och hetsat mot Hollands närmare en miljon muslimer. Men på senare tid har Geert Wilders också försökt att locka nya väljargrupper genom att bredda Frihetspartiets politik.

Numera lockar Frihetspartiet inte bara öppet främlingsfientliga väljare, utan också alldeles vanliga medelsvenssons. När Geert Wilders åtalades, visade en undersökning att varannan holländare var emot hela rättsprocessen, vilket är en fingervisning om att Wilders försök att utmåla sig som försvarare av en yttrandefrihet under belägring faktiskt fungerar.

Redan under den första rättegångsdagen passade han på att leverera ett rungande försvarstal för friheten och för sin egen yttrandefrihet, i direktsänd TV som sågs av miljoner tittare.

Geert Wilders har tonat ner sin islamkritik för att inte göra sig omöjlig som regeringspartner. Frågan för dagen är om hans återkommande angrepp på islam bara har varit en strategi för att locka väljare, eller om Wilders faktiskt skulle försöka göra det straffbart att bära slöja, riva de muslimska friskolorna, stoppa all muslimsk invandring och förbjuda koranen om han fick en ministerpost i nästa regering. Om några månader kanske holländarna får veta svaret på den frågan”.

Geert Wilders har allt det som svenska politiker inom 7-klövern saknar. Mod, kurage, moral och ett jävlar anamma som smittar av sig på andra som har fått nog av muslimer.

Sverigedemokraterna har flera politiker som i stort har en liknande åsikt som Geert Wilders har när det handlar om muslimer.

Men dom två just nu lysande stjärnorna är Jimmie Åkesson och Kent Ekeroth som kämpar med näbbar och klor för att vi svenskar skall slippa lägga oss på alla fyra och tillbe profeten.

Det skall bli ett rent nöje när dom här två frihetskämparna äntrar riksdagens talarstol och förklarar för svenska folket hur det egentligen ligger till.

I Göteborgs kummunfullmäktige har vi även Mikael Jansson som undertecknad anser vara en utsökt politiker som under flera år kämpat hårt för SD och svenska folket.

Blir Geert Wilders Nederländernas näste premiärminister så gynnar det självklart Sverigedemokraterna också.

Vindarna blåser åt rätt håll 🙂 nu gäller det att alla SD:are ställer upp inför valet i höst och hjälper till att dela flygblad etc etc.

Media kommer som vanligt att göra allt för att stoppa oss, men så lätt skall dom inte få det. Med er hjälp kommer det att lösa sig på bästa möjliga sätt.

Holland väntar på Geert Wilders

Annonser

15 Responses to Geert Wilders stoppa all muslimsk invandring

 1. annullera skriver:

  Det är politiker som Geert Wilders hela Europa behöver. När man jämför honom med Sveriges etablerade framstår dessa som riktiga hönshjärnor. Helt underbart att se Geert Wilders kurage, mod och rättframhet, annat än den flathet och feghet som råder i detta land bland de etablerade. Jag finner inte ord över vad jag anser om våra Riksdagspartier och dessa ledare, det är en samling dyngspridare, svikare, fega krakar och inte minst ODEMOKRATISKA ledare.

 2. RICHARD skriver:

  Satan,den killen har ryggrad,tror fan i mig jag flyttar dit.
  Har lust att skicka honom frihetskorset som tack för att han står upp mot alla idioter.
  Hoppas måna med anhang sett videon,så dom fattar vad som komma skall.

 3. spikharry skriver:

  Geert Wilders är framtidens politiker som har skinn på näsan och vågar föra fram obehagliga frågar som alla andra politiker mörkar.

  Geert Wilders är en fantastisk människa och politiker, vi borde ha flera sådana. Så kunde vi på sikt stoppa massinvandringen av våldbenägna muslimer innan det är förent.

 4. InfidelJerk skriver:

  Observera att det ligger en länk till Spikharry från Svd-ledaren – inte illa pinkat! Och man blir imponerad av att Svd vågar ta tag i den här debatten – det skall dom ha kred för!

 5. agaton skriver:

  Muslimer ligger inte på alla fyra och tillber profeten. Jag gillar också Geert Wilders politik, men kritiken mot islamismen bör vara saklig.

 6. Dalton skriver:

  Tänk på att någon var tvungen att ta över DDR-rollen när muren föll. DDR-systemet funkar bättre här bland hukande pk-svenskar än bland förbannade tyskar. Svensken är som gjord för totalitarism.

 7. Jo skriver:

  Underbar man !!! Utan att vara rasistisk det minsta så säger han i klartext det som många i Sverige tycker men inte vågar säga utan att bli anklagad för att vara rasist! Vi har i alla år klagat i Sverige på eländet som sker i dessa mena länder och förstår inte hur dom kan leva på det sättet!

  Och sen när dom sen får komma till landet Sverige som man får leva som man vill i mer eller mindre så FORTSÄTTER kulturberikarna att leva som att dom fortfarande är kvar i sina hemländer med kvinnoförtryck, mord och elände!? Och inte fan reagerar dom olika politiska partierna på något sätt utan sätter blindlapparna på och låtsas som ingenting!

  Varför i helvete ska vi i ett kristet land godta islamiseringen av vårt land utan att reagera på att det är fel? För inte är det för att få stå på alla fyra och be som dom har kommit hit, utan det är för att breda ut sig och så småningom utrota alla kristna.
  FAKTA..Man kan inte blanda lejon och tigrar…

 8. lasse1 skriver:

  Massmedia börjar känna av att debatten måste få ett visst spelrum.
  SvD först ut på plan om info. om Wilders åsikter om invandring. Men det sitter hårt inne.
  (Många kritiska inlägg om den slappa asyl o. anhöriginvanding tas omedelbart bort…Så är det.)

  Den tysta majoriteten kan mycket väl avgöra riksdagsvalet. Det vet politikerna också om.
  En invandring som de flesta holländare, förmodligen även svenskar vill se i offentlig belysning, utan munkavel och PK-skygglappar.

  Kan så vara, att massmedia under våren kommer att lägga ut vissa trevare som en motpol till sverigedemokraternas allt mer ökade sympatier…

  Att strypa all debatt om invandring med dess problem kan få förödande konsekvenser för de etablerade riksdagspartierna.
  Problem finns både i Holland och Sverige…De måste upp till ytan och bli erkända av riksdagspolitikerna.

  Det strider mot allt sunt tänkande, att svenskarna skall och måste anpassa sig till de nyanlända.

 9. Karl.J skriver:

  Äntligen vaknar Europa, med fler av G.W:s sort i Sverige så kan vi se fram emot ett Fritt Sverige om några år när alla MENA och de 7 ryggradslösa packar och drar eller erkänner SVERIGE som ett land med åsiktsfrihet och inget DO som jävlas med oss.Har aldrig förstått varför alla som kommer hit inte kan lägga sina gamla vanor/religion på hyllan och anama det Svenska levnadssättet.

 10. lasse1 skriver:

  @ Karl.J 16:45

  Du nämner bl.a. DO.
  Fler idiotiska utspel från DO och sverigedemokraterna kommer att öka med ytterliggare några procentenheter..
  Den bästa valpropaganda SD kan få är utan tvekan DO´s uppträdande.

  Skulle inte förvåna mig, om regeringen snart utser henne till någon annan post…
  Känner på mig att det finns på regeringens agenda.

  Tyvärr, kanske man får säga…

 11. Dalton skriver:

  Grundproblemet är svensk slapphet/feghet som gör att brottsbekämpningen är ett skämt. Eftersom invandrarna är kraftigt överrepresenterade i brottssammanhang så blir det som det blir. Rättssystemet funkade inte före massinvandringen heller. Nu är det en katastrof! Det parti, som har detta som en av huvudfrågorna, får min röst. Pk-smitarna med skygglappar ska ut ur riksdagen! Två ”sosseblock” är ingen demokratisk valfrihet! När dessutom media-etablissemanget gör allt för att censurera, tysta och mobba nya alternativ så är det inget annat än DDR-fasoner.

 12. svensk1 skriver:

  Ted Ekeroth är mycket bra också. Han skriver skarpa artiklar.

 13. Robin_Shadowes skriver:

  Rätt vidrigt vinklat reportage från Aktuellt. Det enda som var bra var när Geert tilläts öppna munnen!

 14. Il Padre skriver:

  Stoppa all muslimsk invandring, förbjuda koranen och bötfälla alla som bär den muslimska slöjan känns vid det här laget riktigt tilltalande också för Sveriges vidkommande. Någon ordning på de MUSLIMSKA PROBLEMEN lär det dock aldrig bli innan det riktiga helvetet är över oss med sharia om inte folk rösta SD i höst! Jag vill minst se 20-25 mandat i Sveriges riksdag! Storstädning behövs i de flesta europeiska länder. Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Grekland, Spanien osv…

 15. Dalton skriver:

  Tur att vi har internet! Pk-stofilernas censur har ingen större verkan på sikt och det räcker att surfa i grannländernas tidningar så får man veta det mesta om EUs ”öppnaste samhälle”. Å det är inte kul!
  Undrar förresten vad man vill dölja i Tsunamibanden och vad SÄPO håller hemligt ur STASI-arkiven? För några år sedan var det väldigt viktigt för svenska medier att hänga ut unga svenskars politiska tillhörighet utan att de begått brott. Varför denna policy-ändring när det gäller öppenhet. Kommunistiska spioner har i Sverige bättre skydd än snorungar till höger. Svensk media är en katastrof! Närmare hjärndöd kommer den inte.

%d bloggare gillar detta: